Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jadro
veterán
válasz DeathAdder #12244 üzenetére
Pár óra múlva nekem is meglesz, én S3-ról váltok. Bennem is van egy kis félelem, mert a samoled túlszatruráltsága nekem tetszik, még ha nem is élethű. Azért biztos hozzá tudok majd szokni.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
Szelley
senior tag
válasz lord.lakli #12137 üzenetére
+1, szerintem is csak olednél jó!
@12235 ( V ): Nekem galaxy S2-vel magy szerencsém volt, ugyanis 28 hónap után sem volt beégve egyáltalán, pedig mindig főképp kék színnel operáló rommal használtam! full sötétben nem volt foltos sem, pedig az is gyermekbetegsége. Imádom az amoledet és szerencsésnek mondhatom magam hogy nem kellett cserélgetni, bár prémium garanciában szó nélkül cserélik ha kifogásolja a tulaj.[ Szerkesztve ]
-
dud998
őstag
válasz MartOOn #12239 üzenetére
Ú ez de király! Szerintem világít is a sötétben.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
mmarta
senior tag
válasz DeathAdder #12258 üzenetére
-
Just486
senior tag
A fekete pont egy olyan szín, ami nem igazán javítható kalibrációval, a hardveren múlik (a háttérvilágítás fényét kéne teljesen elzárni, de valamennyi fény LCD esetén mindig átjut a szűrőn). A Nexus 5 tényleg elég gyenge ezen a téren, viszonylag fényesek a feketéi.
A probléma kezelésére találták ki a teljesen haszontalan dinamikus kontrasztot, illetve a majdnem ennyire haszontalan local dimminget, amikor is a sötétebb témáknál lentebb veszik a háttérvilágítás fényerejét, vagy local dimming esetén a sötétebb zónáknál teszik meg ugyan ezt. (Az AMOLED is tulajdonképpen local dimminget csinál, csak ott minden pixelnél külön lehetőség van erre, és ezzel rögtön értelmet nyer a dolog.)
[ Szerkesztve ]
That unconquered country we call the future.
-
DeathAdder
veterán
válasz mmarta #12262 üzenetére
Amint lesz kis időm nekem is repül fel a SlimKat
Szóval érezhetően jobb a fekete?
Just486 - Értem, de mi a helyzet a G2-vel? Ha jól tudom egyazon kijelzőről van szó, mégis teljesen más színeket ad (erről ugye volt már szó, elkalibrált színek stb..), de jelen esetben a fekete sokkal feketébb. főleg itt látható jól
Nem láttam még élőben G2-t, ezért csak a videókra hagyatkozhatok. -
nbarnabas
tag
Azért megmosolyogtató, hogy 3-4 éve meg pont az OLED volt szidva, meg hogy mennyivel jobb a samsung, hogy az nem oledes. Bezzeg amikor megmutattam egy videót azért kissé összezavarva hümmögtek. És lám csak annyi kellett, hogy a samsung is bevezesse, és máris el lett fogadva.
(De a túlszaturáltságot én is utálom. Egy kép mindenhol ugyanúgy nézzen ki: a valóságban, kalibrált monitoromon, nyomtatáskor.)
-
DeathAdder
veterán
Romolás előtt még néhány kérdés
gapps - mit tartalmaz a 170 megás, és mit az 50 megás? Melyik kellhet nekem?
Másik: kernel flashelése előtt/után semmilyen wipe nem kell? franco erről nem ír semmit.
Harmadik: legfrissebb Xposed framework hol tölthető le? Vagy az első hsz v28 is jó?
-
Jadro
veterán
Megvan, itt van a kezemben. Első tapasztalat az abszolút pozitív. Állat ez a gép! A kijelző és színek is megfelelő lesz, akkura még kíváncsi leszek.
-
nbarnabas
tag
válasz Parallaxis #12272 üzenetére
HTC Desire (az első). Az első 2-3 hónapban még oledeseket gyártottak.
-
zsirfecske
addikt
nekem 1 hónap kellett a samoled-es moto razr hd után hogy megszokjam az lcd-t, de cserébe a nexus5 kárpótol minden másban.
-
nbarnabas
tag
válasz Parallaxis #12275 üzenetére
A sajtónak azt mondták, hogy nem bírják ilyen ütemben gyártani (ugye itt még eléggé toppon volt a cég imidzse) és azért kell átállni. Ha valóban volt is szériahiba, én megúsztam, mert 4 éves már lassan, és még mindig nyúzom. Bár most a N5 miatt már kissé más célra.
Remélem a N5 aksija is legalább ilyen jól fogja bírni. Régebben másfél-két évente cserélni kellett mindegyik készülékemben. Desirenek van egy 3 évese, és az alap 4 éves. Mindkettő megfelelő állapotban. -
lord.lakli
őstag
válasz Parallaxis #12272 üzenetére
Nem telefon, de OLED Sony PS Vita. Mellesleg az új szériában pont oledről tértek át LCD-re. Megy is a szájkarate, hogy melyik a jobb.
-
DeathAdder
veterán
Miért bootloppol, ha felteszek egy custom recovery-t?
Így még nem jártam. CMD-ből kinyitom a bootloadert, majd flashelem a twrp-t, erre bootlop.
CMD-ből feltolom a legfrissebb gyári KOT49H romot, minden ok.
Változatosság kedvéért aztán a CWM-et teszem fel, erre megint bootlopFeltenni biztosan felteszi, mert bele tudok menni a custom recovery-be...
-
Jadro
veterán
Egy kérdés: Hol van ebben az értesítő led és hogy lehet működésre bírni? A tesztben azt olvastam, hogy van benne, de nem villog ezen semmi. Light FLow felrakva és bekapcsolva.
Szerk: Á megvan, csak baromi ritkán villan fel és végre villant egyet mire beírtam a hsz-t. Érdekesen működik. Ha beállítom, hogy gyorsan villogjon, akkor letudja a kb 5 villanást egymás után és hosszú szünet... Rá lehet venni folyamatos világításra?
[ Szerkesztve ]
-
MartOOn
addikt
válasz zsirfecske #12249 üzenetére
Ahha. Puhabb kicsit mint egy tpu. Marha jo az anyaga. Őrületes 2£ volt. ezzel a hatterrel full fenyeron olyan mintha a mindebfele atlatszo/atvilagithato lenne a telo. mondjuk ha kicsit megsuti a tokot a Nap akkor minden csak nem szolid...
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
Just486
senior tag
válasz DeathAdder #12268 üzenetére
Hát, a G2-nek a maximális fényereje alacsonyabb a Nexus 5 -nél, egyszóval lehet, hogy állandóan alacsonyabb fényerőn üzemel, emiatt is tűnhetnek jobbnak a feketék (nyilván minél halványabb a fény, annál egyszerűbb eltakarni ergó feketét kihozni belőle). A többi szín - ahogy már mondtuk - jórészt kalibráció kérdése. Ettől függetlenül a G2-nek mérések szerint jobb a kontrasztaránya. Persze nagyon sok más oka is lehet, én pl nem olvastam semmilyen megbízható helyen (ahol tényekkel alátámasztanák) hogy a G2 és a Nexus 5 képernyője azonos lenne.
A SlimKat-ben található opció pedig nem csinál mást, csak kikapcsolja a 4.4-ben sötétszürkére cserélt rendszerháttereket (pl a beállításoknál, galériában, stb) feketére. Az igazi feketéken van egy olyan érzésem, hogy nem fog segíteni. Gyárilag a 4.4 "fekete" hátterei tényleg picit olyan érzést keltenek, mintha egy nagyon gagyi LCD-t nézne az ember, de az szándékosan van úgy árnyalva.
That unconquered country we call the future.
-
radicspeter1
őstag
válasz DeathAdder #12280 üzenetére
Whugfresh tool?
Épp most unlockoltam és twrp rootoltam vele sikeresen.
Kérdés!
Erre a rootolt gyárira simán mehet már a franco kernele?
Vagy mit ajánlotok?[ Szerkesztve ]
[LG NEXUS 5]
-
noorbertt
őstag
válasz radicspeter1 #12284 üzenetére
Igen, siman.
Nekem bejott--
Xposed (vagymi) fogja valaha tamogatni az art funkciot?[ Szerkesztve ]
-
( V )
veterán
válasz DeathAdder #12271 üzenetére
itt van listázva hogy miben melyik appok vannak
Kernel telepítés előtt általában nem, bár egyes custom kernelek közti váltásnál javasolt egy rom reinstall.
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
TOZ
addikt
Franco r44.
Most volt megint egy SOD (altalaban egy Viber uzenet erkezese szokta megfektetni).
Rakom fel a 45-os testet. -
Zolás
addikt
Vettem egy Xtreme Guard tokot [link]
Ha valami kínai gagyi ebayes lenne nem csodálkoznék. De ettől a cégtől kicsit többet vártam. Oldalt nem fekszik fel rendesen, nyiszog a tok a telefonon. Alul, felül, és a gomboknál rendesen éle van a toknak, szinte megvágja az ujjam. Fogásra kicsit csúszós, fényes műanyagból van.
Fehéret rendeltem,+ 2 fóliát. Amíg kitart a jelenlegi fólia, amit egy helyi mobilbazárban tett fel a srác, addig várok a fóliával is. Ezután a csalódás után nem tudom mit várhatok a fóliától.Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
TOZ
addikt
Xtremeguard. Nagy hívük voltam. Kb. tegnap előttig.
1 hónapja raktam fel egy fóliát tőlük. Telefont jobb első farmer zsebben hordom. Nincs mellette semmi. Csütörtkön egyszerűen levált egy kivételkor.Azt hiszem megállapodok a Nillkin N4-es sima fóliánal. (Most azt raktam fel).
-
Zolás
addikt
-
radicspeter1
őstag
Amúgy ti mennyiben maximalizáljátok a cpu-tokat? (MHz)
[LG NEXUS 5]
-
Zolás
addikt
Akkor talán a fóliát nem szoptam be. A másik fajtát vettem, azt szárazon kell felrakni.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest