- Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen mosógépet vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Digitális Állampolgárság Program
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Pörkölt, sós földimogyoró
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- A nagy életmódváltás.
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
Új hozzászólás Aktív témák
-
Picco
addikt
válasz Hieronymus #24 üzenetére
Ez teljesen vilagos, de ehhez mindenkinek 100 szazalekosan ignoralnia kellene a trollokat hogy mukodjon. Raadasul sokuk mar olyan sok even keresztul olvasta a cikkeket es forumokat hogy racionalis tenyekre tamaszkodva uzi a sportot, siman lvl60 szinten bomlasztjak a racionalis vitakat.
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
Picco
addikt
A kerdes jogos, ez szerintem egy tyuk vagy tojas szituacio.
Amugy pont most neztem ra a hwsw-n Oliverda egyik cikkjere...full dejavu erzes, majden tok ugyanazok a kommentek amiket itt is lattam raadaskent ott van egy Tele**art Buvvarruha nevu moderalatlan taho aki szerintem azon keveseknek is elveszi a kedvet a kommentelestol aki valami epitojellegut szeretne mondani. (Ha valaki tudja az illeto itteni nickjet, johet privibe...csak hogy tudjam ki az akinek a kommentjeit ignoraljam)**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
Picco
addikt
Lehet csak azert mert a marketing resze a tanulmanyaimnak/munkamnak, de en ezt a jelenseget reszben a markak korul -marketing altal belenk programozott- kialakitott kultusznak tudom be. Persze ez kozel sem ennyire egyszeru de ugy gondolom nagyban belejatszik. Honlapok es forumok is atalakultak marketing gepezette, mint ahogyan minden masra ratelepszik ez a(z egyre undoritobb) szakma ha ugy erzi hogy a userek innen veszik a legtobb informaciot es ezeket itelik valosnak. Szomoru tendencia
Lezso: az is egy erdejes tema lesz, en kivancsian varom
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest