Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• klari164

csendes tag

válasz graver40 #2210 üzenetére

Szia Évi! Nagyon helyesen teszed, hogy bizakodsz, mivel ez is kell a felépüléshez.Sőt egyik legfontosabb dolog! :K Annak idején én is fent voltam egy bizonyos női fórumon és tényleg igaz, miután jobban lettem és tudtam dolgozni, nem sokat jártam fel. De nagyon jó dolog ez, mert itt kiöntheted a szíved, tapasztalatot, véleményt gyűjthetsz , amit összeraksz magadban. Kell ez a fórum, mert ha nem is itt éljük le az életünket, de a betegségünkben tudunk egymásba kapaszkodni.

Na igen a statisztika, az nem mindig pontos és ahogy írja a cikk, változó, országonként, településenként és intézményekként. Az lenne a jó, ha mindenkinek sikeres lenne a műtét és nem kellene többet idegsebészetre, reumatológiára járni. Tudnád csinálni, amit egészséges korodban, nem lenének korlátok. Ez lenne az igazi karácsonyi ajándék. Én nem tudom felmérni, hogy ebben a városban milyen a statisztika, hallok ilyet is, olyat is. Mindenféle képen magasabbnak kell lennie a gyógyultak számának, nem zuhanhat vissza mindenki. Lehet, hogy ha én is betartottam volna a dolgokat, amit az orvosom mondott, nem lettem volna ilyen helyzetbe. :(( Ezért érdemes szót fogadni, legalább megadod magadnak az esélyt a gyógyulásra.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés