Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Jhonny06: Új gépsárkány
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Had adjak egy pofátlan választ.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ha már ennyi ideje idegesít és a hardveres okokat kizártad, akkor mért nem húzod újra a Win7-et aztán viszlát. Azzal szépen kizárhatod a szoftveres oldalát is a dolognak.Amúgy az ilyen idegesítő tud lenni. Nálam is volt valami hasonló. Már nem emlékszem mi volt, de eleinte én is hardveres dologra gyanakodtam. De vagy hónapokon át nem tudtam mit kezdeni a problémával. A végén már minden szóba jöhető programot is letöröltem, de semmi...
Aztán mondom újrahúzom a WinXp-et. Minden meg van. Egy ideig semmi. Aztán pár nappal később megint előjött a hiba. Na mondom ez nemigaz... De emlékeztem rá, hogy az elején még nem volt hiba. Mondom akkor biztos valami amit telepítettem, de nem jöttem rá mi az. Hiszen az elején az ember az alap dolgokat telepít semmi extrát.
Na, mégegyszer Win Xp újrahúzás. És most szépen lépésről lépésre kivártam és teszteltem meg minden... Egyesével tettem fel a programokat és vártam, melyiktől jön elő a probléma.
No mi volt a bűnös? Daemon Tools 4. akárhányas verziója. Nem akartam elhinni...
De letöröltem a Daemon tools-t és utána nem csinálta tovább. Felraktam egy régebbi verziót és azzal is jó volt.
De már fogalmam sincs mi volt ez a hiba, de azt tudom hogy nem hétköznapi és nem elnézendő probléma volt ez, amit egy olyan program okozott aminek különböző verziói már évek óta ott vannak a gépemen és teljesen alap telepítésnek számít.... sose gondoltam volna, hogy ez okozza.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Elektromos autók - motorok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mini-ITX
- Mikor pukkad ki a robotlufi?
- Le Mans Ultimate
- sziku69: Szólánc.
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- További aktív témák...
- ÚJ bontatlan S9 41mm Midnight / éjfekete Cellular Azonnal átvehető Deák térnél
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series S9 41mm Pink és Mid Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO Kozmosznarancs 256-512GGB Független 1év Apple Gar. Azonnal átvehető.Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Xiaomi Electric Scooter 5 Max szinte új, teljes csomag, karácsonyi ajándéknak is tökéletes!
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-13. gen.
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De letöröltem a Daemon tools-t és utána nem csinálta tovább. Felraktam egy régebbi verziót és azzal is jó volt.