Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
klari164
csendes tag
válasz graver40 #2210 üzenetére
Szia Évi! Nagyon helyesen teszed, hogy bizakodsz, mivel ez is kell a felépüléshez.Sőt egyik legfontosabb dolog! Annak idején én is fent voltam egy bizonyos női fórumon és tényleg igaz, miután jobban lettem és tudtam dolgozni, nem sokat jártam fel. De nagyon jó dolog ez, mert itt kiöntheted a szíved, tapasztalatot, véleményt gyűjthetsz , amit összeraksz magadban. Kell ez a fórum, mert ha nem is itt éljük le az életünket, de a betegségünkben tudunk egymásba kapaszkodni.
Na igen a statisztika, az nem mindig pontos és ahogy írja a cikk, változó, országonként, településenként és intézményekként. Az lenne a jó, ha mindenkinek sikeres lenne a műtét és nem kellene többet idegsebészetre, reumatológiára járni. Tudnád csinálni, amit egészséges korodban, nem lenének korlátok. Ez lenne az igazi karácsonyi ajándék. Én nem tudom felmérni, hogy ebben a városban milyen a statisztika, hallok ilyet is, olyat is. Mindenféle képen magasabbnak kell lennie a gyógyultak számának, nem zuhanhat vissza mindenki. Lehet, hogy ha én is betartottam volna a dolgokat, amit az orvosom mondott, nem lettem volna ilyen helyzetbe. Ezért érdemes szót fogadni, legalább megadod magadnak az esélyt a gyógyulásra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- PlayStation 5
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gitáros topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Legjobb ár !! 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro / 12C CPU / 18C GPU / 18GB RAM / 1TB SSD / Bontatlan
- Toshiba Tecra R950, 15,6" HD+ Kijelző, i5-3230M CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
- AMD AM4 komplett gép eladó.
- ÚJ !! MacBook Pro Retina 16" M3 Pro 12CPU / 18GPU / 18GB / 512 SSD / Magyar
- Apple iPhone 14 Plus 128gb - Makulátlan, Apple garancia, Akku 100%, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest