Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frenky89
addikt
Létezhet az, hogy valamely pesti "cég" olyan számlát állít ki, amelyet elfogad az LG szerviz, így egy év LG gari lenne egy Nexus 5-re?
[ Szerkesztve ]
-
Frenky89
addikt
válasz horvathkrisz #5804 üzenetére
Már lehet kapni (vagy külföldi bolt volt)?
-
Frenky89
addikt
Valakinek van esetleg tapasztalata az angol Amazon-nal Nexus gariztatás terén?
-
Frenky89
addikt
Ditech vajon véletlenül halt le?
-
Frenky89
addikt
válasz Petya2900XT #7348 üzenetére
Szegedi MM-ban már van kirakva egy fekete N5.
-
Frenky89
addikt
MM-ban tornáznak-e azon, hogy milyen név van a számlán/gar.jegyen?
-
Frenky89
addikt
Nillkin is van hivatalosan eBay-en, vagy Amazon-on, mint a Spigen?
[ Szerkesztve ]
-
Frenky89
addikt
Stock-on lehet valahogy módosítani quick settings panelen lévő dolgokat?
-
Frenky89
addikt
Létezik, olyan tok ehhez a telóhoz, ami teljesen matt, gumis anyagból készül? Számomra valami olyasmi lenne az ideális, aminek SGP Neo Hybrid hátlapja, és SGP Ultra Hybrid/Ringke Fusion oldalai vannak. Előbbi egyébként azért nem jön be, mert az oldalán végigfut az a hülye műanyag keret, utóbbiaknak pedig a hátlapja van sajnos átlátszó, fényes(?) műanyagból...
... a végén SGP Ultra Fit / Thin matt fekete verzióhoz lyukadok ki, mert a félkemény tokok közül még ez tűnik a legjobbnak, viszont nem akarom lekaristolni a fekete N5 sarkait, mint ahogy az az összefoglalóban megíródott.Illetve Xposed + Gravitybox FTW.
[ Szerkesztve ]
-
Frenky89
addikt
válasz nbarnabas #8994 üzenetére
Nem néz az ki leszedett léccel egy kicsit hülyén?
Nekem az már tökéletes, ha legalább olyan a fogása, mint a gyári hátlapnak és keretnek. Ugyanis az volt az egyik fő érvem emellett a teló mellett, hogy nem mázas műanyag a külsejének nagy része, mint pár konkurenséé - ezért is nem a fehér lett.
[ Szerkesztve ]
-
Frenky89
addikt
Bocsi, hogy megint tokolok itt.
Neo Hybrid-et honnan érdemes venni? Speedshop-ot néztem, hogy jó lenne, ha lenne, de nincs. Ebay és Amazon meg vagy alapból drágább, vagy ha nem, akkor (vámmal és) szállítással együtt lesz drágább.
-
Frenky89
addikt
Az AOSP és az AOKP kb. hol helyezkedik el a Stock-hoz és a CM-hez képest? (úgy érzem kicsit fogalom zavarban vagyok)
[ Szerkesztve ]
-
Frenky89
addikt
Ma megérkezett a Neo Hybrid. Bár a gumis része szerintem elmarad a gyári fekete hátlap érzetétől a "műanyag" keret egyáltalán nem olyan borzalmas, mint gondoltam, így egyelőre marad a "non-hacky" állapotban. Összességében pedig egy plusz pont a Spigen-nek.
-
Frenky89
addikt
Root-olt 4.4.2-ről 4.4.3-ra adatvesztés nélkül.
Nem tudom javallott-e, vagy volt-e már, mindenesetre én ezzel csináltam 4.4.2+root+xposed+gb-ről 4.4.3+root+xposed+gb-ra váltást és minden frankón ment. A GravityBox újraélesztéséhez is csak annyit kellett tenni, hogy az Xposed Installer-ben nyomtam egy Framework > Install/Update-et.
-
Frenky89
addikt
Azt mondja, hogy "System update downloaded. Touch to install."
Meg, hogy: "This software update will upgrade your Nexus 5 to 4.4.4"
Hmm, mi változott?
-
Frenky89
addikt
Valaki járt már úgy, hogy beragadt a bekapcsoló gomb - legalábbis én erre következtetek - és folyamatosan újraindul a telefon? Bootmenu-be be tudok lépni, de onnan is rögtön kilép.
-
Frenky89
addikt
Most kiderül, hogy a német MM-os számlához mit fognak szólni, mert ez gyanúsan garis intézkedés lesz. Csak azt nem tudom, hogy MM-ba vigyem, vagy egyenesen a helyi LG-sekhez.
Illetve remélem a root+unlock-ból se lesz baj, mert azt így nem fogom tudni visszaállítani.
Amúgy szerintem bazira nem használtam ennyit a power gombot, hogy ez a meghalás indokolt legyen, de sebaj...
[ Szerkesztve ]
-
Frenky89
addikt
Fizikailag nincs beragadva/beesve - legalábbis a kívülről látható része nincs - tehát a kis klikkelés is érződik, amikor benyomom a gombot, csak úgy viselkedik a telefon mintha folyamatosan be lenne nyomva a power gomb.
Töltőt csatlakoztatva: Google logo -> kikapcs -> Google logo -> kikapcs -> ...
Töltőt nem csatlakoztatva: néha már be se tudom kapcsolni, ha mégis akkor ugyan azt csinálja, mint a töltőt csatlakoztatva + néha eljut a színes körös boot animációig.Just486: Igen valamilyen zárlatra tippeltek, ha jól gondolom.
[ Szerkesztve ]
-
Frenky89
addikt
válasz SteeWe #20769 üzenetére
Pénteken voltam a Szegedi MM-ban hasonló konfiggal és eddig nem szóltak rá semmit. (Értsd: simán bevették garanciális javításra, küldik Pestre.) Mondjuk az vicces, hogy a csaj 389,90Ft-ot írt az igazolásra vételárként.
Mivel olyan baja volt szegénykémnek, ami miatt nem tudtam még csak gyári állapotba sem visszaállítani (unlock+root volt), ezért remélem, hogy ezután sem szólnak érte semmit.
[ Szerkesztve ]
-
Frenky89
addikt
válasz Frenky89 #20594 üzenetére
No végre megérkezett a hányattatott sorsú drágaságom.
Laza 1 hónapba telt amíg megjavították. Állítólag akkut cseréltek, meg természetesen nyomtak rá egy standard sw frissítést. Jah és gyártottak egy eddig nem létező púpot a hátlapon a kamera lencséjétől kicsit lentebb, középen.
Érdekesség, hogy az LG központi szervize IMEI alapján már múlthéten elárulta, hogy kész a cucc. Ehhez képest a MM-ba csak tegnap jutott el a csomag.
[ Szerkesztve ]
-
Frenky89
addikt
válasz lord.lakli #22170 üzenetére
Megfejtettem, ezek: [link] [link] elfelejtettek összepárosodni...
Egy nagy előnye a szervizeltetésnek, hogy most már én is le tudom szedni a hátlapot, ha esetleg szükség lenne rá (reméljük nem lesz).
Más téma: Qi töltőből mi az ajánlott típus?
[ Szerkesztve ]
-
Frenky89
addikt
Nem is tudtam, hogy data wipe nélkül is megy a K --> L upgrade (fastboot flash-sel rakosgattam fel az image-eket egyesével).
Egyelőre jónak tűnik, de azért megkérdem, hogy érdemes-e factory reset-elni.
-
Frenky89
addikt
Múltkorában "reklámozta" itt a Diztronic tokot valaki - talán többen is -, így gondoltam kipróbálom.
Ma érkezett meg (dec. 30-ai rendelés) és azt kell mondjam, hogy jobban bejön mint a Neo Hybrid, illetve Hacky. Értékelésem:
- Nyilván a gombok nem olyan jók, mint a Neo-nál és
- talán nem is olyan "fancy", mint a Neo, de
+ jobb, hogy könnyen le lehet szedni és, hogy
+ az oldala is matt TPU, nem pedig fényes műanyag valamint, hogy
+ értelmes 3,5mm-es jack-et is lehet csatlakoztatni, ha fent van a tok nem csak az ultravékonyakat.szerk.: jah... és egyáltalán nem szedi fel a kijelzőfóliát.
[ Szerkesztve ]
-
Frenky89
addikt
válasz s3nsitivity #33401 üzenetére
Pff, biztos...
Vigye nyugodtan közvetlen az LG-hez, így egyrészt nem kell egy hónapot várnia, mire az MM-ben összegyűlik annyi kütyü, amit már szíveskednek továbbítani az LG-nek. Másrészt a MM-os flegmáék nem jelentenek plusz egy réteg vesződséget. Harmadrészt pedig az LG-s ember is azt javasolta, hogy legközelebb közvetlen hozzájuk vigyem a készüléket amikor felhívott lecsekkolni, hogy minden rendben volt-e a garis ügyintézés során.
-
Frenky89
addikt
Mi a teendő, ha szeretnék CPU frekiket és feszeket állítgatni, de nem szeretnék extra feature-öket azaz ezen kívül minden más maradjon stock.
-
Frenky89
addikt
válasz randras_83 #33969 üzenetére
Van olyan kernel is, amiben csak annyi van módosítva, hogy lehessen CPU-t babrálni? Egyáltalán érdemes ilyet keresni, vagy megbízhatóak ezek az ElementalX/CodeBlue/Franco szintű kernel-ek? Nincs ezekről valami összehasonlítás valahol?
-
-
Frenky89
addikt
Olyankor mi a szösz van, ha flash-all.bat (-w nélkül) után a végtelenségig kergetik egymást a színes pöttyök?
-
Frenky89
addikt
válasz randras_83 #35984 üzenetére
Ez csak kamu fém, ugye?
-
Frenky89
addikt
5.1-óta nincs battery stat grafikonom a beállításokban. Ez data wipe hiányra utal?
-
Frenky89
addikt
Nálatok a legfrissebb Franco kernel nem akasztja meg néha-néha a Chrome-ot. Nálam minden alapbeállításon van és néha olyan 1-2 másodperces beakadások vannak, hogy csak pislogok.
-
Frenky89
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest