Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- bitpork: Nagy dilema
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gerinctelen
csendes tag
Tartozom ezzel a beszámolóval . Nem írok szak szavakat, akit érdekelnek ilyenek azok kedvéért utólag szívesen .
2014 júni. 6 reggel 7,45- kor vittek be a műtőbe . OITI- idegsebészet . Dr Orbay Péter és csapata szedett szét és rakott össze .
Elöre bocsátom mindenkinek, az én műtétem nem precedens értékű, inkább lehet tanulságos..
Nekem egy elhanyagolt, dupla ideggyök kiszakadásos sérv műtétem volt.
10,30 kor kerültem vissza a szobába .
Az altatás nagyon jól sikerült a műtőből és a műtétből semmire sem emlékszem ,jó mentális állapotban ébredtem , azt sem tudtam , hogy már túl vagyok a műtéten , Az orvos többször is benézett rám a műtét után is , pedig aznap 4 műtétje is volt, infuzió és fájdalom csillapító első nap kérésnélkűl is , még azon felül , amit az orvos ki írt, kérésre egyszerre.
Normál esetben a műtét napján fel lehet kelni kis sétára . sajnos nekem volt kis komplikáció ezért a műtét napján 6-án nem , és 7-én sem , csak 8-án reggel kelhettem ki elősször az ágyból , megértettem ez idő alatt, hogy mit írtatok a kifeküdt ágyról, külön nehezítés a fertőtlenített műanyag lepedő. A Hobó megénekelte "az ágyam vissza húz,,Műtét napján nincs evés éjféltől következő nap reggelig, inni műtét után két órával elősször kis kortyokat.
Kiemelném, hogy már a műtétet követően fájdalom mentes vagyok, nekem már az is csoda, hogy hat rám a fájdalom csillapító.
A komplikációt nem írom ide nagyon sok lenne .
délután aludtam kb. 2 órát, de éjjel nem , és akit altatnak nappal az este nem kaphat altatót!
2. nap jött a gy.tornász megtanítja mit lehet az ágyba bűntelenűl saját érdekedben tornászni, és később a jobb lábamra feltett egy fizikós gépet , megkezelgette a lábam Biztatóan regált a lábam a kezelésre
Ebből a lábamból hiányzik 2 reflex , remélhetőleg később a rehabilitáció segíthet vissza hozni.
Evés - ivás ágyban fordulni tehetség szerint jobbra -balra lehet.ovosságjaim : fájdalom csillapító, izomlazító, gyulladás csökkentő, véralvadás gátló a műtétet követő 3 napon . ezeket ma is kapom , és még 6 hétig kell.
A 3. napon reggel fájdalom mentesen álltam ki az ágyból arra a jobb lábamra is , amelyen már április 17-óta nem tudtam állni, és ha megmozdítottam nagy fájdalmam volt, és fájdalom mentesen jártam rajta .
Ez nekem egy nagy mutatvány!
Meghajlok a tudós orvosok és az orvos tudomány elött!!
10-én jöttem haza kb 200km-t utaztam 4 óra ebben a melegben , személyautóval hozott haza a fiam , az orvos által javasolt technika bejött /anyós ülés fektetve , kispárna a derék alatt. Teljesen stabilan fájdalom mentesen szálltam ki a kocsiból , és fel lépcsőztem minden segítség nélkül 1 emeletet. 12- én varat szedés , 6 hét regenerálódás, és utána rehabilitáció.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Tekintettel a nagy érdeklődésre, megköszönve a sok együtt érző hozzászólást, és bátorítva a leendő...
- One mobilszolgáltatások
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Politika
- Azonnali játékos kérdések órája
- EA Sports WRC '23
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- eBay
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest