- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
korpicschess #16927 üzenetére
Készenléti időből soha nem sok
De a viccet félretéve, most tartok 29 óránál, amiben volt egy éjszaka, és még 31% van hátra. Szerintem ez nem olyan nagyon sok. Illetve éppenséggel nem is nagyon kevesebb az eddig tapasztaltakhoz képest, csak furcsállom, hogy miért pont a rendszer eszik legtöbbet és miért tartja ébren a telefont, amikor eddig nem így volt.zorromoto: Elvileg ez a stabil CM, de lehet, hogy újra visszaállok a nightly-ra, azzal nem volt ilyen
AOKP-t még régebben néztem, de pár dolog nem tetszett annyira benne, jobban kézreáll a CM. Lehet, hogy tenni kellene még egy próbát, csak nincs kedvem meg időm most system wipe-ra.
Egyébként érdekes, hogy az utóbbi időben mennyire kevés szeretetet kap a fórumon az AOKP, mintha alig használná valaki, mindig csak PA, CM meg esetleg XenonHD, Xylon kerül elő, illetve az utóbbi időben crDroid. -
Pistiboy88
aktív tag
válasz
korpicschess #16927 üzenetére
Én is úgy tudom, hogy nem kell visszazárni. Sőt mehet a szervizbe akármilyen rommal. Havernak is a Galaxy Nexus-t CM-el szervizelték, s meglepő volt, hogy azzal is adták Neki vissza. Igaz kapott egy factory reset-et, de az volt rajta. Nem kekeckedtek vele.
vasn: Win7-nek elvileg látnia kell minden gond nélkül. De toolkit-el rakj fel minden drivert, elvileg akkor is tökéletesen mennie kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Mikrotik routerek
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sorozatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iPad topik
- További aktív témák...
- MSI CYBORG 15 A13V
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged