- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
heidricha
őstag
válasz
dannyl #41582 üzenetére
Nem szívesen védem, mert MS előtt sem szerettem, azóta meg... kénytelen vagyok használni.
Na mind1, mindenesetre nekem működik. Nem érzékelem a fogyasztását, hívható vagyok, még beszéltem is rajta, video-t csak én küldtem, de látható volt...
Vagyis egyelőre nem tudom megerősíteni a rossz híreket.
-
atillaahun
veterán
válasz
atillaahun #41588 üzenetére
-
Varnyalag
csendes tag
válasz
atillaahun #41588 üzenetére
24 percnyi hanghívás volt összesen, de akkor ez így rossz nagyon? A képernyő fényerejére használtok vmi-t? Nekem az is stock, "auto" beállításon.
G+-t hogy lehet kiszedni? -
dragon1993
őstag
válasz
Varnyalag #41587 üzenetére
Nálam a képernyő 4-5 órát elmegy közepes játékkal.
Stock mindenDe megint gyári állapot lett a vége ,mert apk újrafordítás próbák után az adott apk 24-es hibakóddal már sehonnan sem települt
Google+, Hangout, Koreai Bill persze ki van szedve de nem hiszem ,hogy számítana.
-
dombila
őstag
válasz
NTonee #41571 üzenetére
Ezt HTC modell-je válogatja. Nekem volt jónéhány típus. Van amelyikre létezik 1 click-es megoldás, van ahol bonyolultabb. A Sensation óta a bootloader nyitása lett macerás - célszerű a HTC Dev saját megoldásával. Utána már persze nem kunszt.
De összességében tutira egyszerűbb az N4-en. Ha nem toolkit-el csinájla az ember, akkor is csak 2 sor a terminálban: unlock, és recovery flash.
-
NTonee
veterán
válasz
szuladam #41580 üzenetére
ha belekezdenél, akkor szólj nyugodtan, vagyunk itt páran, akik segítünk ebben. Hidd el, tényleg rém egyszerű a dolog.
Az előkészületek max 10perc, a folyamat is csak azért még1x ennyi, mert bootloader nyitás közben törlődik minden és az első bootolás hosszabb lehet.
cirx: az ingyenes verzióban az is aktiválható.
-
dannyl
addikt
Köszönöm szépen mindenkinek, aki válaszolt/segített skype témában. Annyi még, hogy mit lehet helyette használni videókommunikációra?
-
heidricha
őstag
Én a keresés helyére (home-ról felcsúsztatás) tettem altatást, ébresztés bmely gomb és s2w.
Régebben ilyenem nem volt, de nagyon kényelmes, ajánlom mindenkinek: hosszan vissza = kilövés, illetve hosszan applist = legutóbbi app. Nagyon kézreáll, utóbbi pl. autóban navi közben fogadott hívásnál nélkülözhetetlen.
-
szuladam
aktív tag
válasz
NTonee #41571 üzenetére
akkor rosszul fogalmaztam, "átláthatóbb" volt számomra
persze a toolkiteknél egyszerűbb dolog nincs, de az leszámítva (ha most nem lenne toolkit) lehet bajba lennék. Vagy csak az a zavaró, hogy van vagy 10-20 féle leírás még xda-n belül is aztán honnét tudja az ember fia hogy az ő kütyüjéhez melyik leírás a frankó, meg a tuti
no de nem sok kell már nekem se, és nyitódik a BL nálam is... -
heidricha
őstag
Szemre semmit sem fogyaszt a s2w. Az akksi grafikon 3-4 órán át teljesen azonos lejtésű, ha aktív a funkció, ha nem. Nem drága a csere, de a kikapcsolás egyszerűen megúszható, a bármely gombra bekapcsolással együtt. Inkább ízlés, megszokás. Én nagyon nem szeretem a gombot keresgélni.
-
Peet91
aktív tag
válasz
maggi1886076 #41575 üzenetére
Ez telenor vagy zuggsm?
-
maggi1886076
addikt
válasz
Diamond500 #41573 üzenetére
Elvileg igen. Küldik Pestre... Akksit csereltetnem meg, még a kijelzot.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Meggyőztetek, "levetkőztetem" a telót előlről.
-
Diamond500
senior tag
válasz
maggi1886076 #41567 üzenetére
Hivatalos LG szerviz? mi volt a baja?
-
gipsztigris
addikt
válasz
Bone123 #41562 üzenetére
A hátlap karcolódik, arra érdemes egy fóliát tenni, de a kijelzőt nem fogom elbarmolni egy fóliával!
Főleg egy ilyen íves szélű kijelzőt amin minden fólia meglátszik. Vannak olyan telefonok ahol szinte láthatatlan marad egy fólia, pl. Az LG P880, de az N4-nél csak az összképet elrontjuk vele.....szerintem. Ez a telefon így szép, ahogy van! Minden módosítás csak ront a helyzeten. -
szuladam
aktív tag
most akkor nem teljesen tiszta... a gravitiy boxhoz nem kell root? de kell először xpose, de ahhol meg kell root, nem? Vagy már keverem a szezont a fazonnal?!
(én utoljára a htc wildfire S-em rootoltam, meg mókolgattam romokkal, de akkor még sokkal átláthatóbb és egyszerűbb volt a dolog, mint most itt a n4- gyel xD ) -
maggi1886076
addikt
beveittem szervizbe a telot.hogy ott milyen analfabéta ül. a gyerek elkezdte feszegetni a hátulját, hogy szetszedi.szolnom kellett, nehogy szetbarmolja.azt mondtak, hogy egy het es kész.
-
Peet91
aktív tag
válasz
Bone123 #41562 üzenetére
Nekem anno a HTC Sensation-ön GG1 volt. 2 évig használtam fólia nélkül, 1 db karc nem volt rajta, max ez a hajszálkarnál is vékonyabb izé, ami egyáltalán nem látszik, csak mikroszkóp alatt. Ugyebár a nexus 4-en csak elöl van GG, ezért ott nem is használok fóliát, és egyáltalán nem karcos, a hátlapon eddig volt fólia, de ma nem bírtam magammal és lebányásztam, majd teszek rá másikat, mert szerintem oda nem árt.
(#41560) ricsip: ebay-ről ringke fusion tok (ami sokunk szerint a legjobb) 3100Ft+800Ft posta amerikából. Szerintem ez belefér egy ilyen tokért.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
atillaahun #41561 üzenetére
Sokat eszik a hanghívás, a kijelzőnél durvábban azonban semmiképp. A fogyasztást egyébként a hálózat típusa és a jel erőssége is befolyásolja, rossz 3G vétel elég szépen leszívja a dolgot. Normálisan 5-6 óra hívást simán bírnia kell az akksinak (100%-ról egyhuzamban persze).
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Fólia nélküli tulajok mennyire tartják a gorilla glass 2-t (meg a hátlapot) karcállónak? Kicsit zavar, h a fólia könnyen maszatolódik, csak jobb nélküle.
-
atillaahun
veterán
A hanghívás egyébként időarányosan nektek is pont dupla annyit eszek mint a kijelző? Nem durva az azért egy kicsit? Még jó hogy nem beszélek sokat.
-
ricsip
addikt
válasz
dannyl #41499 üzenetére
Nekem stock 4.4.2-vel kb. 10 másodperc skype videóhívás után megvolt az első restart.
Más.
Nexus4-hez keresek lehetőleg strapabíró, de nem csúnya tokot (bnőnek kell, ahogy ismerem 1 héten belül meglesz az első leejtés...). Van gyűjtés itthon egyszerűen beszerezhető tokokról? A neten kb. 2 milliárd féle tok van, de az sajnos nem segít azon h. itthon ezek közül mit lehet egyszerűen beszerezni. Ja és nem hiányzik h. a postaköltség több legyen mint maga a tok. -
atillaahun
veterán
válasz
atillaahun #41558 üzenetére
Bár közben rájöttem igazából, hogy mivel N4-en a proxy szenzer poll-ozása gyárilag zavarja a füles jelét, így csak olyan program lenne életképes, amiben van funkció füles melletti kikapcsolásra, vagy külsős programmal való kapcsolgatásra. Ezt a Gravity Screen még éppen tudta is, csak N4-en egy bughalmaz, így nagyon úgy tűnik, hogy bukó az egész téma.
#41560) ricsip
Nem vagy vele egyedül. Bár nekem nem stock-on, de az végülis mindegy, mert custom-okon sincs kamera fix. -
atillaahun
veterán
válasz
C.Brigante #41532 üzenetére
Nem is vártam hogy volna, de egyébként proxy-s ébresztést kérdeztem.
(#41170) gipsztigris
Szintén proxy-st kérdeztem.
Ezzel a rázóssal az is a baj, hogy zsebbe téve nem alszik-, meg onnan kivéve nem ébred fel. Plusz kézbevétel nélkül sem ébreszthető. -
Tokra110
csendes tag
Kicsit off topic, de nem tudtok valami alternatívát a google walletra? Mert nem akarom mindig kártyáról venni, mert majdnem hogy drágább az "Eseti megbizás költsége" mint maga a vásárlás...
szerk: Alternativa alatt értem a paypalt hogy esetleg nem lehet összekapcsolni? -
HZoli87
veterán
válasz
HZoli87 #41554 üzenetére
Kipróbáltam, 3. pontnál meg is álltam. Az alsó sorból mind a 47-et betöltötte, a fölötte lévő 42-őt pedig nem. Így természetesen újraindítani sem engedte a telefont.
3) Install and run Xposed installer and follow the instructions to activate Xposed framework
--------
Olvasgattam egy kicsit az ART-ről, így kedvet kaptam a kipróbálására. Minden telepített programom működik vele. Multitask valóban gyorsabb lett. Kíváncsi vagyok, hogy az akkus idő javulni fog-e.
-
Sanya
nagyúr
válasz
maggi1886076 #41551 üzenetére
nem
-
maggi1886076
addikt
Toolkitben ha rámegyek az unroot+ flash stock romra akkor a bootloadert is zárja?
-
M3oH
addikt
válasz
HZoli87 #41547 üzenetére
Nem. Xposed kell hozzá és az miatt az ART nem fog menni, csak dalvikkal. XDA topicja
-
HZoli87
veterán
válasz
adamfriday #41540 üzenetére
Egy ideje én is szemezek vele (GravityBox), root kell hozzá?
-
scream
veterán
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem volna, hogy a N4-nek milyen az antennája? Mostani SGS 4 Minim elég érzékeny a változásokra és ezért sokszor megszakadnak a hívások, ezt szeretném orvosolni egy telefonálásra alkalmas készülékkel.
-
C.Brigante
veterán
válasz
headhunter86 #41539 üzenetére
bootloadered nincs nyitva még? ha nincs szomorú leszel...
-
NTonee
veterán
válasz
headhunter86 #41539 üzenetére
rootolás viszont nincs bootloader nyitás nélkül
-
adamfriday
senior tag
A power gomb kíméléshez tipp: a GravityBox-ban be lehet kapcsolni a hangerő gombokra ébredést, a lezárást pedig ki lehet rakni a kapcsolók közé.
-
headhunter86
senior tag
válasz
C.Brigante #41535 üzenetére
A csak rootolás folyamatát le tudnád írni? Vagy tudsz linket adni hozzá, mert keresgetem a neten, de mindenhol Custom fw-vel van együtt. Nekem csak egy mezei root kellene, hogy Greenify-t pl. fel tudjam tenni.
-
Styleair
aktív tag
gipsztigris javasolt nem olyan rég ilyet, sajnos nem emlékszem az apk nevére. Olvass vissza!Gyorsabban érkeztél, mint én.
-
gipsztigris
addikt
válasz
atillaahun #41530 üzenetére
-
C.Brigante
veterán
válasz
headhunter86 #41534 üzenetére
root-nál marad minden. bootloader nyitásnál van amire gondolsz.
(#41533) cirx
csodálkoznék ha lenne...(#41536) w333 hallod, most kipróbálom amit ajánlottál!! Fordulatos ez a mai nap...
most nézem, ezt má láttam. -
headhunter86
senior tag
Ez most lehet nagyon bugyuta kérdés lesz, de ROOT-olásnál megmarad minden adat a telefonon, vagy kiírtódik minden? Mert egy hete vettem, és elment vele kis idő mire szépen belaktam és nem akarom újra kezdeni az egészet. Ha veszik minden akkor inkább nem rootolom, annyira nem fontos.
-
cirx
senior tag
válasz
C.Brigante #41532 üzenetére
gravitációs szenzoron alapuló ébrsztési lehetőség nincs? rázás stb...
-
C.Brigante
veterán
válasz
atillaahun #41530 üzenetére
nem túl friss emlékeim szerint, nincs táccs ébresztés jelenleg vérveszteség nélkül.
-
w333
félisten
válasz
C.Brigante #41529 üzenetére
-
atillaahun
veterán
Ha már kijelző-élesztés: van itt olyan, aki a Cover Lock és Gravity Screen nevű programokon kívül mást használ proxy-s képernyő ébresztésre - megelégedésére?
-
w333
félisten
válasz
C.Brigante #41525 üzenetére
Aki pedig kímélni akarja a power gombot annak ajánlok egy custom kernelt + touch control, így duplakatt. a kijelzőre és egyből éled a kijelző
-
C.Brigante
veterán
válasz
dragon1993 #41524 üzenetére
1-2-3 emberről tudok, a félelem tulajdonképpen nem alaptalan... a jelenség viszont annyi, h random nem érintkezik, ez elég kellemetlen tud lenni ha használni akarod.
-
dragon1993
őstag
Hány embernek halt meg eddig a power gombja, mert úgy féltek tőle mintha mindennapos lenne.
-
C.Brigante
veterán
válasz
maggi1886076 #41522 üzenetére
nem a szolgáltató javítja a telefonokat. ők még elküldik a szervizbe, egyszerűbb ha a szervizbe viszed egyből ha nem akarsz annyit várni.
javítási idő 1-2 hét sztem. -
C.Brigante
veterán
válasz
headhunter86 #41520 üzenetére
az se rossz, csak én nem szeretem a power toggles-t, HDwidgets-et használok már régóta.
meg ugye a screen kikapcsolás miatt mindig nyújtózni a lehúzásért + még egy klikk... hát sztem kényelmetlen. -
headhunter86
senior tag
válasz
C.Brigante #41515 üzenetére
Én a Power Toggles Értesítő sávját használom Lockolásra.
Jobb felső sarok:
-
HZoli87
veterán
válasz
C.Brigante #41515 üzenetére
Ez az app nekem is jól jött. Köszi.
-
válasz
maggi1886076 #41516 üzenetére
Ne a Telenrohoz vidd, hanem valamelyik LG szervizbe, elég sok van belőle. A Telenor lehet, hogy nem küldi el egyből a szervizbe, mert összevárnak néhány készüléket..
-
maggi1886076
addikt
Ha a telenornal gariztatom a telot, akkor mennyi idő a javitasi idő?
-
HZoli87
veterán
válasz
C.Brigante #41509 üzenetére
583 óra jelenleg nálam. 4 hete van meg a telefon.
-
cirx
senior tag
válasz
én 878 óránál tartok, ami ugye 36 nap folyamatos hiba nélküli üzem! ez a 4.4.2 szerintem kellemesre sikeredett!
viszont most kernel csere le lesz és jön a restart. kell nekem az tap vagy slide 2 wake, mert nem akarom, hogy elsz@ródjon a power gomb! vagy ne aggódjak?
-
heidricha
őstag
válasz
Egyszer majdnem elértem a 80 órát, de lefagyott a barométer szenzor.
-
C.Brigante
veterán
srácok, uptime időkkel mindenki jól áll? csak azért érdeklődöm mert zavaróan hibátlanul csúszik a telefon..
1000 óráig akarok elmenni, sajna 710-nél újra kellett 1x indítanom egy app kérésére muszáj volt. most megint 450-nél vagyok. A készenléti idő sem csökkent.
-
tomiii007
senior tag
Ha gravitybox fent van azzal ugy el lehet inditani a telot csokkentett modba?
-
NTonee
veterán
tudtommal alapértelmezetten nem aktív egyiknél sem. De, ha most a kernelt beflasheled, akkor már ennyi erővel a supersu-t is be tudod közvetlenül utána. Ez már nem fárasztó dolog, ugyanúgy csak egy zip flashelése.
A funkció bekapcsolásához kell, másba pedig nem piszkál bele, hátrányt nem okoz.
-
petipetya
nagyúr
válasz
tomiii007 #41504 üzenetére
Megnéztem, de nem tapasztalok ilyen jellegű hibát.
Nekem is energiatakarékoson fut egész nap. Átállítottam nagyon pontosra, majd vissza energiatakarékosra. Mindkét esetben megtalálta a helyemet minden általam használt alkalmazásban (annyi, hogy a pontosról-energiatakarékosra való váltás után a Térképben jön egy sablon üzenet a pontosságról, de ettől függetlenül simán megtalálja a tartózkodási helyemet). A tartózkodási hely kikapcsolása és újbóli aktiválása után sincs probléma. Nincs szükségem restartra.
Stock 4.4.2.
-
tomiii007
senior tag
Azt vettem eszre, h alap jaraton a energiatakarekosra van teve a tartozkodasi hely akkor tudja a tartozkodasi helyemet fbn,google mapson,viberen stb. DE ha atteszem nagyon pontosra vagy esetleg teljesen kikapcsolom es utana vissza teszem energiatakarekosra, akkor utana mar nem mukodik se fbn se viberen se google mapaon a pozicio meghatarozas akarmit is csinalok... Csak akkor lesz jo megint ha rebootolok....
Stock 4.4.2 gravityboxNalam rossz valami vagy ez masnal is elofordul?
(Helyesirasert bocs telorol irtam)
-
NTonee
veterán
akkor valóban teljesen jó Slukk Pure kernele, innen tölthető az r17, sokan szeretik a Semaphore-t, Franco, Faux kerneleket. Ezek mind tudják a s2w funkciót, még a TouchControl sem kell hozzá, TricksterMod appban aktiválható. Lehet egyébként, hogy a TouchControl nem is működik mindegyikkel.
-
petipetya
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Futás, futópályák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- Gyúrósok ide!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Könyvajánló
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Edzett üveg: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz 899 Ft
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB független, szürke, Pitaka karbon tokkal és fóliával
- ELADÓ Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB - Space Black!
- Újszerű Oppo Find X6 Pro 16/512 GB
- Samsung Galaxy Z Flip7 / Z Fold7 / S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!