Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
membrandj
nagyúr
-
EszesNorbi
tag
válasz szezso15 #54987 üzenetére
kezdj el nézelödni uj akksi után hátlak faliul áll rajta? nekem már annyira pupos volt, hogy nyomta ki a hátlapot, egyre hamarabb fog merülni, aztán majd kevesebb százaléknál kéri a sim káryta kódját, elveszti random a hálózatot stb... aztán már kikapcsol ha csinálnál egy képet, aztán kukaaa.. nálam igy jöttek a tünetek, pár nap és megjön, szar volt visszaszokni az optimus 2xre
-
mihione
őstag
válasz szezso15 #55600 üzenetére
Nalam is van kijelzo fodrozas ha erosebben nyomom de csak kozepenraadaskent egy kis sargulas a felso also szeleknel,illetvea status barnal kis csikban nem erzekel a digitizer.ebayes kijelzo kerettel 13k volt.utolag gyarit vettem volna de akkor jo otletnek tunt mind1 nekem megteszi igy is eladni ugyse akarom meg jo ideig...
Viszont az pozitiv hogy a sima uveg ellenere egy karc sincs a kijelzon amiota hasznalom.[ Szerkesztve ]
Lenovo Legion 5 R7 5800H, Rtx3070, Poco F5 ,Samsung QE65QN90B
-
AllTheBest
őstag
válasz szezso15 #55895 üzenetére
Igazából, pont annyi, amit te írtál, működik az OTG, csak kell neki külső energiaforrás, én pl egy USB elosztót használtam amin volt egy külön csatlakozó amire rá lehetett kötni az áramforrást, és utána már működik is a pendrive vagy amit éppen rá szeretnél kötni
Esetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
ifkopityu
csendes tag
-
vicze
félisten
válasz szezso15 #56383 üzenetére
Az kapta meg még úgy egyáltalán, egy fstrim bug lett elsősorban javítva, illetve tényleg sok minden az N7(2012)-höz kapcsolódóan.
Itt a full lista, tartalmaz N9, N7(2013) specifikus dolgokat, szóval még ahhoz is jön majd. -
AllTheBest
őstag
válasz szezso15 #56383 üzenetére
Tapasztalatból tudom mondani, hogy a 2012-es nexus 7-em megtáltosodott az 5.0.2-től már közel voltam ahhoz hogy véletlenül kárt tegyek a tabletban... az 5.0-val halál lassú volt
Esetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
Amarton
tag
válasz szezso15 #56650 üzenetére
Kipróbáltam CWM-el.
Kipróbáltam TWRP 2.8.3.0-val.
Ezt írja:
error executing updater binary in zip
A zipet is már letöltöttem 3-szor. Ugyan az.
crDroidon kívül mást nem próbáltam.
Valamilyen CM12 ROM kellene.
USB debug + root is van a telefonon. Gyári factory image-ből rakott 5.0.1 van most rajta.http://kodolas.skoda-muszerfal.hu
-
t181
senior tag
válasz szezso15 #56920 üzenetére
Jaa, Én meg azzal szórakoztam, hogy lelket verjek bele. (elfelejtettem UKM-et rakni)
Mondjuk nagyon Én sem piszkáltam. Az egészet alulfeszeltem -130mV-tal.
Egyszer be is halt kikapcsolt képernyőnél. Ezután állítottam vissza 130mV-re(előtte több volt), a min órajelet 384MHz-re, de utóbbi lehet sok...
Meg annyit állítottam még, hogy kikapcsolt képernyőnél csak egy mag mehessen max 384-en.Ez az I/O ütemező sokat számít? row-on volt alapból és valahol ezt is ajánlották.
Nikon D3200 // Acer Aspire 5 A515-51G-51JP // OnePlus 3 // Nexus 4
-
heidricha
őstag
válasz szezso15 #56904 üzenetére
Ez mind nagyon szép... nekem eddig minden kernel tudott ilyen szép vízszintes szakaszokat is. Csak nem akarták, gondolom, mert többnyire nem ezt mutatták, hanem a 2% per óra változatot, amit annyira nem szeretek.
Egy darabig megoldotta a mobilnet ki/bekapcsolgatása, de pár napja pont az van, hogy visszaestem a rosszabb állapotba, alig-alig mutat normális fogyasztást.
Jól látom, hogy nincs mobil neted? Ki van kapcsolva, vagy a szolgáltató nem adja?
-
t181
senior tag
válasz szezso15 #57332 üzenetére
Nekem december eleje óta van Expansysról rendelt refurb 8gigás. Én nem, de valószínűleg más sem mondaná meg, hogy refurb. Minden tökéletes, még a gyári, szállítási fóliák is rajta vannak.
Ugye csak másfél hónap garanciát kaptam rá, de ennek tudatában rendeltem meg.Nikon D3200 // Acer Aspire 5 A515-51G-51JP // OnePlus 3 // Nexus 4
-
blueMerle
veterán
válasz szezso15 #57336 üzenetére
Hát, ez kb. +20K lenne ugye. Ez egy LG-partner üzlet ami az irodaházunk földszintjén működik, szóval a garancia tuti nem lenne gond. Ha mégis meggondolod magad szólj, megveszem és elküldöm neked postán. Természetesen ennyi az ára a boltban, nem nyerészkedésből írtam
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest