- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- GAI: Poor Volta...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Annyira irigylésre méltóak vagytok páran, akik nem rendelkeztek hallással.
Engem a valóban jónak tartott fejhallgatók sem tudnak lenyűgözni kellőképpen, mint pl. Beyer 880, AKG K550, stb. A megvezetett emberek meg egy kb. 5000 Ft-ot érő hangtól vannak beájulva. Feltéve, ha flac-ot kap a picike, mert ez már - ugye - igényli. -
GALARDO
addikt
Jó írás lett!
Én 1 hete vagyok, Studio tulajdonos, lenyűgözött!
-
Még szép hogy működik az aktív zajszűrés, és ez jól is van így.
De az, hogy sok a mély, csak egy dolog a sok közül. Ennyi erővel veszek egy agybadugós fülest, abban még több van, ráadásul egy nagyságrenddel kevesebbe is kerül, igaz, design terén nulla. Mi volt az előd, összehasonlítási alap? Mert a fentiből csak arra tudok tippelni, hogy valami förmedvény, ami nem ismerte basszus fogalmát.
-
geri|
aktív tag
"...szinte tökéletes csendet hoz létre (nem csendet-mert szól a muzsika), hogy még egy mertrón csücsülve SEM hallasz semmit, csak mondjuk egy nagybőgő hátborzongató brummogását. Nem vagyok semmi féle hangmérnök, de amikor meghallgattam a kedvenc jazz-koncertemet azt hittem szó szerint sírva fakadok- úgy szólt. Elképesztő volt-életemben nem hallottam ilyet. Ugyan ez a helyzet, ha mondjuk egy blúréj filmet nézel, tényleg annyira elképesztő, hogy az már hihetetlen..."
"...A mély hangok még alacsony hangerővel is (szinte mindig halkan duruzsol csak a zene, mert olyan jól szűri a zajt) nagyon erősek..."
-
Azt hittem, hogy a teszt a hangminőségre is kitér, de ezek szerint van, akinek ez mellékes.
-
DEJVID
őstag
Uramatyám... Jobb a 650-nél
-
jobesz
tag
mégis miben jobb mint a sennheiser hd 650? erre őszíntén kíváncsi lennék.
-
m@xsys
senior tag
Örülök, h rátaláltam a Monster Beats Studio by Dr. Dre írásodra.
Ameddig nem hallottam, csak legyintettem, h divatcikk, de be kell valjam egy marha jó cucc.
Veled ellentétben én hallgatok zenét hangosan (család olyankor sétálni megy....), vegyes a zenei izlésem, de az SACD-et nem adnám senkinek. Másképpen szólal meg a lemez.
Persze tudom mindig van jobb cucc, de nemrég ez a Monster cucc nagyon megfogott.
Én a Beats Studio by Dr. Dre Pro-ra gerjedek, az Andrássy úti iStyle-ba hallgattam meg, lenyügözőtt!Igaz túlvezérelt a basszus, de jó így is.
Pedig hallgattam már mindenféle Hi-Fi cuccot, de ez más.Csak egy a gond vele, az ára!
-
geri|
aktív tag
A postaköltség volt a legszebb: free shipping, ugyanis az egyik cimborámmal hozattam végül miamiból.
-
<NewL>
addikt
köszi
mennyibe fájt cakkpakk?
(egyre több a fake ebből is, már félek ebayről rendelni. karácsonyra egy ilyennel lepetem meg magam)
ez a "teszt" sokkal jobb lett mint az ájfón4es
jöhet majd pár kép is
egyébként már a teszted előtt és a mobilarénás teszt előtt is láttam Beats fülest, az agybedugós fajtát, az Éli könyvében. ezek tényleg annyira bírják, hogy a világvége után is használhatóak?
musthave
-
rolkaDb
aktív tag
Elég jó kis fülesnek tűnik. Mennyibe fájt a postaköltség?
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Demót kapott a Stellar Blade PC-s kiadása
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch 2
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bittorrent topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad E31 laptop (12,5/i5-G6/8GB/256SSD/Win11) - 1 év garancia, ÁFA számla
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128gb - Kis sérülés, akár beszámítással
- Lenovo Mini PC - M720q / M920q - Core i5 8500T vagy 8400T - több db - ÁFA-s számla is - WIFI-s is!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest