Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Kalandor: Habemus papam
Új hozzászólás Aktív témák
-
copass
veterán
1. c64c+magnó+2 joy anyám+keresztanyámtól ajándék. mai napig megvan és működik!
később vettem hozzá, floppy,lemezek,cartridge,stb. újság kihordásból összegyült szép lassan minden!
2. legelső önálló keresetemből vettem vmi alap pentiumot, tualatin magos vagy vmi ilyesmit asszem meg nv mx440, ebben cserélgettem dolgokat amíg lehetett, de rég volt már...
3. ez a vas már főleg munkára lett kihegyezve (render,anim) amd phenom x4 4x2.3ghz asszem, 9800gt. 8 évet húzott le becsülettel, alaplap nyekkent ki alóla. a többi részét eladtam az ment bele a kövi konfigba.
4. tavasszal i5+750gtx+128gb ssd, addig megy amíg el nem füstöl. -
copass
veterán
válasz
planbmokus #80 üzenetére
ha már elhízás szóba jött, mint az ülő munka hozadéka.
ne feledkezzünk meg az ínhüvelygyulladásról (vagy kéztőalagú szindróma), nyakfájdalom, derékfájás, aranyér, magas koleszterin!
a birtoklási vágy mindenkit elkap, legjobb gép,legtöbb játék,stbstb. majd elmúlik! -
copass
veterán
-
copass
veterán
én külön kazira raktam a turbót egymás után többször, külön a fejállító progit. így nem kellett tekergetni!
amikor láttam egy cartridge-t amin volt turbó,fejállító csak néztem hogy ez öcsém de király!
asszem elég későn vmi 1990 környékén vettem floppyt meg action replay cartridget hozzá. nah az már faja volt.
én most megint próbálgattam hogy lehet már modernesen pc-n kódolni c64-re hááát kánaán van veszett mód.
többféle crosscompilerek, komplett c64 studio-k mindennel, analizálók,stb.
ez speciel a kedvencem icu64. -
copass
veterán
fejállítás? de útáltam a kazit istenem!
mondjuk a floppy egy megváltás volt utána. most meg már sd kártyáról töltesz!
-
copass
veterán
dettó. első gépem egy c64c+magnó+2 quickshot turbo joy volt, amit úgy kaptam meg hogy anyám+keresztanyám összedobták, mert iszonyat pénzbe került. asszem az floppy meghajtó 1541, annyi volt mint a gép... azon tanultam meg kódolni, nyüves basic után assemblerben....azóta is megvan a gép és működik mint a szél (a többi 3-al együtt)!
-
copass
veterán
válasz
takacsbotond #8 üzenetére
majd ha a saját keresetedből fogsz fejleszteni, akkor fogsz rájönni hogy mennyire értelmetlen dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Honnan indultam, milyen volt az első gépem, milyen amatőr hibákat vétettem, és, hogy hol tartok most...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One mobilszolgáltatások
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Eredeti játékok OFF topik
- Formula-1
- Torrent meghívó kunyeráló
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest