Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz KROK640 #2389 üzenetére
Amúgy nem vicces az, ha kikattintod a figyelmeztetést. Egyrészt úgyis bármikor kiadhat a MS olyan updatet, hogy mégis jelenjen meg (és nem tudod, lehet 3 havonta reseteli a beállítás, hogy jelenjen meg), másrészt ne szórjuk tele a netet outdated gépekkel...
A Win7 után amúgy ott a 8.1, ami még javában supportált, és nem akkora bloat, mint a 10.
@IO.sys : Én már jobban örülök, ha nincsenek ilyen requestek, mert a saját dolgaimmal nem haladok tőle. Néha jól jön a kis pluszpénz, de szinte sosem jó időpontban. SOkat meg nem akarok kérni érte sosem, mert nem vagyok szerviz.
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
IO.sys
őstag
válasz KROK640 #2389 üzenetére
Pofátlanul olcsón dolgozom viszonylag profin, ráadásul olyan közegben is mozgok, ahonnan mindig jön meló. Ha ilyesmivel akar az ember pénzt keresni, mármint egy kattintással 5000-et, beszedni, akár indokolatlan upgrade felé terelni az ügyfelet, annak így vagy úgy híre megy. Márpedig aki ügyfélkört épít, az ilyet nem csinál, miután a szerencsétlen user évekig elégedett volt a vassal, ami most kiírt valamit (baj lesz more ).
A MS már válaszolt erre a kérdésre. A beépített fizetős szolgáltatások és a működés tengelyének áthelyezése a kliensről a felhőbe a bevételnövekedés kulcsa. Szerintem az a 160 reklámprogram is közrejátszik ebben, ami előtelepítve jön a 10-zel. (Win10debloater kiszedi, onnantól olyan, mint egy modern W7, és érezhetően fürgébb is lesz.)
凸_(ツ)_/¯ // -Valamit kiírt a gép!... -Az a dolga!...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- World of Tanks - MMO
- Fujifilm X
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix G15 G513 - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Eladó újszerű next level racing szimulátor szék!
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Steam deck valve 1010 hordozható játékkonzol
- ID-Cooling RGB Auraflow 120mm olcsó vízhűtés
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest