- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
cicifix
újonc
Köszönöm a sok biztatást.
Csak pozitívan! Igen tudom, máshogy nem is lehet.
42 évesen 2 fiú és egy férj mellett jártam így.
Itthon vagyok egész nap ( lassan 10 hete) és nem tudom ellátni a családomat.
Super, de nem adom fel. -
cicifix
újonc
válasz
Eastman #2699 üzenetére
Köszönöm a pozitív és biztató válaszod.
Azt gondolom annyiban szerencsém van, hogy itt németországban ért engem ez a probléma.
Itt teljesen emberbarát az egészségügy. Itt a beteg az elsö mindenben.
Azért kérdeztem itt a fórumon, mert betegtárstól más hallani a tapasztalatot mint orvosi oldalról nézve.
Teljes mértékig megbízom az orvosaimban és a terepautákban és követem is az utasításokat.
Itthonra most csak légzögyakorlatokat mutattak amivel a hasi izmokat tudom aktiválni (állítólag azok összeköttetésben vannak a gerincet erösitö izmokkal) és a lábamat lassan próbáljam a földtöl elemelni.
Mindig mindent csak mértékkel és fokozatosan. Nekem ez elöször egy kicsit "lágynak" tünk, de lehet ennek ez a menete.
1 évet írtál? Nekem azért ez elég elszomorító. Bár legelöször a neurológus is ezt mondta, mikor egy elektromos szerkezettel megpróbálta stimulálni az izmokat ( a lábszáramba beszúrt egy méretes tüt és egy kis elektromosságot kapcsolt rá). Semmit nem éreztem és nem volt semmi reakció. -
cicifix
újonc
Sziasztok.
Másfél hete mütöttek gerincsérvvel. Kb 5 éve volt vele problémám. Èvente egyszer min. infúziós kezeléssel tudtam csak létezni.Most egyik éjjszaka jött a gondom. Jobb lábba kisugárzó iszonyatos fájdalom ami fokozatosan erösödött. Annyira, hogy ájulásig jutottam. A jobb lábam térdtöl lefelé érzéketlen maradt. 5 napig éjjel nappal infúzió. Felkelni egyedül nem tudtam, ha kivittek a wc-ig addig is iszonyatos kínokat éltem át. Az 5. napon már jobb lett. Lassan tudtam sétálni, de felemelni vagy (még a papucsba sem) tudtam csak , ha kézzel rásegítettem. Szerencsére a bokámba még maradt valamennyi érzés ezért tudtam létezni. 6 hét gyógytorna,gerinchúzás, akupunktúra következett. Valamennyi javulás volt, de az érzés nem jött vissza a lábamba. A kalapácsos reflexvizsgálatnál semmit nem éreztem a térdemben és meg sem mozdult a lábam. Ekkor történt a mütét. Nem vagyok rosszul, de még mindig nincs erö a jobb lábamban. Volt valakinek ilyen jellegü gondja? Mikor müködhet újra a lábam? jövöhéten megyek 3 hét rehabra.Milyen gyakorlatokat tudok itthon addig csinálni, mert a lábam már teljesen levákonyodott, mert már lassan 10. hete nem müködik és nincs benne izommozgás.
Várom a válaszokat. Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Tekintettel a nagy érdeklődésre, megköszönve a sok együtt érző hozzászólást, és bátorítva a leendő...
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest