- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyimger
őstag
Emberek!
Kérlek tisztázzuk!
Szavazzunk, kötelező-e a Minerva's Den! Szerintem nem.
De ha frissíti a Steam a játékomat, akkor később még megvehetem a RÉGI DLC-t, nem? -
Dilikutya
félisten
-
Béééla
őstag
A Bio 2 DRM-jén reszelhetnének. Mondjuk kivehetnék. Steames verziót nem igazán sikerült életre kelteni...
-
ribizly
veterán
Én egyáltalán nem éreztem elavultnak, pedig nem olyan régen pörgettem ki azokat sem.

-
Demizson92
aktív tag
En azt szerettem benne, hogy hiaba volt elavult grafikaja az elso es masodik resznek, attol meg szuper tortenete es jatekelmenye volt. Most ez is karpotlasul... Varom nagyon
-
kretenallat
senior tag
-
ribizly
veterán
Igen. Sajnos esélyes, hogy a PC-s változat nem hordoz majd túl sok újítást, de ez nem gond.
Én amúgy el tudnék viselni ilyen remastered verziót még néhány gyöngyszemből:
NOLF1-2, XIII, CoD 1-2-3, Diablo 1-2, Shogo, és még sorolhatnám. Persze ezekbe már kellene komoly erőfeszítéseket is tenni, de ez volna az igazi.
-
Vistaboy
veterán
Kis pontosítás: A BioShock: Infinite című játékban közel sem hoztak ki mindent az Unreal Engine 3-ból, hiszen még bőven lett volna hová javítani (Lásd: UE3 Samaritan Demo). Viszont szerintem a készítők - annak ellenére, hogy szimpatikus hozzáállás részükről, miszerint ingyen adják azoknak, akik megvették korábban - már nem akartak ekkora fejlesztést végezni rajta.
-
Vistaboy
veterán
Az első két rész grafikai színvonalát felhozták nagyjából az Infinite szintjére. Élesebbek lettek a textúrák és hasonló látványbeli javulásra lehet számítani, de nyilván nem kapott új motort, ergo nem lesz égbekiáltóan nagy különbség közöttük. Aki játszott az eredeti játékokkal és emlékszik, hogy néztek ki anno., az észre fogja venni a különbséget. Videón ez nyilván nem jön annyira át, majd ha mindenki elindítja otthon a saját gépén, látni fog javulást rajta, ebben biztos vagyok.
A BioShock: Infinite pedig azért marad PC-n úgy, ahogy volt, mert abban már kihoztak mindent látvány terén, viszont most konzolokon is feljavítják annyira, amit korábban az XBOX360 és PS3 nem bírt, viszont az XBOX One és PS4 már lazán megbirkózik vele.
Úgyhogy nem kell megijedni, lesz javulás bőven, akinek annak idején az eredeti grafikával is tetszett a játék - márpedig szerintem nagyon sokan vagyunk ilyenek -, az már alig várja a felújítást, hogy végre újra nekiveselkedhessen.

-
Memora
senior tag
OK, a PS3 és a PS4 verzió között lesz némi különbség, no de a PC és PC verzió közt?

-
Fitzgerald
veterán
Azon kevés nem cell-shaded játékok egyike, amelyeknek időtlen a grafikája. Az Infinite sem sokkal szebb mint az első BioShock, de a picit rajzfilmszerűre vett stílus miatt ezek a játékok szerintem sosem fognak elavulni vizuálisan.
Annyire hihetelen amúgy hogy jövőre 10 éves a BioShock, még emlékszem a napra amikor kijött a demo.... -
FLATRONW
őstag
Kb. a texturák a különbség. Plusz a külső jelenetekbe beletettek néhány medúzát és némi növényzetet.
-
ribizly
veterán
Arról már nem is beszélve, hogy ez kb. egy minimum (XBOX360/PS3) vs high beállítás videó PC-n. Persze biztosan tekertek egyet a textúrákon, de jelentős változásra PC-n nem számítok...

Ettől függetlenül majd egyszer így lesz értelme újra elővenni...
-
[Prolixus]
addikt
-
hackeeeee
Jómunkásember
Félre.

-
exec79
tag
-
Scholes9
nagyúr
Nagyon jó pakk, akinek kimaradt valamilyen oknál fogva eddig, annak kötelező

-
hackeeeee
Jómunkásember
Annó úgy volt, hogy UT4 motor lesz, de végül nem az lett. Gondolom túl sok lett volna a meló, és ennyire futotta.
Persze trailer-ből kiszedett videók, ki tudja, hogy milyen beállítások, stb lehetőségek vannak. Majd meglátjuk.
Nekem ez is elég.
Én nemrég akartam újra belefogni, de gondoltam megvárom most már ezt, és majd utána.xavix13: Jajaja, mindenképp.

-
xavix13
őstag
-
KubanitoS
veterán
Most vagy velem van a probléma, de a videót megnézve én alapból úgy emlékszem a játékra, annak kinézetére, mint ahogyan ott a remastered változat van bemutatva. Az original mintha egy butított játék lenne. Én nem ilyenre emlékszem.
-
Xaels
félisten
Eddig vagy 3-szor ugrottam neki az első résznek, de valahogy egy idő után mindig feladtam. Lehet megint elkezdem hátha most

-
hackeeeee
Jómunkásember
Kicsit félreérthető, de szerintem úgy értette a hír írója, hogy a dlc-kkell együtt kapja meg a felújítást.
Ami ugye fontos, PC-sek esetén, hogy az Infinite-hez nem nyúltak, vagyis csak az 1-2 került felújításra, és elméletileg a PC-s Collection-ben nincs is benne az Infinite.
*BioShock Infinite is not being remastered on PC because it already meets current-gen console standards and runs smoothly on high visual settings.
**BioShock: The Collection will not include BioShock 2 multiplayer. -
xavix13
őstag
-
Bad Pritt
félisten
-
Vistaboy
veterán
-
hackeeeee
Jómunkásember
A DLC nem feltétel, tudomásom szerint.
És jól emlékszem:
-
xavix13
őstag
Na most, eddig nem úgy volt, hogy akinek amije megvan, annak megkapja a felújított kiadását? Most már minden kell hogy bármit is megkapj? Valaki linkene egy forrást?
Eddig erről volt szó: "And if you already own BioShock, BioShock 2, and/or Minerva’s Den on Steam, you will be able to upgrade to the remastered version of the respective title(s) for free after release. It’s a circus of values! "
-
Vistaboy
veterán
-
Dilikutya
félisten
-
Vistaboy
veterán
Már nagyon várom.

Végre újra végigjátszhatom - már nem is emlékszem, hányadszorra - a komplett szériát elejétől végéig.

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- BestBuy topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Még 2026-ban megérkezik a karcsúsított Commodore 64 Ultimate
- Diablo IV
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Precision 5680 16" FHD+ IPS i7-13800H RTX A1000 64GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Nintendo WII/WII játékok EGYBEN
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 5 2600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Eladó egy Pixel 7a
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest