Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
Új hozzászólás Aktív témák
-
ATM_automata
őstag
Cifu: A szolgáltatások listája egyelőre nem túl széles, ezt talán érintettem is a cikkben. Szerintem a kör bővülni fog, mivel sok lehetőség rejlik az eszközben. Én egy nármál N-es wifi hálózaton használom, egy 10 emelet ház 7.-emeltén, ahol igencsak zsúfolt a légtér, de nem jellemző, hogy akadások lennének. Ha egy laptopon keresztül megy wifin amit szeretnél, akkor ezzel is fog szerintem. Erősítővel nem próbáltam, így arról nem tudok nyilatkozni, szerintem 7.-es hangod akkor lesz, ha mondjuk a Youtube olyat ad.
rankesz Nem, jelenleg Youtube, Netflix és Chrome böngészőlapokat tud megjeleníteni. NAS támogatás egyelőre nincs, de szerintem technikai akadálya nincs, úgyhogy előbb-utóbb érkezhet.
Tutu7030: Tabletre és telefonra az .APK kell, amit pl az XDA fórumról le tudsz tölteni. Mobileszközön nem tudod chrome böngészővel beüzemelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / RTX 2080 / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- iPhone 15 128GB - fekete 2 év garancia (felbontott)
- Apple iPhone 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest