Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
BeastMode
őstag
Sziasztok!
Létrehoztunk Justreboot kollégával közösen egy Telegram csoportot, ami kizárólag magyar Nexus tulajok számára jött létre.
Ami fullasztó egy ilyen szakmai topikba, vagy esetleg az ismételt "custom dolgokkal" már itt nem akarjátok fárasztani a többieket, az mehet oda nyugodtan.
Természetesen ezzel nem akarunk itt bomlasztani senkit és semmit a PH!-n.
Link: katt![ Szerkesztve ]
-
dajdaj
tag
Sziasztok, pzoley nem bírja ha valakinek van véleménye... Már törölte is a hsz-tamit irtam... Hmm
-
dajdaj
tag
válasz pzoley #53854 üzenetére
Igen, azon miért kell kuncsorogni egy már megkapott letöltési jogért minden egyes alkalommal. Ja, ha kipróbálok egy másik romot nem kéne okot adjon a "letöltési jog"megvonásra.... Hol élünk?
Értem, ha "szabad a választás" és másik romot kipróbálok akkor a tied már nem szabad? Hmmm. Hagyjuk már! -
Fkris
őstag
válasz dajdaj #53855 üzenetére
Ha nem vagy aktív tag a weboldalon, megvonódik a letöltés nála, érthető és élhető megoldás szvsz.
Zoly, emlékszel, volt lassulásos problémám a 7.0.1el, hogy ujrainditás után egy orával szinte meghalt a cucc.
Ugyan ebbe futottam bele Niteogen-en is, DirtyFlash után.Ezzel a DF-el "OTA" frissítettem a Nitrogént és tettem fel a Nitrogen kernelét.Kernelcsere francora kiküszöbölte az itt jelentkező problémát.
A te romodat is a saját kerneleddel használtam ha jol rémlik, lehet olyan, hogy emiatt volt valami hiba nálam?
Lehet fel is teszem újra, francoval vagy stock kernellel megnézem, h mizu.dtp-t persze tisztán tettem fel, nem dirty.
[ Szerkesztve ]
"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
Fkris
őstag
válasz slice14 #53857 üzenetére
Jáááájj, de te hogy nézel ki, mint akin átment egy kaminkonvoj
Faja kis avatar lett, megérett már a cserére az előző !
"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
slice14
veterán
Ja, át akartam kelni az úton, de oda születni kell. Jött három Wabis kamion, és ez lett az eredménye.
Viccet félretéve, neten találtam valahol és megtetszet. Kicsit átdolgozták, hogy illjen a fórum avatárjaihoz..
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
vacs
veterán
Mi van pöcsök, látom tetszett a kép ...
zolka95: nincs még xposed nougat-ra, én is várom már.
xboy89: tudjuk, hogy a beállításokban van egy menüpont, de ott a mindig van beállítva és ennek ellenére is néha dobálja a wifit
(^)(>.<)(^)
-
kekigyu
aktív tag
Nexus 5 új gyári akksit honnan lehet szerezni? Aliexpress-t linkelt valaki múltkor ha jól emlékszem, ebay-en tudtok megbízható eladót esetleg?
-
kárátékutyá
őstag
Sziasztok!
Régen voltam itt Adott egy N5 nyitott bootloader, TWRP 3.0.2.0 fent, root nincsen.
Simán TWRP-ből fel lehet flashelni romot? Illetve van egy franco kernel zip is fnet, amit kicserélnék a mostani Elemental helyett, mert ezzel vettem most a telefont, és ez eléggé eszegette anno is az aksit. -
vacs
veterán
válasz kárátékutyá #53869 üzenetére
Szia.
A leírásod alapján minden stimmel, szóval igen, mehet fel bármilyen rom.
Illetve a kernelt is flashelhwted, csak előtte csináld egy Wipe cache/wipe dalvik-ot.(^)(>.<)(^)
-
kislaci
senior tag
Sziasztok, most hogy nem jön több biztonsági frissítés, szeretnék kipróbálni más Romot is, a nitrogenra gondoltam előszőr. A telefon teljesen stock, semmi mókolást nem csináltam még vele. PC-n linuxom van (Min 18.3), windows nincs. Ahogy olvasgattam TWRP-t kéne feltenni előszőr. Tudna valaki segíteni a folyamatban?
-
kárátékutyá
őstag
Valaki próbálta már a cynagonemod 14.1-et? Feltettem este a leirtak szerint (format data - ROM - gapps) és nem látta a sima kártyám.
-
SteveJobs
őstag
válasz kárátékutyá #53873 üzenetére
pure nexus project tovább ne menj!
Ez van nek is ennél jobb nem kell! -
SteveJobs
őstag
válasz kárátékutyá #53875 üzenetére
Nem bakker
Keresd a 7.0 nál -
slice14
veterán
-
metal01
őstag
-
vASalo
tag
Sziasztok,
Került hozzám egy ilyen telefon, amivel az a probléma, hogy pár óra alatt lemerül. Teljesen gyári rendszer van rajta. Gondolom az akkumulátor nem túl acélos már és cserélve is lesz. Addig is azt szeretném kérdezni, hogy milyen romot és/vagy kernelt ajánlatok. Nem fontos a nugát, a root vagy az egyéb extra, csak a stabilitás és a lehető legjobb akkus idő.
Köszönöm,
vASalo -
vASalo
tag
válasz kárátékutyá #53885 üzenetére
Kipróbálom, köszönöm.
-
kárátékutyá
őstag
Pure Nexus felhasználókat kérdezem, hogy hol kell kikapcsolni azt, hogy a lezárt képernyőn felvillanjon az értesítés.
-
mihione
őstag
Lollipoprol upgradelnek,kicsit megkesve de itt az ido
Erdemes belekostolni a nugatba vagy meg sokat bugzik?
Rom-kernel ajanlasokat szivesen vennek
Fontos a navigation bar meretezhetosege es egyeb aprobb kis funkciok amik cataclysmon voltak.Lenovo Legion 5 R7 5800H, Rtx3070, Poco F5 ,Samsung QE65QN90B
-
kárátékutyá
őstag
válasz kárátékutyá #53887 üzenetére
Meglett.
-
mihione
őstag
De kihalt ez a topic mar
Lenovo Legion 5 R7 5800H, Rtx3070, Poco F5 ,Samsung QE65QN90B
-
vacs
veterán
válasz mihione #53888 üzenetére
Ajánlott Nougat romok:
Pzoley
Nitrogen OS
Pure NexusMind teljesen stabil, alkalmasak napi használatra!
(^)(>.<)(^)
-
Zolás
addikt
válasz mihione #53890 üzenetére
Megvettem ezt a telefont, mert az előzőt hetente romoltam (moto defy) , de most kamionozom, nemzetközibe nem merek custom romot rakni, mert ha meghal nem tudom megoldani. Így mindig alap rommal használom, az tutira nem döglik meg, csak nincs mit hozzászólni, mert kb senki se használja így. Marad az olvasgatás.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
mihione
őstag
Azt nem tudom h 6.1-hez kepest milyen de lollipophoz kepest furgebb lett.viszont baromi lassan tolt franco es nitrogen kernellel is,tovabba nem sikerult 7 ora alatt csak 80%ra toltenie.masnak is van ilyen gondja?beallitas vagy kernel hiba?
Lenovo Legion 5 R7 5800H, Rtx3070, Poco F5 ,Samsung QE65QN90B
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest