Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrdavid
aktív tag
na lehet páromnak egy ilyet bevállalok, kiváncsi vagyok a tesztekre majd
rendeltem eghy Juppa szilikon tokot, megjött, iszonyat szép, jól nézki jó a fogása, de a gombokat kurva nehéz megnyomni, hogy müködjenek is, írtam a juppának, h küldjön egy újat,de ő inkább refundolta
akinek Juppa van, annak nincs ilyen gondja? mert egyébként nagyon profi lenne
Macbook Pro M1, iPhone 14 Pro
-
horvathkrisz
addikt
Na azért ne essetek bele az "erős hardwer=nagy f@$z" hibába, várjuk meg előbb a teszteket, mielőtt leirjuk azN5-öt. Mint korábban is írtam, minap volt a kezemben egy M8, kamera, böngésző, stb laggolt. Pedig dalvikon vagyok, szal értitek. Mint ahogy az APEH-ellenőr is mondja: nyugtával dicsérd a napot...
-
slice14
veterán
Sziasztok
Készülök lecserélni a GNex-et, N5-re. A VIP Phone-nal mi a helyzet, mert elég olcsó a teló. Link
Mármint a garanciára gondolok. Valakinek van tapasztalata VIP Phone-al?
Ill. ha EXPANSYS-nál veszem, azt az LG elfogadja itthon garanciáztatásnál?
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
GrooveHero
addikt
válasz slice14 #13207 üzenetére
2 év bolti garit ír. Én vettem anno ott telefont, még a Samu Wave-et. Minden rendben volt, segítőkészek voltak, minden rendben volt.
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
vackor22
csendes tag
válasz slice14 #13207 üzenetére
Ausztriában már több helyen 325€ körül van az ára... (2 év gyártói garival) https://geizhals.at/google-nexus-5-16gb-schwarz-a1025573.html
-
Lecs@
addikt
Akiknek van valami hobbijuk, akik kocsmáznak, akik másra szórják értelmetlenül a pénzüket , dohányoznak stb azok mind betegek ? Neked mi a hobbid? Érdekelne. Én nem kocsmázom, nem kaszinózom, nem dohányzom, nem szórom a pénzem. Érdekelnek a telefonok, és tesztelem őket. Hozzárakom : egy fillért nem bukok a hobbimon ! Mert szinte mindig jól szállok ki egy-egy telefon vétel / eladáson.
Pc játékok, Fable III vajon értelmesebb dolog - e egy felnőtt embernek ?
[ Szerkesztve ]
512 GB
-
jaszy91
aktív tag
Én futom, heti 3x 8km-t, és heti 2x Crossfit-ezem, valamint Kettlellezem Ez jó hobbi?
szerk: ja és hétvégente Cs1.6-ozom
[ Szerkesztve ]
AMD Ryzen 9 5900x - MSI RTX 4070 Super Gaming X Slim - Kingston Fury 2*16GB 3600Mhz - Seasonic GX750 - Samsung 970 EVO Plus 256GB/1TB - Asus TUF GT501 - Dell S2522HG // iPhone 15 128GB Blue
-
Picco
addikt
ehh, nem kell annyira felszivni magad. en ugyanezt csinaltam a PC-mel egyetem alatt, nem volt ket het h ugyanazok a cuccok lettek volna benne
mellesleg, en is cserelgettem a teloimat regen mint masok az alsonemut, aztan amikor megvettem az s2-t, egy jo ideig nem volt semmi mas ami szignifikansan jobb lett volna, htc one x-lett hirtelen, impulzusbol az meg nagyon nem valtotta be a hozza fuzott remenyeket nalam(kijelzot leszamitva) gyuloltem is rendesen es inkabb az ment a haztol mint az S2.
azota meg nexusokon tengodok es valahogy mar a romolasi vagy is drasztikusan csokkent, asszem en megkaptam amit akartam egy telotol: gyors, megbizhato, vekony, nagy kijelzo, elfogadhato kamera es hang fulesen keresztul. neha meg az en szivemet is megdobogtatja egy kep amit latok, meg is tehetnem h lecserelem, de ket napon belul jon a kis hang a fejemben: minek?egy szo mint szaz, masok vagyunk, elozo hsz-el nem akartalak megserteni
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
-
Uzi74
senior tag
USB Audio támogatás még sajnos mindig nem tökéletes a CM11-ben, többe ROM meg továbbra sem vette fel a kesztyűt - ez a legnagyobb bánatom a kütyüvel továbbra is....
Nem-nexusok közül több készülékben is meg tudták oldani... -
xabfx
tag
-
bakesz23
tag
válasz jaszy91 #13219 üzenetére
Heti 4 röplabda edzésem van amik 2-2,5 órásak, emellett kondizok naponta 1,5 órát, és heti 3-szor járok futni nem eszek csokikat se pékárut, kocsmázni meg ilyenek én se járok! De szoktam játszani telefonon gépen stb.. nem sokat de szoktam és szerintem semmi gond nincs azzal ha valaki játszik pl rr3-mal vagy fifázik.
[ Szerkesztve ]
-
jaszy91
aktív tag
válasz bakesz23 #13223 üzenetére
Pontosan, muszáj a cs1.6-ra időt szakítanom nekem is kell a pihenés
xabfx: CF-t és a futást nem régen kb 1 hónapja. De előtte 2 évig MMA-ztam
[ Szerkesztve ]
AMD Ryzen 9 5900x - MSI RTX 4070 Super Gaming X Slim - Kingston Fury 2*16GB 3600Mhz - Seasonic GX750 - Samsung 970 EVO Plus 256GB/1TB - Asus TUF GT501 - Dell S2522HG // iPhone 15 128GB Blue
-
GrooveHero
addikt
Nyah üdv, ha minden jól megy, akkor május 10-e körül jövök egy 32-tes electronic4you-s fekete Nexus 5-tel
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
bakesz23
tag
válasz GrooveHero #13227 üzenetére
Végre
-
Uzi74
senior tag
válasz MrPetya19 #13221 üzenetére
Sajnos nem, pedig a kitkat-ben engedélyezve val már elvileg - csak nem pakoltak alá a kernelben semmit.
(illetve csak a USB audio player pro-val megy - mert az saját USB stacket használ- de azzal csak a lokális fájlok játszhatóak le, google music/spotify nem)
S4, Note3, MotoX, HtcOne, stb tudja alapból az USB audiót -
jaszy91
aktív tag
Épp ezért kellene elkezdened, nem lefogynál csontsoványra, hanem izmos lennél.
[ Szerkesztve ]
-
Picco
addikt
en sem birtam az edzeseket foleg boxot meg futast tudovel, aztan egy honapja abbahagytam a cigizest 13 ev utan, azota ha akarok ha nem megyek futni mert hirtelen minden edessegnek elkezdett marhajo ize lenni
[ Szerkesztve ]
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
GrooveHero
addikt
válasz bakesz23 #13228 üzenetére
Nekem mondod, mióta megláttam a telót azóta folyik a nyálam utána egyfolytában, nem győzöm törölgetni a számat
Egyébként még esetleg az is opció, hogy választom a "csak" 16-osat, és nézek ott valami casco-t is rá. Vagyisháthogy nézetek, mert nem én fogom intézni, mivel hogy a német tudásom a 0-hoz konvergál elég erősen
Valaki írta itt egyébként még nagyon a topik elején, hogy lehet kötni biztosítást is itt Mo-n, valami 10k HUF rémlik. Vagy inkább azt? Vagy hülyeség? Mondjuk ezt ugye tulaja válogatja, én mindent el szeretnék követni, hogy ne legyen baja, de mivel az ördög nem alszik (amúgyis ő veszi meg a telót majd ), ezért ha le is esik, kicsúszik a kezemből, stb, akkor legalább ott a biztosításWords like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
horvathkrisz
addikt
Mikozben olvasom itt a par utolso hsz-t, suti a nap a telefont telibe. Kb 5 perc es olyan forro lesz hogy egeti az ujjamat a kamera kornyeken, es a kijelzo is felforrosodik.
Szerintetek ez normalis jelenseg? -
dreko
aktív tag
válasz horvathkrisz #13233 üzenetére
takard el
-
tybsen
addikt
Ja vegulis normalis, hirtelen elkezd zabalni a kijelzo.
Egyebkent mindenki mekkora sportember itt, legalabb nem vagyok egyedul lesz majus 11-en egy ingyenes futas Bp-en, 10 km, hatha valakinek erdekes lehet: itt van egy cikk rola
-
dptrsk
addikt
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem, lenne, hogy a beépített SIP modulban, ha azt állítom be, hogy csak az internetes hívások legyenek VOIP alapon, akkor milyen prefix vagy mi kell, hogy netes hívás legyen, ne pedig GSM?
-
GrooveHero
addikt
ha fehér, akkor nem árt egy kis alapszínt felvennie a nyárra, ha fekete, akkor meg már túlságosan is leégett a napon, ne fektesd ki
-
Lecs@
addikt
Én a mélyhűtőbe olvastam, és kajak kihűlt a telóm. Remélem fagyások laggok nem járnak a dologgal.
512 GB
-
maggi1886076
addikt
válasz GrooveHero #13237 üzenetére
te is itt fogod rontani a levegőt??? neeee
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
twine
veterán
válasz maggi1886076 #13239 üzenetére
ha minden jól megy, nemsokára jövök én is
Még "gonoszkodni" is akartam, hogy Grúúúvít "beelőzöm",,és átveszem a kiegészítőit de úgy látom a p@r@sztkodás elmarad
Bááááár személyemből adódóan....................(#13241) Lecs@ :
(asszonynak kell valami teló, úgyhogy az N4-et örökli)[ Szerkesztve ]
-
horvathkrisz
addikt
Iphone 5-hoz kepes melegedett be kurvara, egyforma korulmenyek kozott.
Amugy meg: b@ssz*tok meg az oltasokat.Miert ragtatok be twine-ra?
-
Sztbeni
őstag
Azt vettem észre, hogy a kijelző bal felső részén jobban világít, mint máshol. Ez normális? Csak fekete képernyőn eerős fényerővel vehető észre.
Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok