- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
badacsony
őstag
Ez működik/működni fog a magyar 5G hálózatokon?
-
GreenGoblin
őstag
Engem egyedül az tart vissza a vételtől, hogy kijelző alá tették a hangszórót. Kár volt érte.
-
Amerigo57
őstag
Köszönjük a tesztet .
144,7×70.4×8 mm méret , ideális.
A képek élessége szerintem jó.A videó készítésére , valóban nem a legjobb ,
és túlárazták szerintem. -
Z_A_P
addikt
A Snapdragon 765G-hez tényleg soknak tűnik a körülbelül 230 ezer forintos ár.
Miiii?
Mondom 100-ert elgondolkodtato. -
Fred23
nagyúr
Nokia 8 Sirocco. Ilyen méretben szeretném a következőt is, az IP68 pedig kötelező. Ami még baj, hogy se a kameralyuk, se a notch nem tetszik, se a 21:9-es képarányú kijelző. (Ha lett volna 18:9-es XZ3 Compact, szerintem az lett volna a befutóm, de a Sony nálam elásta magát ezzel a mozis kijelzőaránnyal.)
Még a Pixel 5 van a legközelebb ahhoz, amit szeretnék, de azért kompromisszumos, ráadásul szerintem túlárazott is. -
Fred23
nagyúr
Köszi az írást!
Most gondolkodom (megint) a Pixel 5-ön, de csak azért, mert egyáltalán nincs más, ami szóba jöhet. -
Doki42
őstag
válasz
enginev3.0 #40 üzenetére
-
Doki42
őstag
válasz
enginev3.0 #37 üzenetére
Izé... Nem értelek
Nem írtam semmi ilyet... 😎 -
Bdanyy
addikt
Mostani csúcshardverrel és kamerával simán vennék s7 edget, ha lehetne kapni még a kis kijelző ellenére is. Egyszerűen nem tetszenek a kerekített sarkú kijelzők, de már csak olyanra fogom tudni cserélni. Talán még a note20 ultra lenne jó ebben a tekintetben, de annyiért nem kell a régi exynos, kamera sem jött be, stylusra meg semmi szükségem.
-
Doki42
őstag
A cikk nagyon jó lett, grat 👍
Szolgáltatónál lehetne végre itthon is... 😎 -
Richoo44
aktív tag
Teljesen logikus lenne amit felvázoltál.
A gond az, hogy ahogy te is īrtad,minden újításról azt hiszik a fanatikusok hogy kell nekik.Mit sem bizonyít jobban az Iphone SE 2020. "Ósdi design de jó a vas szóval ez nekem biztosan nagyon jó" felfogás.És leszarják hogy mekkora területet foglal az az undorító káva.(Holott teljesen világos, hogy a megmaradt alkatrészeket adták el, hogy ne dobják ki őket.)
De ez minden gyártónál elmondható.Eleg szomorú, hogy mindent el lehet adni, mert van piac ezekre az "újītásokra" ! -
Gábor-KJ
őstag
Szerintem érdemes mindig várni 1 évet egy újonnan megjelent telefon vásárlással mert addigra kb "megfizethetőbb" lesz.
Tehát idén a tavalyi Pixel paletta jó vétel szerintem.
Ugyanez vonatkozik Samsung és társaira is - meg úgy minden készülékre - ha csak nem kap el az azonnali must have érzés - az felűlír mindent.
-
*RLaci*
addikt
Tény, hogy nem olcsó, olyan 180 körül lenne a reális ára (nekem kerek 200-ban volt) de a mai 3-4-5-600 ezres telefonok világában nem is annyira vészes, pláne ha kínát kivesszük a pakliból.
A másik, hogy ebben a méretben (nem péklapát, tepsi) elég kevés a versenyképes alternatíva. -
tntmax
aktív tag
Horror ár. Ilyen paraméterekkel ez max a felét éri.
-
Gábor-KJ
őstag
Ha rajtam múlna betiltanám ezt az évente behányunk több db csúcs terméket (lásd epöl de ide sorolhatnám bármelyik gyártót) ezáltal termelve a káros hulladékokat stb. és kötelezném őket a normális szoftveres támogatásra amit esetleg egy korrekt összegért adhatnának pl. a második ciklusban.
A user pedig eldönthetné, hogy tovább lép e vagy marad amin van mert a sok kamu feature nem kell neki vagy ha éppen nem kamu akkor kell - esetleg epekedve várja a valóban új dizájnt stb.
Szerintem a Xiaomi/Redmi felhozatalt a cég termékfelelőse se tudná hiba nélkül felsorolni.
Elég lenne két évente megjelenni ezeknek a mobiloknak ha már annyira környezet védő styleban nyomjuk és akkor elfogadnám a miért nem teszünk töltőt a telefon mellé hülye magyarázatot.
eu-tól stb meg ne várj sokat - ezek mindenbe belepofáznak amibe nem kellene, amibe meg kellene ahhoz lövése sincs de miért is lenne.
Pixel egyértelműen a támogatása miatt vonzó ajánlat illetve az állítólag páratlan kamerája miatt is.
Az pedig hogy top árazással visszafordultak a közép kategóriába - hát nem is tudom - nekem nem jön be - főleg napjainkban amikor nagyon meggondolandó mire adunk ki pénzt - főleg ebben a műfajban! -
enginev3.0
félisten
Alig várom, hogy jöjjön az 5 pro, vagy már 6, vagy hívják bárhogy is
Bárcsak elérhető lenne a szolgáltatói kínálatban -
stellaz
veterán
Eleve egy vicc ez a termék támogatási ciklus. Egyáltalán honnan számítódik a 3 év? A forgalmazás kezdetétől, vagy az utolsó hivatalosan eladott példánytól? Gyanítom, hogy utóbbi,.ami azt jelenti, hogy a 3 év valakinek csak 2 vagy másfél vagy csak egy év.
Másrészt az EU és az USA a sarkára állhatna végre és kötelezhetné a gyártókat a legalább 4-5 éves termék támogatásra minden telefon esetében. -
Az itt a baj, hogy teljesen elszakadtak az árak a mi realitásunktól.
A felső kategória tele van szerintem luxusszolgáltatásokkal, luxusteljesítménnyel. A gond az, hogy hasznos tulajdonságok, mint mondjuk a jó kamera is tapadnak hozzájuk, így ha ezekre van szükségem, akkor a tök felesleges extrákat is meg kell fizetnem.
MaCS
-
A cikkben megfogalmazott kérdéshez, miszerint baj-e. hogy nem a felső kategóriában érkezett egy újabb Pixel: nem baj. Ma már a középkategória is tud mindent, és a nagyobb cégek is rájöttek, hogy érdemes ebbe az irányba mozdulni, mint itt a Google vagy az Apple az SE 2020-szal.
-
Gábor-KJ
őstag
Jó lenne ha privátban nem inzultálnál egy hölgyet te zseni!
Ide írod, hogy kussoljak de privátban meg össze vissza írogatsz!
Most viszont elfáradtam tőled úgyhogy zárom soraimat...
Sok sikert a Pixeledhez ha neked megfelel akkor annak csak örülök és ha ez megnyugtat visszaszívom a lúzer-phone jelzőt.
Szerintem a 4 ár/érték arányban (+hardver stb) inkább közelít a saját árcédulájához mint emez - de ez csak egy vélemény.
B.U.É.K. és nyugi! -
Gábor-KJ
őstag
-
ghiottone
nagyúr
Mi ez a zabos hangulat? Már megint negatív hullámokkal bombázol
-
*RLaci*
addikt
válasz
ghiottone #11 üzenetére
Sokadik gyökér beszólása, kinyíllik a bicska a zsebemben az ilyen gyökérkedő, degradáló hsz láttán. Mit képzel magáról az ilyen???????????
"pixel 4-est jobbnak tartja a kollega" Akkor elég butácska szegény, persze gondolom használta mindkettőt, JA NEM!
Nincs azzal semmi gond ha valakinek nem tetszik valami és ennek mást nem degradáló módon hangot ad. -
Szerintem a 3 év pont arra jó, hogy rákényszerítsenek a hulladéktermelésre és a pénzkidobásra.
Papíron persze hatalmas a fejlődés, de erre épeszű fejlesztés/felhasználás esetén csak egy vékony rétegnek + a mondjuk úgy, nem teljesen racionális felhasználóknak van szükségük.
Most két napig kíváncsiságból a régi Note4-esemet használtam a Note9 helyett. A zoomos kamera kivételével semmi hátrányát nem éreztem.
Félreértés ne essék: nem a fejlődéssel van bajom, hanem a túltolt, immorális eszmei avultatással.
MaCS
-
Használni lehet sokmindent sok-sok éven át, sokan haszálják is, de talán nem ezen az oldalon kellene bizonygatnom, hogy milyen rövid idő alatt mennyit fejlődik a technika.
Mondjuk hasonlítsunk össze egy Samsung Galaxy S9 és S20-as telefont. Előbbi is használható a mai napig, viszont ég és föld a két készülék, pedig csak 2 év van közöttük. De mondhattam volna bármelyik márkát, típust.
3 év terméktámogatás azt gondolom bőven elégséges telefonok esetében.
-
scdlsc
senior tag
Te komolyan úgy gondolod, hogy egy Pixel 2 vagy egy iPhone X erősen csereérett? Egy mezei user átlagos használata mellett még az akku sem döglik meg bennük 3 év alatt. A mezei user 3 éve is fotózott, youtube-ozott, facebookozott, emailezett és most sem csinál többet. Környezetvédelem terén nem vagyok sötétzöld, de abból a szempontból is kevés a 3 év.
-
Gábor-KJ
őstag
Kiváló írás - viszont ez a Pixel kifejezetten egy túlárazott középkategóriás kacat!
Aki erre kiköhög egy 200+-t az egy lúzer!
-
scdlsc
senior tag
"3 évig fogja kapni a folyamatos biztonsági frissítéseket és a főverzió frissítéseket"
Ez egy vicc. De olyan, amin nem lehet őszintén röhögni! -
leslien
nagyúr
csak a szokásos megint... remek munka.. minden tiszteletem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo A Google inkább a középkategória legfelső szintjére pozícionálja készülékét, mintsem a csúcskategóriába.
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BANKMENTES 12 hónap Részletfizetés elérhető . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest