Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Toma
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Timocicu
senior tag
Örülök neki, hogy rátaláltál!
" akivel együtt élek, neki ez az első ilyen jellegű "megmérettetése", így rám hagyatkozik, mert szeretné jól csinálni"
Ilyesmi a felállás nálunk is.
Igaz, már kezdi bontogatni a szárnyait ...
Bár mi már közel 2,5 éve élvezzük egymás társaságát, átéltünk jót és kevésbé kellemes helyzeteket is ( rosszakaró anyós jutott), mindeközben ugye megszületett szerelmünk gyümölcse is
Én benne találtam meg a számomra igazi Férfit. Szeret ( úgy ahogy és amilyen vagyok ), én viszont szeretem. Mindent meg tudunk beszélni. Elfogadjuk egymás hóbortjait. Tudjuk mikor kell hagyni kicsit a másikat a saját gondolataival, így nagyon ritkán van konfliktus. Bár Aki azt mondja Náluk soha sincs, az szerintem nem valós.
Én szívesen olvasom soraidat bárhol! Sajnálom, hogy egy jó időre nem hallottunk egymás felől, de mindent be lehet pótolni.
Új hozzászólás Aktív témák
lo ...mert milyen dolog már, hogy oda-vissza írogatunk egymásnak olyat, ami bár nem teljesen témába vágó, de nem is...
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Apple watch Series 10 46mm Rose Gold GPS bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Intel Core i5 12400F / RTX 4060 / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD konfig eladó jó áron
- Eladó: Synology DS220+ 2+8 GB
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest