- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Graphics: Hamis SSD-k az online piactereken, hirdetési oldalakon, hogyan szűrd ki?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ATM_automata
őstag
Cifu: A szolgáltatások listája egyelőre nem túl széles, ezt talán érintettem is a cikkben. Szerintem a kör bővülni fog, mivel sok lehetőség rejlik az eszközben. Én egy nármál N-es wifi hálózaton használom, egy 10 emelet ház 7.-emeltén, ahol igencsak zsúfolt a légtér, de nem jellemző, hogy akadások lennének. Ha egy laptopon keresztül megy wifin amit szeretnél, akkor ezzel is fog szerintem. Erősítővel nem próbáltam, így arról nem tudok nyilatkozni, szerintem 7.-es hangod akkor lesz, ha mondjuk a Youtube olyat ad.
rankesz Nem, jelenleg Youtube, Netflix és Chrome böngészőlapokat tud megjeleníteni. NAS támogatás egyelőre nincs, de szerintem technikai akadálya nincs, úgyhogy előbb-utóbb érkezhet.
Tutu7030: Tabletre és telefonra az .APK kell, amit pl az XDA fórumról le tudsz tölteni. Mobileszközön nem tudod chrome böngészővel beüzemelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3279, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest