Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
respecter
csendes tag
válasz bakesz23 #4079 üzenetére
Én is megpróbáltam vagy 8 helyről szerezni még karácsony előtt, de gyakorlatilag szerintem nincsen bent az országban fekete 32 gigás. Több helyen is azt mondták, hogy január közepén várható.
Egy Telenoros ismerőst is kérdeztem, de ők még nem kaptak infót arra vonatkozóan, hogy lesz-e és ha igen mikor és mennyiért N5 a kínálatukban.
Valamelyik bazár oldalon találtam magánszemélytől UK Play Store-os 32 gigást, de ezt érthető okokból nem szeretném megvenni, meg nem is ajánlanám senkinek a garancia miatt.
Tehát most kis várakozás van, mert a plusz 7-10 000 Ft nekem megér +16 gigát.
[ Szerkesztve ]
-
Uzi74
senior tag
-
Kari1
aktív tag
válasz bakesz23 #4107 üzenetére
Ha az Ditech és osztrák MM / Saturn oldalán sincs 32GB-os Nexus kitéve akkor szerintem náluk sincs, így egyelőre szerintem teljesen felesleges ezen gondolkodni. Amúgy én is 32GB-os verzióra várok már megjelenés óta, ha január végéig nem lesz rendes garis elfogadható áron, akkor szerintem a partneronál fogom megvenni mert többet tényleg nem akarok várni.
Ha pedig tudsz angolul akkor osztrákokhoz szerintem nyugodtan ki lehet menni, nem hiszem hogy pl a ditech-ben vagy MM-ben ha bemész ne lenne egy olyan eladó aki ne tudna angolul. Ha mégis félsz akkor sem hiszem hogy nem tudsz vkit szerezni aki tud németül vagy szokott az osztrákokhoz kijárni.
-
Tomace91
senior tag
válasz bakesz23 #5575 üzenetére
Én MX Player-t használok, mondjuk én a Pro verziót. De én pl amiket leszedek filmeket ncore-ról csak ráteszem és megy egyből, feliratokat is kezeli rendesen semmit nem kellett konvertálnom egyáltalán. Ha felraktad beállításokon belül van egy rész ahol kiírja milyen codec pakkot kell leszedni hozzá, mivel telefon függő ezért mondja meg ő maga. Arra rámész és fel is rakja, és a codecek teljesen ingyenesek. Nekem tökéletes kis program, bármit raktam eddig rá, mindent lejátszott.
[ Szerkesztve ]
-
jaszy91
aktív tag
válasz bakesz23 #13223 üzenetére
Pontosan, muszáj a cs1.6-ra időt szakítanom nekem is kell a pihenés
xabfx: CF-t és a futást nem régen kb 1 hónapja. De előtte 2 évig MMA-ztam
[ Szerkesztve ]
AMD Ryzen 9 5900x - MSI RTX 4070 Super Gaming X Slim - Kingston Fury 2*16GB 3600Mhz - Seasonic GX750 - Samsung 970 EVO Plus 256GB/1TB - Asus TUF GT501 - Dell S2522HG // iPhone 15 128GB Blue
-
GrooveHero
addikt
válasz bakesz23 #13228 üzenetére
Nekem mondod, mióta megláttam a telót azóta folyik a nyálam utána egyfolytában, nem győzöm törölgetni a számat
Egyébként még esetleg az is opció, hogy választom a "csak" 16-osat, és nézek ott valami casco-t is rá. Vagyisháthogy nézetek, mert nem én fogom intézni, mivel hogy a német tudásom a 0-hoz konvergál elég erősen
Valaki írta itt egyébként még nagyon a topik elején, hogy lehet kötni biztosítást is itt Mo-n, valami 10k HUF rémlik. Vagy inkább azt? Vagy hülyeség? Mondjuk ezt ugye tulaja válogatja, én mindent el szeretnék követni, hogy ne legyen baja, de mivel az ördög nem alszik (amúgyis ő veszi meg a telót majd ), ezért ha le is esik, kicsúszik a kezemből, stb, akkor legalább ott a biztosításWords like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
Martinitius
tag
-
Dottore
addikt
válasz bakesz23 #45278 üzenetére
Pedig szerintem is Samsung. Nekem van Nillkin meg egy Nokia is de a Samsungot jobban szeretem. Igaz azért mert az tölt a leglassabban. Nillkint meg Nokiát azért nem mert kicsi és kényelmetlen használni a telefont ha kell miközben tölt, eléggé billeg. Samsungra tettem pici gumitappancsokat és tökéletes.
[ Szerkesztve ]
-
Fkris
őstag
válasz bakesz23 #49604 üzenetére
Szervizbe olvadülllő tud segíteni.az előbbi összetett szót módosítsd az ellentétére.az olvad fagy, az ülllő meg állló.
Na öt keresd PHn.
"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest