Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
PrinczA
őstag
Van arra megoldás, hogy egy a köreimben lévő egyén beírásait ne lássam, csak annak az egynek?
-
426os
őstag
Biztos
Beírtam gugliba, hogy Google Plus és az eredeti honlapján simán beléptem a google-os fiókommal, utána kért még pár adatot és ennyi. Mondjuk igazából nem használom semmire, csak kíváncsi voltam milyen."Csatlakozás a Google+ szolgáltatáshoz
Ha használni szeretnéd a Google újdonságait, csak jelentkezz be Google Fiókoddal.Belépés"
-
426os
őstag
Nem értem ezt a meghívó küldözgetést. Van valami előnye annak, ha meghívóval regisztrálok?
Én szépen felmentem a Google Plus oldalára és simán regisztráltam meghívó nélkül, immár 2-3 napja
-
Vodar
senior tag
Szabad regisztráció (150 fő erejéig) ezen a linken keresztül: klikk
-
woolwich
tag
Számomra is igen hasznos volt!

Miután regisztráltam beállítottam a szokásos dolgokat, de ebből az írásból még egyszer annyi beállítási lehetőséget tudtam meg amivel eddig annyira nem foglalkoztam. -
S-eye
senior tag
Jó írás lett!Én még ajánlom,hogy a profilkép alatti " E-mail küldése " opciót,mindenki saját szájíze szerint állítsa,mert alapértelmezésben bárki küldhet neki mailt.
-
Nordic
Közösségépítő
Nekem nagyon hasznos volt! Majd az 50%-a új információ volt(le kell szoknom a next-next-done kattingatásokról
) -
Ez nagyon hasznos kis írás. Gratula.
-
rgqjx
aktív tag
Ha lenne +1 gomb az oldalon, most megnyomnám.

Még több hasonló leírást szívesen olvasnék...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Jól tippeltem tegnap, hogy a Tiéd lesz a írás.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Keresem a V-TAC SKU 7921 csillár mennyezeti ventilátort, tartalmazza a 4db E27 lámpa foglalatot.
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6 NITRO+ Vapor-X Eladó!
- DJI FPV Racer drón szett Motion Controllerrel
- DIY prémium tápszűrő
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- HP EliteBook 840 G8 14" i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- HP 200W töltők (19.5V x 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Beírtam gugliba, hogy Google Plus és az eredeti honlapján simán beléptem a google-os fiókommal, utána kért még pár adatot és ennyi. Mondjuk igazából nem használom semmire, csak kíváncsi voltam milyen.

)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)