Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
Ausztriaban ditechnel erdemes elorendelni, mert keszletet nullat mutatnak, de a lefoglalt telokat at lehet venni. A nexus 7 utan minosegerzetre tobbet vartam, de hat ennyiert nincs jobb alternativa. Szivesebben vennek meg mindig vmi 3.8 col koruli jobb mobilt - ennyire nincs ra igeny?
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
FearTomi
őstag
De barátom, ha figyelnél ő meg azt írta, hogy MOSTANTÓL LEHET KAPNI! A te linkednél meg ugye az van írva, hogy nincs készleten. A töltőt meg szerintem már rajtad kívül 40-en belinkelték de itt most nem a töltő volt a lényeg...
[ Szerkesztve ]
Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway.
-
berik899
tag
Szerintetek lehet majd venni a közeljövőben (pár hónapon belül) függetlenül gyártói garanciával? Nekem ez a teló kell de köt a rabláncom a vodához
-
MartOOn
addikt
-
MartOOn
addikt
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
MartOOn
addikt
bocs de ezt még muszáj...
[ Szerkesztve ]
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
BoB
veterán
You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.
-
ndlx
aktív tag
-
MartOOn
addikt
válasz defy456 #4129 üzenetére
kinez - megkivan - megnezi a nevet - megkeresi mashol (ebay, amazon) - megrendeli mashol = boldog
4.2.2 sokaknak megjott mar?
-
FearTomi
őstag
[link] Még nem is jön OTA Nexus 4-re...azért ez idegesítő
[ Szerkesztve ]
-
klasszsrac
tag
Egy ismerősöm vett n4-t. Nekem Gnex-em van. A 2 készüléket egymás mellé téve a kijelző színei nagyon mások. Persze tudom az eltérő technológia.....De kinek milyen beállításokkal sikerült élvezhető színeket összehozni? Tettem fel neki Franco kernelt, franco updaterrel, de csak szín multiplikátorokat tudok állítani benne. Se gamma, se kontraszt
Aki pedig egy teljesen témázott romot szeretne kipróbálni annak itt van ez: Aokp_mako_build3_rustic
Pár kép rólaA téma Artvandelay440 munkája. Én csak tökéletesen beillesztettem a forrásomba. Kiegészítve, hogy a Contacts, Mms és Deskclock is témázott, ami theme chooserrel nem működne jól.
[ Szerkesztve ]
Oneplus 6
-
malnabokor
senior tag
Sziasztok!
Tudom, hogy a garanciát már ezerszer kitárgyaltátok, de én mégis bátorkodom megkérdezni, hogy, hogy is van MOST pontosan. Mert eddig az volt, hogy EU-s országon belüli Nexus 4-et javítanak garanciával, de nem cserélik, amíg nem forgalmazzák. Most hogy megjelent a Telenornál, ez gondolom azt jelenti, hogy akkor hivatalosan is forgalmazzák már nálunk. (Tehát garanciával tudják cserélni is, nem?) Ezért írtam egy levelet az LG-nek ezügyben, és ezt a választ kaptam:
"Tisztelt Ügyfelünk!
Köszönjük, hogy levelével ügyfélszolgálatunkat megkereste!
Érvényesíthető a garancia, de ennek kötelezettségvállalását a Google biztosítja. Kérjük vegye fel a kapcsolatot a Google-el a web oldalukon keresztül. A kapcsolatfelvétel csak interneten keresztül történik, telefonos ügyfélszolgálatuk nincsen:
http://support.google.com/nexus
További információért készülékeinkről, szolgáltatásainkról forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz a 06 40 54 54 54-es telefonszámon (H-P: 8-18, SZ: 9-17).
Tisztelettel:
LGE Ügyfélszolgálat "Amit nem értek, hogy ha megvan minden papír, stb. Akkor miért kell a google, és ők mit csinálnak?
köztudott hogy az elektromos dolgok füsttel működnek, azaz ha egyszer kijön a füst nem működnek többet.
-
rum-cajsz
őstag
válasz FearTomi #4132 üzenetére
Nem vagyok nagyon naprakész - mert ennyire nem izgat - de ha jól emlékszem csak Brazíliában és Malajziában kezdik el először kitolni, USA majd később jön. Szóval türelem, megjön az majd.
malnabokor
Megpróbáltam az összes infót összegezni, ezek szerint nem sikerült elég világossá tennem.Az a telefon, amit a Playen vásároltál, annál valamiért (LG-Google megállapodás) csak a Google-n keresztül lehet érvényesíteni a garanciát és készülékcserét.
Az a telefon, amit boltban vettél, EU országban, az LG szervíz álláspontja szerint, akkor foglalkoznak vele itthon, ha megvan a számla és a garancialevél. Ha nem kaptál garancialevelet, mert az az ország nem ad ki ilyet, akkor a számlával elmész a szervizbe, és vagy befogadják, vagy nem. Ha nem, akkor még mindig fordulhatsz a fogyasztóvédelemhez, mert elvileg be kellene fogadniuk.[ Szerkesztve ]
=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======
-
BDave
őstag
Sziasztok! Írtam egy kis összefoglalót: Tudnivalók, alkalmazások és remek játékok Nexusokhoz.
-
winery
aktív tag
Nah megvettem telenoritol a készüléket (pont most járt le hűség a lg o2xről)
Havazni is kezdett rögtön rootulni es romokat cserélni még nem szeretnék lg o2x en belefáradtam xd
-
rum-cajsz
őstag
Az alábbi dolgokkal kiegészíthetnénk a TÖ-t.
Hardver kérdések
Hogy teljesít a telefon fényképezője?
Érdemes a fórumban keresni erről a felhasználók véleményét, de alapvetően elfogadható képeket készít a telefon, mobil kamerához képest. Íme néhány fénykép agabe kezéből, döntsd el magad: [link]Nem tetszenek a telefon kijelzőjének a színei, át lehet valahogy állítani?
Az XDA fórumában érdemes körülnézni, ebben a témában ajánlanak több alkalmazást és van egy táblázat a beállításokról is: [link]Szoftver kérdések
...
Honnan lehet letölteni a hivatalos romot?
A hivatalos letöltés pedig itt van: [link]Milyen szoftvert ajánlotok kezdéskor?
...
BDave alkalmazás ajánlója: [link]Megtörtént - Pompi
[ Módosította: Pompi ]
=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======
-
twine
veterán
N4 Fotók egy kis "csalással"...
-
FearTomi
őstag
Nem tudom, hogy mennyire igaz, de az egyik külföldi fórumon azt írták, hogy megjött nekik a frissítés és az egyik "újdonság" az "LTE unlock"
[ Szerkesztve ]
-
zooole
senior tag
Egyre közeledem a vásárláshoz, eddig a garancia frankó volt, be is néztem, láttam EU-ban megy a dolog, de utána belefutottam abba, hogy az LG nem akarja az országon kívül vásárolt Nexusokat garanciában szervizeltetni. Nagyon elszomorított, utolsó reményem, hogy azóta ez változott.
Remélem valaki tud tájékoztatni ezügyben.
-
kali8n
aktív tag
A topic összefoglalóban minden benne van, de kimásolom neked:
"A Google Playen vásárolt telefonok garanciális ügyintézését a Google intézi, abban az országban, ahol vásárolták a telefont.
A Media Marktban vásárolt telefonok garanciális kezelését bármelyik Media Marktban intézheted, ahol árusítanak ilyen telefont (ha itthon fogják árulni, akkor itthon is fogod majd tudni intézni az Ausztriában vásárolt telefonodat).
A "Zug GSM" boltban megvásárolt telefonokra a GSM bolti garancia vonatkozik.
Az LG csak az itthon vásárolt, lepecsételt garancialeveles, hivatalosan behozott telefonok garanciális ügyintézését intézi az ügyfélszolgálat állítása szerint."
-
zooole
senior tag
Köszönöm, bocsánat a figyelmetlenségért.
Külföldi MM-ben körülbelül 110-ért van ha jól tudom, ugye? Ezt hallottam legalábbis még mikor ment a kijárkálás Ausztriába.
Ha azt egyszerűen lehet érvényesíteni itthon, benne lennék.
UK MM árakat sehol sem találok. Nincs oldal, semmi. Valószínűleg megint én balfékeskedek.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest