- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Narxis: Problémák, problémák, problémák
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
szlibud
tag
Ezt egyébként esete válogatja...
Én ha jól emlékszem 8 hét múlva mentem dolgozni, már az is necces volt. De bevittem polifomot és fele időben kb feküdtem.
Anyu már 6 hét után visszament, pedig ő az idő nagy részében vezet.De sokat halottam akiknek tök jól sikerült, hogy 4-6 hét után kutya bajuk se volt, persze azok nem írkálnak ide.
A biciklit, stb úgyis érzi az ember, hogy mikor nem esik már rosszul. Az orvosok nincsenek a bőrünkben, nem tudják annak a konkrét esetnek éppen mi jó és mi nem, nekem legalábbis ez a tapasztalatom.
-
Illumiana
csendes tag
válasz
Andika81 #581 üzenetére
Szia Andika és minden sorstárs!
Szerintem ugyan azon megyünk keresztül (vagyis ugy látom) L V discus herniaval műtöttek, de mint kiderült van plusz 1 aranyos sérv picit lejeb amit most hanyagolunk (illetve tornával várjuk a csodát arra) az én sérvem ki volt szakadva.
7 hete műtöttek, nekem mindenki mondta, hogy 6 hét után semmi gond nem lesz, - ugy hogy a jobb lábszáram teljesen béna volt (így vettek előre és operáltak meg egyből) március 10én az idegsebeszéten az Amerikai uton. Azota MINDENEM kattog, a lábam a térdem a csipom a hátam (tök ijesztő) ami eddig soha. Néha zsibbad a lábfejem, szedem a Milgramma Neurot még fájdalomcsillapitot azt mondták mostmár csak mértékkel.
Műtét ota: gyogytorna és home office (4 hete), de ahogy megpróbáltam bemenni fél napra, a busz ugy szét rázott (hurrá Budapesti utak) hogy feküdtem 3 napig iszonyat fájdalmak között. Orvos válasza: feküdjön nincs semmi baj.
Amit nekem javasoltak: semmi busz csak kötött pályás tömeg közlekedés, azt is ülve (villamos, metró) és nincs bicikli még legalább 1 honapig.
Amiért írok mert engem baromira megijesztett a fájdalom ami visszajött ugy hogy 6 hétig kb tünet mentes voltam.
Kinek mennyi idő volt amúgy rendben dolgozni járni? Ott majd labdán fogok ülni már be is vittem, nem cipelek egyáltalán de a séta nagyon nehéz mert olyan lassan regenerálódik a térdem és még nem tartja a testsúlyomat, ergo bicegek meg hátra csuklik, rémálom komolyan
Mennyi idő után repültetek pl mert 1 honap mulva kéne mennem külföldre (csak 1,5 ora az ut hál istennek).
Előre is köszönök minden választ és ha bármi kérdés van mondjátok
!
-
attiati
veterán
Ma ültem egy Spinalis Hackeren.
És utána ültem egy fél órát egy dinamikus ülőpárnán.A spinalisnál igazából nem az tetszik, hogy mozog, hanem hogy előre dől az ülőfelület, megdől a csípő és a lábakra is kerül terhelés, nem csak a gerincre. Lehet, hogy hazahozok 1 hét próbaülésre egy Spinalis Hackert.
De még gondolkodom, hogy az előredöntött csípőt mivel lehet olcsóbban megoldani, mint 285e ft.
-
G@ß!
őstag
válasz
attiati #3338 üzenetére
Gondolod, hogy hamar tönkremegy a motoros asztal?
Amikor először ültem mindkettőn, akkor azt mondtam, hogy nekem bőven jó az olcsóbb.
Aztán miután sokat ültem rajta (munkahelyen) rájöttem, hogy az olcsóbbnál (Ergonomic-nál) a derekam messze van a háttámlától, így ha meg akarom támasztani a hátamat, illetve a derekamat, akkor az ülőlap hátrafelé billen (ami ugyebár baromira nem tesz jót a porckorongoknak).
Ezzel szemben az eggyel drágább (Hacker, idő közben a kolléganőm egy ilyet tudott kialkudni a főnöknél...) már közelebb van a kettő egymáshoz, így nem fog hátrabillenni az ülőlap.
Szerintem egyiknél sem lehet állítani a karfa magasságát.
Otthon labdán ülök. Véleményem szerint sokkal jobban megdolgoztatja az izmokat. Hamarabb elfárad a hátam, legalábbis én így érzem.
Zselés párna szerintem nem lehet jobb, mint egy labda.
SpinaliS-on ülhetek non-stop, persze miután már hozzászoktattam magamat (mely hetekbe tellett). -
attiati
veterán
muszáj
Szerintem kipróbálom a spinalis székeket is + ergohuman-t + herman millert.
Szerintem nem szabad motoros asztalt venni. Egyrészt nem ér annyit a felár, másrészt tönkremegy.Miben más a Hacker?
Illetve mi nem elég az Ergonomic-on?
Azt jól látom, hogy nem lehet állítani a karfa magasságát?
Mennyivel jobb, mint mondjuk egy zselés aktív párna vagy labda?
Azoknál azt is mondják, hogy nem szabad huzamos ideig ülni rajta. Spinalis-on ülhetsz állandóan? -
attiati
veterán
szemetelek ide pár széket
(és asztalt)
Próbált már valaki az alábbiak közül valamit?
Annyit már olvastam, hogy a térdeplő szék nem jó 1-2 óránál tovább, mert bár kíméli a gerincet, de átteszi a terhelést a térdre.sitness 1: 3d aktív ülőfelület, edzi a törzsizmokat, nincs háttámla. Álló munkához sajnos nem jó, mert nem lehet sokat emelni. Max 55cm-ig.
Enyhe nyeregszék kialakítás, talán jobb a véráramlásnak.sitness 2: itt az egész szék mozog előre-hátra-körbe, és nem az ülőfelület. Csak 55cm-ig emelhető, nem jó álló munkához.
sitness 3: ez ugyanaz, de álló munkához is jó a 69 cm-ig emelhető magassággal.
szintén hasonló álláskönnyítő szék + még egy: 89cm-ig állítható
emelhető nyeregszék:: álló munkához is jó a 69cm magasság. Szerintem nincs billegő hintamechanika és így nem aktív az ülőfelület, de beállítható a nyereg dőlésszöge. Véráramlásnak jó tesz a nyeregszék kialakítás.
nyeregszékek többféle ülőfelület kialakítással
Salli Twin osztott nyeregszék: billegő mechanizmus miatt aktív ülés, nyeregszék osztott kialakítása tökéletes a férfiaknak és a véráramlásnak. 90cm-ig állítható változat is van az álló munkához. Elvileg lehet rá venni külön háttámaszt.
Összes Salli szék. K drágák+ a klasszikusok: Spinalis székek
Ergohuman
Herman Miller székek
Hag Capisco: formabontó székekÉs pár asztal:
Itt van egy Salli Work Desk manuálisan állítóható magasságú ergonomikus asztal könyöktámasszal, kompakt méret (90*70)
Ikea skarsta: manuálisan állítható magasság. Nem ergonomikus asztallap, de azt lehet rá csináltatni. Nem annyira kompakt méretű lábak.
Motion Mechanic Move: klasszius négylábú, emelhető magasságú asztal. Nem tudom az árát és hogy meddig és milyen technikával emelhető.
-
demars
addikt
válasz
Winnie The P #3333 üzenetére
Ha együtt tudsz velük élni akkor nem gond. Ha viszont zavar a napi életben ( fájdalom, zsibbadás, darabos mozgás, stb) akkor valamit lépni kell.
Én még bírom, ha nagyon eluralkodik rajtam a fájdalom, csillapítom gyógyszerrel, pihenéssel.
Én sem szeretném, ha műtenének, ne érts félre, de elég sokat olvastam különféle gyógy módokról, technikákról, injekciókról, stb... egyik sem garantál sikert sajnos. -
Winnie The P
őstag
Hali! Most találtam meg a topicot, és úgy gondolom leírom én is a történetem. 1998-ban diagnosztizáltak akkor két gerincsérvet. Ekkor 27 éves voltam, és rendőrként dolgoztam már 6 éve. A sérv diagnosztizálása után az orvos (Szegeden) azonnal műteni akart, persze a kockázatokat közölte velem. A műtét nem történt meg. Majd ezek után rengeteg kezelésre jártam (száraz akasztás, torna, fizikoterápia.) Teltek múltak az évek, közben megtanultam a betegséggel együtt élni ( guggolni, minimális súlyt emelni azt is combra, nem derékra.) Sajnos mivel külterületen lakom nagyon oda kel figyelni a fentebb leírtakra. Időközben ennek ellenére nem stagnált az állapotom (közben persze dolgoztam tovább). Hanem mint később kiderült romlott. Jelenleg öt sérvem van amiböl kettő ki van szakadva. Most 47 éves vagyok, de még mindig nem gondolkozom a műtéten.
-
formasu
tag
Szia!
Lehet, hogy kicsit félreértettél! A tornára azt írtam, hogy az legalább ér valamit, igaz hogy keveset, de a többi szinte semmit. Ha érdekel, hogy valójában mi az, ami engem megmentett a műtéttől /már több, mint három éve!/ akkor olvass vissza, és keresd, mit írtam. -
TomCat740
csendes tag
Sziasztok!
Két hete végre megműtöttek. S1-L5-L4 fixálás. Belém pakoltak mindent: 6db csavar, 2 titánrúd peek,cage.
Kórházban :
Első nap délelőtt 11-kor érkezés betegfelvétel ,altató orvossal beszélgetés, másik doki megint megvizsgált (hátha elmúltak a panaszok), aláírások a beleegyező nyilatkozathoz.
A nagy nap. Reggeli hőmérőzés (4-32kor költöttek mindenkit a szobában) .
7-10 kor irány fürdeni, mert a dokim velem kezd.Meztelenül befekvés az ágyba vártam a katétert.
7-30 katéter felhelyezés ( Miskolcon nem altatásban teszik be és nagyon nem kellemes érzés) a sérvműtétesek nem kaptak csak a fixálósok.
7-40körül irány a műtő. Pár perc készülődés és már a műtő asztal mellet voltam. Amire emlékszem hogy az anesztes doki épp mondja mit csinál, majd nagylevegőt vegyek a maszkból és képszakadás.....
Következő (tiszta) pillanat fekszem az ágyamban és ku...ra fáj a hátam meg szomjas vagyok, feleségem mellettem . Kb 15-30 lehetett már.Amikor már lehetett inni csak toltam magamba a folyadékot( szívószálas italok fekve ezek a legjobbak). Kajálással nem sokat vesződtem, se étvágyam se kedvem nem volt enni, arra gondolva mi van ha nagydolgot kell végezni.
A harmadik napon vették ki a dréncsöveket, addig ágyban oldalt vagy háton fekvés persze fájdalommal kisérve. Folyamatosan kaptam a fájdalomcsillapítót + antibiotikumot mert belázasodtam.
Negyedik napon vették ki a katétert (kifele jobb volt mint be 🙂 ) és végre felállhattam derékmerevítőben.Végre mászkáltam csoszogva is de jártam a kerettel.Este már kajáltam. A lázam szép lassan elmúlt, csak hőemelkedés maradt, ami betudható a branülnek .
Ötödik nap: mászkálás kerettel, fekvés, ennyiből állt a nap.
Hatodik napon már keret nélkül mászkáltam.
Nyolcadik nap délután végre hazaengedtek. Kocsival (első ülés hátradöntve ) de így is meg kellet
állni 1x hogy mászkáljak (65 kilométer volt csak a táv).
Azóta fekvés, mászkálás a lakásban udvaron néha kint az utcán, torna amit a kórházban mutattak .A seb kb 15centis vágás szépen gyógyul már a ragasztócsíkok is le vannak szedve (nem volt varrva).
Hátrányok azóta:Hasamon nem tudok feküdni.
Az öltözködés felsőrész gond nélkül megy, gatya, nadrág kb 20 perc harcolás, a zokni felejtős.
Zuhanyozás: a felsőrész mosdás törölközés megy, de derék alatti rész felejtős.
Emelés: pl 2,5 literes kólásüveget már érzi a hátam. (önteni csak kell)
Ha leesik valami, térdre rogyva tudom felvenni.
Jövőre bizakodva tekintek, eléggé elején vagyok még a dolgoknak. ( csak lesz még jobb)
Ui:
Mindenkinek fájdalommentes szép napokat ! -
biker
nagyúr
válasz
Thunderace #3326 üzenetére
nem vagyok radiológus, de az a porc, amire a vonalat teted, gyanúsan tömörebb, mint a többi. a többi korong közepe halványabb, mivel belül zselés. ez meg tömörnek tűnik. Ez okozhat fájdalmat, ha nem rugalmas.
nekem pl már nincs sérv, semmi, de olyan lapult a korong, hogy a kisizületek össze tudnak érni, és az ott marha rossz ám -
Thunderace
csendes tag
Sziasztok!
Régóta derékfájos vagyok, többek között nehéz fizikai munkát is végzek kb 20éve. 1.5éve egy nagy emelés után hónapokig érzészavaros, fájdalmas volt a jobb lábam, egyértelműen idegi érintettség volt/van. Ami furcsa, hogy nem specifikusan 1 helyre lokalizálódnak a problémák a lábamban. Pl eddig a legjellemzőbb tünet a lábfejen talpon jelentkezett, de újabban a vádlin is és a comb elülső felszínén is vannak . Nem katasztófálisak a tünetek, szóval tudok menni rendesen, de állandóan érzem a lábam. Ha megterhelem jobban a derekam, akkor hetekig tartó gyulladásos tünetek, erősödő panaszok jönnek. Volt röntgen, negatív. 3 hetes kezelés, fizioterápia, torna, súlyfürdő stb..., még rosszabb lett. Fizioterápián, ha sikerült rátenni a problémás idegre az elektródákat, akkor majd berosáltam, szóval tuti van ott valami. De most jön a legérdekesebb rész. Végre elküldtek mr-re, és az eredmény negatív. Nincs térszűkület, kompresszió.
A leggyanúsabb porcra tettem a keresztmetszet szeletet.
Hova tovább? Az idegsebész konzervatív kezelést ajánlott, de az nem segít. Annyit mondott még, hogy esetleg érsebészeten(?) tovább lehetne menni. Egyenlőre tanácstalan vagyok.
-
formasu
tag
Üdv!
Van az előző hozzászólásomban egy halványabban írt mondat is, nem véletlenül, és Neked! Olvass vissza, és keresd a hozzászólásaimat akár több évre visszamenőlegesen...A tornára, és az úszásra azt írtam,
hogy másokkal ellentétben azok minimálisat legalább használnak. A többi szinte semmit. Nekem elsősorban más segített, ha érdekel, hogy mi, akkor visszaolvasol. -
akaido
addikt
válasz
formasu #3322 üzenetére
Üdv! Az előző hsz-ben jeleztem, a gyógytorna, az injekció kúra, az infúziós kezelés sem használt. Úszás szinte mindennap volt, tesit oktatnék, ha legalább tudnék járni normálisan. 2017 szeptembere óta szenvedek. Alulról az egyes csigolyánál van a fő probléma. Az 5-6 csigolyánál már csak kiboltosulás van, ennyit sikerült a tornával, a krokodil gyakorlattal, nem a mackenzievel a gyógytornászi gyakorlat sorral. Az apranax fájdalomcsillapítótól valszeg allergiás lettem, csupa ödémás lett az arcom, a garatödéma pedig elég veszélyes lehet.
-
formasu
tag
-
akaido
addikt
Üdv! Jómagam kb. fél éve szenvedek gerincsérvvel. Holnap megyek az utolsó laborvizsgálatra, majd aneszteziológiai konzultációt kérek az Országos Gerincközpontban. A honlapjukon fent van az összes orvos fényképpel. Nekem Dr. Szöllősi Balázst ajánlotta egy ismerősöm akit már kétszer műtött. Nyilván nem rögtön esik neked nagy késsel. Hofi Géza mondta anno: "A sebész az igen, levágták , kész. A többi csak tapogatja az embert."
Nekem is volt gyógytorna, infúziós kezelés, végül ide jutottam. Érdemes MR lelettel menni, bárkihez is fordulsz. -
updog
őstag
Sziasztok!
Igazából általános és bugyuta kérdés, de nem tudom jobban megfogalmazni: tudnátok nekem "jó szakembert" ajánlani (bármit is jelentsen ez), aki segíthetne kideríteni, hogy mivel van dolgom, és megelőzni a további károkat? (kb. egy-másfél éve kezdődött, hogy teljesen véletlenszerű időpontokban, nem túl gyakran de rendszeresen rövid, éles, nyilalló fájdalom jelentkezik az alsó csigolyáim környékén, de olyan szinten, hogy álló helyzetből is összegörnyedek néha. A másik dolog, hogy nagyjából ugyanott myalgiás csomókhoz hasonló dolgok jelentek meg, amik a "normális" csomókkal ellentétben nem csökkennek masszázs hatására, ellenben eléggé tudnak fájni, amikor nyomorgatják őket).
Egyelőre a körzeti reumatológián "vizsgált ki" az ottani szakbarbár, ami abból állt, hogy "Hajoljon előre, jobbra, balra, most fáj? (mint mondtam, véletlenszerű) Most nem? Akkor gerinctorna és derékpánt". Nyilván semmit nem segítettek.. fogalmam sincs, hogy reumatológushoz menjek-e újra (nyilván magánhoz), vagy inkább idegsebészetre? Háziorvos egyelőre visszaküldene az sztk-s reumára, illetve kaptam valami gyulladáscsökkentő tablettát..
-
PofaJenö
senior tag
Sziasztok
L4 szintbe gyököt kompromittáló sérv L3 protrusio disci bal lábamba fájdalom,orvos azonnali műtétet javasolt de félek tőle, fájdalom miatt 2 x infúziós kezelést kaptam, McKenzie tornát kaptam kicsit jobb lett pár nap múlva elő jött a fájdalom, valahol olvastam hogy a szobabiciklizést sem lehet erre használni, valaki használja?
Köszönöm előre is a válaszokat. -
Bogyi007
veterán
válasz
formasu #3313 üzenetére
Azt hozzáteszem hogy ez a rehab azért nem olyan nagy nyűg - sőt! A Mozgás egyébként is egy hasznos dolog, ez a központ ahová járok Mórahalom városában van a Fürdőkomplexum területén belül. Ez a negyedévente való 15 kezeléses csomag egyben pihenés is valahol.
Egyébként pedig egy kisboltban vagyok "mindenes" ha kell kasszás, ha kell árubeszerző ha kell eladó. Szerencsére a műtét jól sikerült és ez azért nem kis részben a Professzor Úrnak köszönhető. Én sem azt mondom, hogy mindenki rohanjon a műtőbe, sőt a Prof sem ennek a híve, de ha már nagy a baj, akkor ő benne meg lehet bízni és az orvosi csapatában.
-
formasu
tag
válasz
Bogyi007 #3312 üzenetére
Na akkor még egyszer!
Én is lehajolok, probléma mentesen, és műtét nélkül. /Nekem a 3-4-5 között /volt, de hogy van is, azt nem tudom/ a sérv!/ Én nem járok " kb negyedévente eljárok rehabra (száraztorna, vizitorna, gyógymasszázs, Tangentor)", hanem kocsit vezetek hosszabb távon, és síelni járok napokra, egy szezonban többször. Az igaz, hogy a 10 Kg feletti emeléseket kerülöm.
Ne felejtsük, hogy nem mindenki olyan "szerencsés" mint Te vagy, erről a Fórumban is lehet olvasni. Sokaknak sikerül ugyan a műtét, / azért nem mindenkinek!/ és néhány év múlva már újabb műtétek is következhetnek... Ilyen is elég gyakran előfordul.
Mindenki döntse el, hogy ha műtét nélkül is el lehet érni a "normális" életet, akkor miért kell választani a műtétet, ami sokkal veszélyesebb lehet, mint egy-két injekció. A jó, hozzáértő orvos nagyon fontos!
Egyenlőre elmondtam mindent, amiből gondolom látszik, hogy erősen műtét ellenes vagyok. Mindenki tud /remélem/ gondolkodni, és választani, hogyan tovább. -
Bogyi007
veterán
És ilyenkor jövök én szokás szerint...
Műtve voltam, kiszakadt porckorongsérv jobb III-IV tájéknál. Jobb láb nagyujj lebénulva volt két éve márciusban.
Szegeden Barzó Prof miután látott azonnali műtétet javasolt és addig is ágynyugalmat (előtte egy nappal mégha nehezen is de ládákat pakoltam). A műtét sikeres volt, 1 hónapra rá már mehettem vissza dolgozni s azóta kb negyedévente eljárok rehabra (száraztorna, vizitorna, gyógymasszázs, Tangentor) és teljesen problémamentes vagyok, sőt előrehajoláskor simán érintem mindkét kéz ujjaival a földet.Nem ördögtől való dolog a műtét sem és lehet utána is jó újra minden.
-
formasu
tag
válasz
TomCat740 #3310 üzenetére
Gerincsérvre úgy tudom, hogy a CT nem a legalkalmasabb, oda MRI-t szoktak csinálni.
Sajnálom, hogy így állsz hozzá. Három és fél éve engem egymás után 3 orvos is műtétre küldött /akiket ezután sorra otthagytam, mert kijelentettem, hogy műtétre nem megyek!/ és utána találtam rá a DOKIRA, /igen nagy betűvel!/ , akitől már az első epidurális injekció és egy óra közel mozdulatlan fekvés után saját lábon, és nem sántikálva jöttem el. Utána három héttel visszajött egy jóval kisebb fájdalom, és kisugárzás, azért kellett ismételni.
Sajnálom, hogy Te és még néhányan csak a műtétben hisztek. Remélem, jól fog sikerülni. -
formasu
tag
válasz
TomCat740 #3305 üzenetére
Biztosan kell az a műtét? Nagyon sokat "tud" a gerincbe adott szteroidos injekció, ha megfelelő ember adja be!
Három és fél éve, nyáron lábra sem tudtam állni... Összesen három injekciót kaptam /bele a gerincbe, oda, ahová kell, ahol fáj, és nem mellé!/ , és 3 éve már síeltem télen, és azóta is! Legutóbb tegnap este érkeztem haza négy napos /reggeltől 4 óráig tartó!/ ausztriai síelésből, és a hozzá tartozó 2x 650 Km-es autóvezetésből. Kár, hogy itt mindenki "hitetlen" és csak a műtétben bízik, pedig rajtam kívül már sokan műtét nélkül "vészelték" át a nagyon fájdalmas porckorong sérvet, és a műtéttel járható /nem biztosan/ kockázatokat.
Sajnálom. -
-
szlibud
tag
válasz
enerdzsájzer #3304 üzenetére
Sajnálom
-
biker
nagyúr
válasz
enerdzsájzer #3304 üzenetére
sajnálom, erre nem lehet mit mondai
-
enerdzsájzer
tag
Jó régen jártam erre, látom (sajnos) pörög a téma.
Csavarjaimhoz senki sem mer nyúlni azóta sem, a bent hagyott törött csavart sem merik kivenni, nem hogy az egészet.
Az SCS-t bütykölgetni kellett állandóan (4 műtét ebből 2 ébren) múlt nyár elején az egészet átdrótozták, az elektródád felrakták egészen Th6-7 közzé. Most működik, de nem megoldás. Nyugodt szívvel nem ajánlom senkinek. Plusz a legutóbbi műtét után sikerült elvenniük a vizelési ingert is és teljesen ínkontinensé tenni. Annyit se mondtak, fapapucs... na mindegy. Már hozzászoktam hogy egy elb@szott statisztikarontó nyűg vagyok nekik. Szétvegyszerezem az agyam mert ezt ép ésszel nem lehet bírni. A szenvedés 9. éve jön.
De hogy valami jót is írjak, járni még önállóan tudok.
Legutóbb az nrszh-nál 71%-ot kaptam 3 évre és együtt érző fejcsóválást (ami ott igen ritka).
Szóval ennyi.
Mindenkinek jó egészséget és jobbulást! -
törölt tag
válasz
szlibud #3301 üzenetére
Nekem 2017. július 15. napjának reggelén kezdett csak zsibbadni ott a talpam külső pereme, a kislábujjammal.
Előtte csak kegyetlenül fájt a forgó csontom, meg a lábam, derekam.
Aug. elején műtöttek, javult lényegesen, mára már olyan, mintha sosem lett volna sérvem, hajlok, mozgok, nem fáradok... csak egy enyhe érzékkiesés megmaradt ott lent, ahol zsibbadt. Valamikor erősebben, valamikor enyhén, majdnem tökéletes. Csak hát majdnem... -
szlibud
tag
válasz
#31600896 #3290 üzenetére
Szia,
Nekem ugyanez volt/van, 7éve műtöttek, nem tudom, neked már a műtét előtt is olyan volt, vagy attól lett? Mert nekem ezt a műtétkor sikerült elérniük
Egyébként nagyon érdekes módon az utóbbi 1-2 évben kezdett valamit javulni, néha már egész jó, pedig a derekam összességében romlott.A sok ülés egyébként egyértelműen rosszat tesz neki (is).
Új hozzászólás Aktív témák
lo Tekintettel a nagy érdeklődésre, megköszönve a sok együtt érző hozzászólást, és bátorítva a leendő...
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óvodások homokozója
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Politika
- Elektromos cigaretta 🔞
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest