Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- WireGuard VPN a mindennapokra
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolopele
nagyúr
Olyan gyári oc van benne hogy hozza egy ref. 2070 teljesítményét, igaz olyankor 220W a fogyasztása kimaxolva
130 - ért került hozzám újonnan, kíváncsi voltam rá milyen. Meg nem tartom persze, de legalább láttam mit tud. Ennyiért még annak is megéri egy ilyen kártya akinek elég egy sima 2060 teljesítménye, power limitet le kell venni 70 - re, és máris ott van, a fogyi meg csökken 30% - kal, 60 fps - re lockolva meg még többel. Később meg ha több erő kell power limit vissza 100 - ra vagy feljebb
Táp terén meg nagyon szívesen, és vedd akkor a 650 -est, hátha később még fejlesztesz, ellenkező esetben az 550 - es is bőven elég, de ha már egy árban mennek inkább legyen a nagyobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Pánik a memóriapiacon
- Társasjáték topic
- Apple Watch
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Tanárian oktatja a ChatGPT a mezőnyt
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB FSP CMT510 Cooler Master 750W
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
130 - ért került hozzám újonnan, kíváncsi voltam rá milyen. Meg nem tartom persze, de legalább láttam mit tud. Ennyiért még annak is megéri egy ilyen kártya akinek elég egy sima 2060 teljesítménye, power limitet le kell venni 70 - re, és máris ott van, a fogyi meg csökken 30% - kal, 60 fps - re lockolva meg még többel. Később meg ha több erő kell power limit vissza 100 - ra vagy feljebb
Táp terén meg nagyon szívesen, és vedd akkor a 650 -est, hátha később még fejlesztesz, ellenkező esetben az 550 - es is bőven elég, de ha már egy árban mennek inkább legyen a nagyobb.