Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Criton
veterán
válasz RootRulez #38338 üzenetére
Ha Stock Romod van akkor az ODEX kell, simán a zipet telepíted a twrp recoveryben. Cache meg ilyen törlések nem kellenek.
(#38340) jaszy76: oké, köszi akkor ezek szerint csak a supersu-t kell rendesen beállítani SuperSU-ban egyébként melyik? Mert több értesítési beállítás van. Igen, a SuperSU dobálja fel.
[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
válasz RootRulez #38358 üzenetére
Mindegyik "átlátszó" launcher járt már egyszer a telefonomon
De nem akarok "Betazni",,ha van vásárolt alkalmazásom,,,majd frissül az is, ha van már belőle beta,,,
(akkor lesz teljes az öröm)
Ez ilyen begyepesedett "betegség" nálam,,,nem szeretem a "beta" dolgokat,,,,ha jó, ha nem[ Szerkesztve ]
-
NTonee
veterán
válasz RootRulez #38865 üzenetére
nem próbáltam cm11 alatt, de ha működik, akkor elvileg a deodex-es kell.
A cm-ben alapból tudod változtatni amúgy (van hozzá beállítás), de sajnos csak egy kis kört tudsz kirakni, benne egy apró százalékos kijelzéssel. Így néz ki, csak természetesen fehér.[ Szerkesztve ]
-
M3oH
addikt
válasz RootRulez #38940 üzenetére
Telepíted az Xposedet, majd elinditod és keretrendszer menü, ott telepítés/frissítés gomb. Elvileg aktív lesz(zöld) és újraindítás. Aztán GB telepítés, (bár ha már fent van nem kell)Xposedben modulok menüben bepipálni, hogy használja. Asszem még egy újraindítás és így mennie kell.
-
RootRulez
félisten
válasz RootRulez #38953 üzenetére
Meg ami korábban DEFY-ben alapból benne volt a CM-ben, azokat is külön-külön kell bepipálganti, holott sztem alap lenne, pl képernyőmentés menüpont a kikapcsolásnál és újraindítás alopciói (recovery, boootloader, stb). Szóval ezekhez is külön app kell a BravityBox személyében...
═════════════════════════════════════════
-
stargazer
senior tag
válasz RootRulez #39014 üzenetére
jaaaaaajnemááááááár... valamire tuti nem fogok gondolni és utána eret vágok magamon hogy elveszett.
mikre kell ilyenkor gondolni?appok minden le lesz gyalulva igaz?
file-ok?
sms-ek?
híváslista?mi van még? bár azt hiszem egyszer vettem vmi ilyen elmentős programot.
[ Szerkesztve ]
Fegyverben réved fönn a téli ég, kemény a menny és vándor a vidék, halkul a hó, megáll az elmenő, lehellete a lobbant keszkenő...
-
Benex
senior tag
válasz RootRulez #39468 üzenetére
A te érdekedben nem küldök apk-t , néha nagy baromságok vannak. És 99%ban nem jelez semmit a fb app.Álatlában én is m.facebookot használok.(De ha nagyon szeretnéd irj PÜ-t és elküldöm)
Nah, elcsiptem, néha ilyen az UI , de alig tölt be valamit, akad, és ha kilépek és vissza akkor a régi jön be.Feltételn irok ide ha végre már új külsö lesz.
S23 Ultra | Sony A7 IV
-
heidricha
őstag
válasz RootRulez #39487 üzenetére
Sms és híváslista mentésére szerintem és most mindent ver: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.softrelay.calllogsmsbackup
Annak ellenére, hogy nincs folyamatos mentés. Van még az Avast-nak is ilyen, az pont ezeket szintén ingyen tudja, másokat meg pénzért.
-
gombasm
aktív tag
válasz RootRulez #39506 üzenetére
Na ezt még nem próbáltam - megnézem.
Én a romokról komplett mentést készítek, új rom felrakásánál nekem csak az sms -eim és a híváslistám hiányzik. Az sms -ek főleg azért, mert a swiftkey -t azokkal (is) tanítom, nekem fontos a gyors sms -ezéshez a jól dressszírozott swiftkey.
Nexus 4 & Redmi 5+ & Poco F2 pro & Nothing (1)
-
törölt tag
-
Scooter74
őstag
válasz RootRulez #42851 üzenetére
Azt tudom ha most adnám el az enyém akkor 80K lenne az ára a 2 év LG gari miatt mert az enyém nem sufni gsm-s hanem telenoros vásárlás és 100%-ig letiltás mentes mert 20 éve flottás telenoros vagyok egyedi díjcsomaggal.
Ja és nem 9 hó gari van rajt mert húsvétkor lesz 1 éves![ Szerkesztve ]
Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest