- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ATM_automata
őstag
Srácok!
Fölösleges azon kattogni, hogy mi lenne ha, mert ez az eszköz azt tudja, amit. Mindenkinek másra van szüksége, így akinek nem ez kell, az nyilván nem fogja ezt választani. Én meguntam, hogy a tableten vagy a PC-n nézem a Youtube videókat. Erre jó megoldás az, hogy bedobálom napközben a youtubeon a megnézendő videók közé azokat az anyagokat, amiket majd meg akarok nézni. Este pedig nyomok egy gombot és az egészet megnézem TV-n.
Nem kell kódolgatni, nem kell másolgatni, könyvtárakat tallózni stb. Amcsiban is azért szeretik, mert a Netflix-ről nézik vele a videókat kiváló minőségben. Hogy később mi lesz, az majd kiderül, én bizakodó vagyok. Amin Android fut, abból bármit ki lehet hozni, ezt már tudjuk. Lehet lesz rá custom rom is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
- Asus TUF Gaming A15 ASUS FA507XU 15,6" FHD 144Hz, R9-7940HS, 32GB, 2x2TB SSD, GeForce RTX 4050
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Komplett Pentium I-II
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GeForce RTX 3060Ti (OEM HP)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest