- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
Hello!
Grat a kocsihoz es sok balesetmentes kilometert kivanok!
Orom olvasni,hogy van kereskedo akit az eladas utan is meg lehet "talani" az elojott hibakkal.
A sportlegszurovel kapcsoltabna annyit irnek, hogy szerintem nem eri meg vele foglalkozni.
Regebben volt egy corolla GTi-m, ott akkor elegge korbejartam a kerdest valaki kuldott egy egesz komoly cikket a temaval kapcsolatban, rendesen fenykepekkel, padon meressell, homersegleti meresekkel egybe.4 esetet vizsgaltak:
sima gyari papir
sport,
direkt,
es az ementali tuning.Sajnos nem talalom a linket hozza, lenyeg a lenyeg a sport es a direkt egy 125 loeros kocsin dobott nem egeszen 1 loerot a paiprhoz kepest.
Viszont rendszeresen mosni-tisztinatni kell, ami nem ingyen van Kinek van ideje kiszedni kimosni, szarogatni, olajozni, egy poros ut utan mar ajanlott megint kitakaritani es nem 10, de inkabb 3-5 ezer kilometerenkent pucolni.
Valamint konnyen serul, szoval nem orok eletu a dolog, de tobb mocsok jut konnyebben a motorba, viszont ketsegtelen,hogy jo hanga lesz tole a kocsinak, es ad legalabb +5 pszihes loerotAz ementali tuning (lyukakat furtak a muanyag legszurohazba ossze vissza), ez hozott kb 5-6 valos loerot, hangja is jobb lett viszont ki az aki osszebarmolja a legszurohazat(bar bontobol beszerezheto) ez miatt, es a ho is nott valamicsket, mert a motor mellol is szivta be a levegot, nem csak a frisset kintrol.
Szoval maradtam a papirnal, es nem bantam meg
A jel nelkuli racs meg 15k-ert?Inkabb beletankolnam az arat
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest