- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- caplagi: Samsung S25 Ultra 256GB
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon kezdőknek
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomPack
őstag
válasz
szaszimi #19807 üzenetére
Névjegyekre +1 a gmail-re. Évek óta ezt használom, egyszer beállítottam, és azóta ha telefont cserélgetek, automatikusan ott vannak a névjegyeim. A webes felületen könnyen tudod szerkesztgetni is.
Képekre ott a dropbox is, amit még nem említett senki. Az androidos app a kamerával lőtt képet azonnal fel is tölti vagy csak ha wifin vagy, beállítás kérdése. A windows kliens pedig automatikusan letölti a gépedre egy adott mappába a felhőből.
A google+ is jó erre a célra. Ott csak 2Gb-ot kapsz a teljes méretű képekhez, utána leméretezi 2megapixelre, de azokból korlátlan mennyiséget tölthetsz fel. -
Scooter74
őstag
válasz
szaszimi #19807 üzenetére
Szia!
Üdv a klubban!
Én a telefonszámokat nem a sim kártyán tárolom, hanem a g-mail-en.
A képeket a picasára töltöm fel, a zenéket pedig a google drivera töltöm, de ugye nekem folyamatosan szinkronizálva van a telefonom a dolgaimmal.skrillex13
A toolkitet is frissíteni kell nekem az 1.6.4- már 1.6.6-s és a SuperUser és a TWRP is frissítve lett mert kiabált, hogy van új frissítés!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest