- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- gerner1
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
Új hozzászólás Aktív témák
-
.bableWes
őstag
hidegen nem nagyon szeretnek járni a motorok. nálunk ez aranyszabály - pláne a mostani dieselnél -, hogy a reggeli elsö inditásnál min. 5 percet járjon a motor.
de anno, az amerikai is járt 5-6 percet, a renault is, sose volt gond a motorral.
december végén kb. -10fok körül volt és testvéremet fel kellett vinni a korházba gyorsban. 2 napot nem volt beinditva a kocsi, régi diesel-t meg hajtottam jéghidegen. összvissz. 10kilot mentem vele, de hazafele kijött belöle a hajtokar.
szerintem nemsok azaz 5perc amit járatni kell, de meghálálja -
No-kia
addikt
hova tünnek? a pénz, a pénz
nézd hoyg eltünnek a hátsóhajtások is, BMW,Merci megmaradt azon kívül, szerintem az enyém volt az utolsó hátsókerekes családi autó(kkivéve amerika, bár az otani típusokkal nem vagyok képben))
mára már semmi jó nem marad :d alig várom az 1,2 es 3 hengeres turbos, elsőkerekes BMW-ket is
-
No-kia
addikt
igen, a hangyászt is láttam még a nagy közönség előtt
meg még amunka kezdetén, huh már akkor sis gyönyyörű volt, hát még most... és körülötte mindenhol 2.9 es V6-os motorok hevertek, vagy 6-7 darab, meg nissan sx motor, 350Z motor huh nagy élmény volt az tuti
hát nekem is japán motorok a kedvenceim, rb20,rb26, sx motorok, supra stb,stb
-
gaborbol
őstag
Hello!
Grat a kocsihoz es sok balesetmentes kilometert kivanok!
Orom olvasni,hogy van kereskedo akit az eladas utan is meg lehet "talani" az elojott hibakkal.
A sportlegszurovel kapcsoltabna annyit irnek, hogy szerintem nem eri meg vele foglalkozni.
Regebben volt egy corolla GTi-m, ott akkor elegge korbejartam a kerdest valaki kuldott egy egesz komoly cikket a temaval kapcsolatban, rendesen fenykepekkel, padon meressell, homersegleti meresekkel egybe.4 esetet vizsgaltak:
sima gyari papir
sport,
direkt,
es az ementali tuning.Sajnos nem talalom a linket hozza, lenyeg a lenyeg a sport es a direkt egy 125 loeros kocsin dobott nem egeszen 1 loerot a paiprhoz kepest.
Viszont rendszeresen mosni-tisztinatni kell, ami nem ingyen van Kinek van ideje kiszedni kimosni, szarogatni, olajozni, egy poros ut utan mar ajanlott megint kitakaritani es nem 10, de inkabb 3-5 ezer kilometerenkent pucolni.
Valamint konnyen serul, szoval nem orok eletu a dolog, de tobb mocsok jut konnyebben a motorba, viszont ketsegtelen,hogy jo hanga lesz tole a kocsinak, es ad legalabb +5 pszihes loerotAz ementali tuning (lyukakat furtak a muanyag legszurohazba ossze vissza), ez hozott kb 5-6 valos loerot, hangja is jobb lett viszont ki az aki osszebarmolja a legszurohazat(bar bontobol beszerezheto) ez miatt, es a ho is nott valamicsket, mert a motor mellol is szivta be a levegot, nem csak a frisset kintrol.
Szoval maradtam a papirnal, es nem bantam meg
A jel nelkuli racs meg 15k-ert?Inkabb beletankolnam az arat -
No-kia
addikt
hát nem, sok autót vezttem már (páréveseket is) de nekem mind alulmotorizált, kényelmetlen, érzelem mentes volt
nagyon szeretem
köszi az oladlt,természetesen ismerem horváth ferit is aki egy piros-fehér sierrával versenyez a garage színeiben és remetehegyi lacit is aki a driftgarage "elnöke", 2 sörért adott egy zárhidat a kocsimhoz mikor összetörtem
nagyon segítőkésztársaság áll a típus mögött,gymkhana demóautót is közvetlenül az átalakítás előtt volt alkalmam meglesni,amit ugye ők csináltak
-
Motion_Blur
félisten
195/55 R15
Persze hogy megérez 4 ember-t, nem is igazán arra van kitalálva
De 90%-ban egyedül utazok benne, minimális csomaggal.
Jól tudod, nem kell percekig melegíteni, se az autónak se a környezetnek nem tesz túl jót. Télen érdemes kb. 1 percet, egyébként meg pár mp után lehet vele indulni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5440 Intel i7-1365U vPro 16GB RAM 512GB SSD 14" FHD Gar.: 2027.03.21
- Logitech Harmony Companion (hub+távirányító) rendszer
- EliteBook 840 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB Újszerű.Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i7-4702MQ I 8GB I 500GB I Nvidia I 15,6" FHD I CAM I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy XCover 6 Pro / Kártyafüggetlen / 6/128GB / 12 Hó Garancia / AKCIÓÓÓ
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3514, 92% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest