- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Picco
addikt
válasz
Hieronymus #24 üzenetére
Ez teljesen vilagos, de ehhez mindenkinek 100 szazalekosan ignoralnia kellene a trollokat hogy mukodjon. Raadasul sokuk mar olyan sok even keresztul olvasta a cikkeket es forumokat hogy racionalis tenyekre tamaszkodva uzi a sportot, siman lvl60 szinten bomlasztjak a racionalis vitakat.
-
Picco
addikt
A kerdes jogos, ez szerintem egy tyuk vagy tojas szituacio.
Amugy pont most neztem ra a hwsw-n Oliverda egyik cikkjere...full dejavu erzes, majden tok ugyanazok a kommentek amiket itt is lattam raadaskent ott van egy Tele**art Buvvarruha nevu moderalatlan taho aki szerintem azon keveseknek is elveszi a kedvet a kommentelestol aki valami epitojellegut szeretne mondani. (Ha valaki tudja az illeto itteni nickjet, johet privibe...csak hogy tudjam ki az akinek a kommentjeit ignoraljam) -
Picco
addikt
Lehet csak azert mert a marketing resze a tanulmanyaimnak/munkamnak, de en ezt a jelenseget reszben a markak korul -marketing altal belenk programozott- kialakitott kultusznak tudom be. Persze ez kozel sem ennyire egyszeru de ugy gondolom nagyban belejatszik. Honlapok es forumok is atalakultak marketing gepezette, mint ahogyan minden masra ratelepszik ez a(z egyre undoritobb) szakma ha ugy erzi hogy a userek innen veszik a legtobb informaciot es ezeket itelik valosnak. Szomoru tendencia
Lezso: az is egy erdejes tema lesz, en kivancsian varom
Új hozzászólás Aktív témák
lo Mostanában olvasgattam többet a Prohardvert.Érdekelt a Ryzen, hogy sikerült az AMD-nek. Sikerült e valami komolyabbat...
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- Eladó Konfig I7-10700 32GB DDR4 512GB M2 SSD RTX5700XT 8GB K7!
- Félkonfigom eladó! (MSI GTX 1660 Super Gaming X, i3-10100F, HyperX Predator 16GB DDR4, FSP 500W)
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- DJI Mini 2 SE Drón, Új, Bontatlan, Garanciális, Hasznos kiegészítőkkel, Ingyenes szállítás
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest