- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
Én is elgondolkodtam.

-
- = Zk = -
félisten
igen, a kanyarban driftelésre gondoltam...

még jó, hogy idén jön az új Grid is.. ha hozza az előzőeket, irányításban, élményben akkor biza nagyon boldog leszek
bár már előrendeltrem, mikor felröppent a hír, szal... 
szerk
én sem használtam a HS-ben a kéziféket
húú, nehogy elővegyem és nekifeküdjek megint a karrier módnak ..
-
DigitXT
félisten
Lehet, megkoptak már az emlékek, de nem igazán használtam a kéziféket.

Még a legelső NFS-ben is csak a poén kedvéért (ahogy csíkokat húzott vele).
Na az a kvázi-realizmus annak idején nagyot ütött. Az NFS2 kimaradt nekem.
Az egyik kedvencem amúgy a Porsche volt, FFB kormánnyal az élmény volt...
Mit nem adtam volna egy ugyanolyan játékért, csak Ferrari-köntösben.
-
Bici
félisten
- = Zk = -, DigitXT, wolfman: Valóban, a HS-ben magától még nem driftelt a verda, de ott kezdődött el, hogy a legjobb köröket rendszeres kézifékezéssel lehetett menni, mert sokkal kevésbé lassult le a kocsi a drifteléstől, mint normális lenne, cserében tök jól rácuppant az ívekre.
-
wolfman
veterán
Nem értek veled egyet. Ha jobban megfigyeled a NFS4 High Stakes játékot láthatod, hogy az nem drift, csak a verdák tehetetlenségének következtébeni gumicsúszás. Nem tapad annyira a verda gumiabroncsa, nincs leszorító erő, így megcsúsznak, de nem driftelnek. Mivel ezzel a résszel már belépett a jármű fejlesztés minimális szinten, így akarták érzékeltetni, hogy az alap verda még kisodródik, nem tapad, de ha 3. szintre fejleszted, lesz leszorító erő, gumitapadás és mehetsz mint a bolond nagyobb sebességgel.
Drift akkor lenne, ha az autó megcsúszna és a kormányt ellentétes irányba kellene tekerni (ezt persze a mostani nfs fejlesztők automatán beleépítik, nem neked kell, de láthatod hogy az AI megteszi helyetten). Nem mellesleg az autó segge indul meg driftnél az ív külső része felé, ami a NFS4 ben nincs meg.
Szerintem ez a driftelés egyszerű hanyagságból van benne a játékban és költségvetés minimalizálás. Kevesebb fejlesztési munka és így idő és pénz. Viszont kurva gagyi.
-
Jhonny06
veterán
A Fifákon azért bőven látszik az újítás, ha megnézed a különbséget a különböző verziók között. Van erről videó, hogy mennyit fejlődött az évek során. Meg hát mentségükre szóljon, hogy ott tényleg csak a grafikán/fizikán tudnak fejleszteni, most őszintén, mi lehet nagy újítás egy focis játékban?
Viszont az NFS-nek még mentsége sincs, mert egy autós játékból bármit ki lehetne hozni. Amúgy viccen kívül érdekelne, hogy mennyi fejlesztési időt ölnek egy új NFS-be. Szerintem itt már fejlesztésről se lehet beszélni, hanem meglévő elemekből összeraknak egy "új" (inkább másik) játékot, esetleg valami új kinézetet ráhúznak, de ennyi.
-
Kisgépkezelő
senior tag
Én csak abból gondoltam, hogy a többi (felteszem ai által irányított) autó nagyjából normálisan fordult a videóban, csak a játékos ment minden kanyarban kilinccsel előre. Gondolom "választani" a kanyarodás két módja közt a szokásos (A/X/Space) gombokkal lehet majd.

-
DigitXT
félisten
a driftelés a 2010-es HP-től érkezett közénk... nagy örömömre
2004-ben UG2-ben külön versenyszám volt a drift.
Vagy most csak a kanyarban,
magától csúszkáló szappantartóról van szó? Az valóban idővel egyre szarabb lett...
(Talán az Undercover volt az, amit annyira megbántam, hogy megvettem, hogy jajj!)Szerk: High Stakes-ben az ég világon semmi ilyesmi nem volt, nem értem, honnan
jött ez az infó. Igazából tök ugyanaz a játék volt, mint a Hot Pursuit, még pályák is
megegyeztek (voltak persze újak), de nem volt hatalmas különbség. (Jó móka volt.)
Elveszteni a kínkeserves munkával megszerzett autót rögtön a HS futamon, az fájt! -
- = Zk = -
félisten
akkor miért nem térnek/tértek k ia videóban arra, hogy többféle irányítás közül választhatunk...?! miért nem mutatta be?!... de oké, legyen igazad, figyelemmel kísérem, hátha mégis...
(#17) Bici
amit a 4.-kel a drifteléssel próbáltak kompenzálni
hogymi?!
hol van a "driftelés" a HS-ben?! az nem drift, csúszik az autó a kanyarban... a driftelés a 2010-es HP-től érkezett közénk... nagy örömömre 
-
Kisgépkezelő
senior tag
Azért FH4-ben is össze lehet hozni olyan tuningot, hogy teligázzal drifteled körbe a teljes pályát. Mondjuk nem a leghatékonyabb, de ahogy néz azért a normálisan fordulók itt is körbeautózták a driftelgető hülyét, szóval úgy tűnik, az hogy lehet driftelve is fordulni, nem jelenti azt, hogy úgy is kell.
-
Bici
félisten
Pontosan ez jutott eszembe, hogy az éjjeli rész Carbon, a nappali MW 2005 hangulatú.
Persze modern köntösben.wolfman: "Márpedig a NFS a kezdetekben nem volt ennyire szélsőségesen arcade."
A 2010-es HP hozta be ezt az irányítást, amit az NFS4 "High Stakes" ihletett, amit a 3. rész után hasonló irányba vittek el.
Az NFS széria mindig is kereste az utat e téren.
Szerintem irányítás terén: Az első rész jó volt, a második rész visszafejlődött a Zs kategóriás játékok szintjére irányításban, a harmadik megint jó volt, de túl nehéz, amit a 4.-kel a drifteléssel próbáltak kompenzálni. Jött a Porsche, ami szuper lett, de túlzottan kilógott szimulátorra emlékeztető irányban. Ebből kicsit visszavettek arcade irányba, és így lett a HP2/U1/U2/MW/Carbon, ami népszerű volt eléggé. Majd jött a Pro Street, ami megint túl szimulátoros lett, majd a mindenkori mélység az Undercover (úgy kanyarodott, mint az 1993-as TD3). Ezután jött a 2010-es HP, amióta a mostani driftelős irány maradt.A két Shift-et nem számítom, mert azok csak nevükben NFS játékok, valójában Project Cars elődök.
-
szupermacs
veterán
Várom a Speed Cardokat és Vanity lootbox itemeket.
-
Rexcor
őstag
Engem is ez a hülye driftelgetős kanyarbevétel b@sz fel nagyon. Értem én hogy árkád game, de ez az irányíthatóság akkor is vicc, nem tudom miért nem lehet egy Forza Horizonhoz hasonló irányíthatóságot belerakni. Ennyi erővel kutyasz@art is irányíthatnánk kocsik helyett ami indokolná ezeket a csúszkálásokat.
-
- = Zk = -
félisten
-
wolfman
veterán
Úgy látom bármeddig pihentetik ezt a játékot két rész között, az nem fejlődik, hanem tényleg pihen. Semmit nem fejlődik, se a fizika, se a játékmenet, se a hozzáállás. Megint driftelés ezerrel, fákat kivisszük bármikor, korlátokat ugyan úgy, autónk minimálisan se sérül stb.
Egy a név egyszerűen képtelen kinőni a saját betegségeiből. Márpedig a NFS a kezdetekben nem volt ennyire szélsőségesen arcade. -
XuChi
addikt
Ez is egy f@shalmaz, gratulálok a Ghost-os csapatnak, nem hazudtolták meg magukat

-
rdt89
addikt
Egyenlőre semleges még számomra a játék, majd a trial kipróbálása után meglátjuk.
-
kicsako
őstag
Mi a francért kell állandóan Need for Driftet kiadni?????

Ennyire nem nehéz normális kanyarodást leprogramozni szerintem. Minden egyes bejelentésnél tűkön ülök amikor NFS-ről van szó, aztán ugyan az a driftelős sz*rkupac a vége.

-
laceszgamer
addikt
Úgy érzem a FH4 trónját ez se fogja veszélyeztetni ha árkád autóversenyről van szó.

-
myckey
veterán
Hulladék a Fifa grafika?

Akkor a régi oldszkúl fifáknak, milyen volt a megvalósítása?
Faszaság van , ma is !
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
- = Zk = -
félisten
áhá, tehát a kanyarbevétel ismét driftelve megy?!.. oké, köszönöm, ennyi érdekelt volna, mielőtt... de a slotot sem pazarlom rá ezekután...

-
F.E.K..
senior tag
hát... jó, "rombolható" (a terelőket elrepítette a videóban párszor) tereptárgyak vannak, de roncsolódó autók is? (jó, ez nem igazán az a műfaj, az is igaz).
-
DeathAdder
veterán
Akárcsak a fifia, annyi különbséggel, hogy ott még a grafika is hulladék, mégis évről évre eladási rekordokat produkálnak vele, hol ott egy 30 kbytes patch is elég lenne

-
enginev3.0
félisten
Ó de imádnám ha lenne egy jó arcade NFS játékunk
-
andris88f8
csendes tag
Ugyan olyan dögunalom mint az összes többi NFS játék, újszerű grafikával, pár, a lényegen nem változtató újítással. Kicsit olyan Most Wanted és Carbon copy-paste szaga van.
-
BiP
nagyúr
Van némi Underground feeling, úgyhogy egy kipróbást mindenképp megérdemel a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Netfone
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A Vivo X300 FE is megérkezett
- ASUS blog: befutott az ExpertBook Ultra üzleti notebook
- Formula-1
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Magyar! LENOVO 15.6" iPS 144Hz 300nits - RTX4060-8 / 24 / 512GB, i5-13450, WiFi6ax, GARANCIA 2027-05
- X1 Carbon Gen9 14" 4K+ IPS i7-1185G7 32GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Precision 5680 16" FHD+ IPS i7-13800H RTX A1000 64GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 34WQ75X-B IPS Monitor! sRGB 99% / 3440x1440 / 5ms / 60Hz / DAS
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

bár már előrendeltrem, mikor felröppent a hír, szal... 

hol van a "driftelés" a HS-ben?! az nem drift, csúszik az autó a kanyarban... a driftelés a 2010-es HP-től érkezett közénk... nagy örömömre 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)