Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
szata.68
senior tag
Helló
Azt szeretném kérdezni,hogy az megoldható-e (akár CM-mel) ,hogy ha videót készítek azt ne a telefon memóriájára,hanem egy rádugott microsd kártyára mentse?
Esetleg van köztetek,aki Pécsen lakik,és megnézhetném 1 percre? -
szata.68
senior tag
Szétszedni sem kellett volna, simán lemerül egy idő után...
Más. Német playből veszem a telefont 1-2 napon belül.
A kérdésem az lenne, hogy a kint elő rokonom tud-e rendelni az én accountommal, és fizetni a hozzá tartozó kártyával?
(esetleg a címet átírja, ha meg kellett adni, már nem emlékszem sajnos...) A névvel is gond lehetne ugye átvételnél. (vagy van lehetőség átvevő nevet is megadni?)(ő nincs regelve, és így lenne a legegyszerűbb a rendelés, meg utalgatnom sem kellene)
[ Szerkesztve ]
-
szata.68
senior tag
Erről a védőüvegről tudnál linket küldeni?
[ Szerkesztve ]
-
szata.68
senior tag
Ezt a romot próbálta már valaki?
-
szata.68
senior tag
válasz panpeter92 #4802 üzenetére
Én szoktam,általában a wc-n
-
szata.68
senior tag
A fizetős FKU mivel tud többet,mint az ingyenes? (sajnos nem tudtam kivenni a leírásból)
Használja esetleg valaki? -
szata.68
senior tag
Az mitől lehet,hogy az összes driver fent van (root toolkit driver checknél sikeresen végigmegy),de a sajátgépben nem jelenik meg a telefon? (Win 7 Pro)
/DroidKang v17 rom van rajta,de gondolom az mindegy-nem volt a fórumában semmi erről/ -
szata.68
senior tag
Kcontrol alternatívát tudtok ajánlani?
(koppintós feloldáshoz Bricked kernel mellé) -
szata.68
senior tag
Azt be lehet állítani a Gravity boxban /vagy máshogy stock rommal/,hogy az állapotsorban a menü ikon mindig jelen legyen,és ráadásul mindkét oldalon? (DroidKangban be lehet állítani)
[ Szerkesztve ]
-
szata.68
senior tag
Aki vidéken lakik mennyire konstans a térerő?
Itthon,meg Pécsen még úgy-ahogy jó,de pl útközben gyakran eldobja a jelet,ott ahol az előző telefonom ugyanezzel a kártyával nem. Elég zavaró,mert mondták már páran,hogy nem értek el,illetve megszakadt beszélgetés közben.
(voltam most Pesten,ott jó volt,szinte végig full 4g volt)
Erre nincs valami fix,vagy esetleg radio frissítés? /mint pl Desirenél/ -
szata.68
senior tag
A tárcsázó képét valahogy el lehet forgatni landscape - be?
(autós mód miatt) -
szata.68
senior tag
Azt be lehet állítani valahogy, hogy a galériát ha megnyitom akkor alapértelmezetten az alkalmak szerint rendezze a képeket?
-
szata.68
senior tag
Nekem is állandóan eldobálja,Telenoros vagyok.
Autóban,útközben alig van térerőm,pedig a régi telefonommal tele volt,és más telenorosnak mellettem is tele van.
Városban minden oké vele,szuperül megy,de elég aggasztó,hogy ilyen.
Pont ma álltam neki a garit intézni. (32Gb-os,német Playes) -
szata.68
senior tag
válasz horvathkrisz #9627 üzenetére
nekik a térerő,nekem a tököm
-
szata.68
senior tag
Én holnap küldöm vissza a telefonom,adnak helyette egy újat.
Remélem megoldja a csere,és a térerő gondom megszűnik.
(nekem olyan helyen sincs szkszor térerő,ahol más Telenorosnak fullon van)[ Szerkesztve ]
-
szata.68
senior tag
válasz zsirfecske #9787 üzenetére
Most adom fel 2 előtt,megy vissza Németországba.
Kicsit megijedtem most,de mivel én már rég visszaállítottam csak 3G-re,és úgy is állandóan szar,úgyhogy bízom benne,hogy a csere megoldja majd.
Legalább új lesz,az biztos. -
szata.68
senior tag
válasz horvathkrisz #10935 üzenetére
rev_11, februári gyártás
-
szata.68
senior tag
válasz nemeth.akos #11483 üzenetére
Helló
Nekem is ilyen volt,és a telefon cseréje oldotta meg.
-
szata.68
senior tag
válasz nemeth.akos #11485 üzenetére
Nem,szó nélkül cserélték (play)
-
szata.68
senior tag
válasz nemeth.akos #11491 üzenetére
Anyi,hogy Playből vettem (német),oda kellett visszaküldeni,és adtak helyette egy újat. Ez azóta szuper
-
szata.68
senior tag
Nekem is ilyen volt.A vezérlőpultban,ezközök,és nyomtatóknál kell törölni minden drivert,és utána rádugni. Automatikusan felismeri,és menni fog!
-
szata.68
senior tag
Azért egy G3-ra lecserélném a kis kedvencem...
-
szata.68
senior tag
Helló
Feltettem megint a SlimKatet, meg hozzá a GB-ot.
Azt szeretném beállítani, hogy a navbarban jobb oldalon az egyedi alkalmazásindító legyen, bal oldalon meg a menü állandóan. A bajom az, hogy a GB jobb oldalra teszi mindkettőt, így a home gomb elcsúszik középről balra picit.
Régebben biztos működött, most nem tudom miért nem. Vagy az új GB-ban már ilyen? -
szata.68
senior tag
Van olyan felhő szolgáltatás,amiről azt gondoljátok,hogy valóban titkos?
Jó lenne,ha fel tudnám tölteni az összes képem egy felhőbe,de nem akarom,hogy ha valaki akarja,akkor azokat nézegesse. (hiába titkos elvileg a Dropbox is...MEGA-ról írják még,hogy titkos,de nem tudom)
Persze nem gyilkosságokról őrizgetek képeket,csak nem akarom,hogy a családi képeimet nézegessék -
szata.68
senior tag
Az mitől lehet, hogy ha felteszek stock romra másik kernelt, akkor ugrik a root jogom?
Azt írja, hogy az su binális nincs telepítve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest