Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Trailblazer #410 üzenetére
Megkérdezném: mit? Miért is
Ja nekem 3 éves ssd-m van... -
törölt tag
válasz davenport #459 üzenetére
"de egy részük mindig a belépő csodáknál köt ki, mert mindig találnak valami kifogást, hogy miért nem jó nekik a használt cuccos."
Még ez hagyján, de mikor utána engem vonnak kérdőre miért nem viszi ezt vagy azt és hiába mondom hogy gépigény más, amit mondtam nem kellett ezt ti vettétek de ez kicsi erre a célra, nem tudja azt, amire kellene, mindig az a válasz": te ajánlottad" vagy: nem mindegy? számítógép az számitógép"ezt akkor is mondják mikor nem is azt ajánlottam..[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Legszebb az egészben hogy amatőrként profi. 15-20p nála alaplap-tápcsere, pasztázással.. és 90% feletti hibarátával melózik ha ilyennek nekiáll akkor ráhibázik elsőre a baj okára, halálból visszahozza a gépeket, forraszt, BGA-csere is megy neki.. -tehát van hozzá némi sütnivalója, kiegészítésként csinálja.. de rühelli a külön hang-videokártyát..
-
törölt tag
Na velem hasonló esett meg: ismerős hívott, rakjak neki össze IKEA jellegű szekrényeket, szám szerint 3 db-ot, elkezdtem nézni a hozzáadott utasítást, erre ő: nem olvasgatni hívtalak hanem hogy rakd össze nekem ezt a kib. sz@rt. Mondtam: bocsi akkor megyek, igazad van, majd boldogulsz..... utána sikerrrel szét is barmolták, jöttek volna fúróért, meg csavarért, mondtam: bocsi, egyszer el lettem küldve, nem pofátlankodok vissza....
-
törölt tag
-
törölt tag
"És ha te nem "vered át", mint ahogy én is több esetben szóltam, hogy ahhoz a géphez az az alkatrész nem lesz jó, stb., akkor majd megteszi más, akinek nincsenek erkölcsei."
Viszont ezért egyszer megkaptam már hogy biztos nem akarom neki megcsinálni, tuti nyerészkedni akarok... -
törölt tag
4 db RAM modul, amiből kettő csak dísz mert DDR1 szigszalaggal leragasztva, hogy ne érintkezzen, de legalább rögzüljön valahogy.
Te jószagú: ezt ki csinálhatta???
+Silence: na ez az: optikai tuning??
Hogy a nejt kibékítsd mond nekik majd te választasz, azt akkor fel is fogod telepiteni.. talán nem verik át újfent..[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
jut eszembe, RAM-os, stb. inkompatibilitással nem csak brand gépeken találkozni, hanem mezeiekben is..
Miazhogy? Még Ryzeneknek se mindegy milyen RAM van, és a kisebb Intelek se tudnak mit kezdeni a 2666MHz-nél nagyobb ramokkal, kivéve ha az alap lap XMP vagy hasonló profilja kezeli.. -
törölt tag
válasz koby11h #1060 üzenetére
én ugy tudom: 255 a legmagasabb kiosztható, de laikus vagyok.. de iPv 6 se engedi kiosztani.. vagy én tévedek? akkor ha tévedek visszavonom a szmájlit.. és elnézést..
de ha neki nem tünt fel.. és hogy engedte a rendszer????? nem kapott invalid hibajelzést???[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz bambano #1173 üzenetére
Laci.bp: Nekem is ezzel szoktak jönni: semmi extra, csak játszani a gyereknek (aki ugye lesz/van már tizenéves nebuló)… igazából megfelelne csak jönnek majd az igények és karcsú lesz mindenre.. Ha jót akarsz akkor ssd-vel vedd, azzal el fog a face menni rendesen, meg az átlag mindennapi... azt ha értenél hozzá magad is cserélheted mert olcsóbban is akadna, de kérdésedről ítélve inkább vedd meg. -
törölt tag
válasz Silεncε #1176 üzenetére
igazad lehet.. de ha 32 bites Windows-al adják akkor szívás van.. viszont nőnek az igények (rendszeré,programoké), inkább egyből kérje 8 gigával, ddr3 talán nem húzós..
játék tuti felejtős..
hcl: és hogy kérdezte pont IO.sys-től? gondolta: topikgazda tuti érti?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
-
törölt tag
"Azt magyarázza meg valaki, hogy hogy magyarázzam meg a faluszéli fáról lemászott, információs-ökonomikus társadalom lábszárán felkapaszkodni képtelen egybites usernek, hogy a gépén elindított program nem ugyanaz, mint amit a "Mozzillában" az "internetet beindítva" "lehív"
Na ezt kb ugyanúgy reménytelen mint ahogy mi a különbség a 100 ezres és a 500 ezres noti közötti különbséget ecsetelni. Még akkor is ha igényei lennének..: de sokszor hallottam. "el megy azon is, el kell mennie.. " Azután kit hibáztatnak ha lassú, nem megy?
Jelen ünnepekkor a kábeleim csappantak meg: 4-5 db repült kölcsönbe, 2 helyről akartam visszakérni vagy az árát, válasz. ez csak kábel, van elég neked is... -
törölt tag
Na, ma egy user aki kölcsönkért egy kábelt, megjelent nálam (tőle épp nem kértem vissza mert nem volt elérhető) megjelent, kifizette a kábel árát + 2k-t hogy szükségben kisegítettem, mikor nem volt bolt elérhető.. -na ilyenek is vannak... respect neki!
-
törölt tag
válasz TESCO-Zsömle #1968 üzenetére
Na ilyen ismerős nekem is van aki ingyen netezne de még a netvadászra is sajnálja a pénzt, igaz jogosan mert elérhető nyilvános wifi-től kb 1 km-re lakik ugy hogy 3-400 méteren nincs tereptárgy se. Na őt idejében kiismertem ahhoz hogy tudjam: kölcsön semmit nem kaphat.
-
törölt tag
Na én annak a titkárnőnek mondtam volna: "rendben akkor pakolj össze és felmondunk alkalmatlanság miatt, keresünk mást aki titkárnőként legalább az alapokkal tisztában legyen."
koby11h: Akkor mondhattad volna.:ha ennyire tudod old meg, ne szívass! Tudod hogy 230 de áramtalanítani nem???
Sokkal rendesebb meg olyannak szívesebben segítek aki azt mondja: nem értek hozzá, gyere el majd te megoldod, kapsz sütit, kávét etc..persze csak akkor ha áramtalanitás után is fennáll..[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bestbuy játékok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Apple Watch
- Battlefield 2042
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest