Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ATM_automata
őstag
Srácok!
Fölösleges azon kattogni, hogy mi lenne ha, mert ez az eszköz azt tudja, amit. Mindenkinek másra van szüksége, így akinek nem ez kell, az nyilván nem fogja ezt választani. Én meguntam, hogy a tableten vagy a PC-n nézem a Youtube videókat. Erre jó megoldás az, hogy bedobálom napközben a youtubeon a megnézendő videók közé azokat az anyagokat, amiket majd meg akarok nézni. Este pedig nyomok egy gombot és az egészet megnézem TV-n.
Nem kell kódolgatni, nem kell másolgatni, könyvtárakat tallózni stb. Amcsiban is azért szeretik, mert a Netflix-ről nézik vele a videókat kiváló minőségben. Hogy később mi lesz, az majd kiderül, én bizakodó vagyok. Amin Android fut, abból bármit ki lehet hozni, ezt már tudjuk. Lehet lesz rá custom rom is...
Új hozzászólás Aktív témák
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- League of Legends
- YouTube
- Milyen okostelefont vegyek?
- Építő/felújító topik
- E-roller topik
- EA Sports WRC '23
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- Nvidia GeForce RTX 3070 Founders Edition 8GB, Garanciával!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B850 GAMING X WiFi + Ryzen 7 9800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6000MHz
- Újszerű MSI Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - i5 -13420H - 16GB - 512GB - Win11- RTX 3050 - 2+ év garancia
- Intel Core I9 14900KS - 24mag/32szál - Eladó!
- Apple TV 4K 2021 32 GB (A2169)
- NEO-t vennél? NE TEDD!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 512GB Garancia - több színben!
- Samsung PM9C1b 1TB M.2 PCIe Gen4 SSD! 7.100-6.700MB/s
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem kell kódolgatni, nem kell másolgatni, könyvtárakat tallózni stb. Amcsiban is azért szeretik, mert a Netflix-ről nézik vele a videókat kiváló minőségben. Hogy később mi lesz, az majd kiderül, én bizakodó vagyok. Amin Android fut, abból bármit ki lehet hozni, ezt már tudjuk. Lehet lesz rá custom rom is...