- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Szólánc.
- Még több 12400F tuning eredmény (vs. stock)
- Kis színes abszurdisztánból
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
válasz KROK640 #20644 üzenetére
"És szerintem 2006-2010 környékén nem is kellett nagyobb. "
Hát, nem tudom. Én anno sulinetben vettem még egy 17"-os CRT-t, és valamikor 2006-ban váltottam le egy 20"-os Philips 16:9-es S-PVA monitorra. (1680x1050)
Az volt az első TFT-m, (a TN korszakot úgy ahogy volt, kihagytam). És akkoriban a 17"-os volt a nagy átlag, 19-es is elvétve volt, úgyhogy a 20"-lal, pláne hogy szélesvásznú volt, nagy király voltam. Mondjuk nem is volt olcsó, akciósan volt 120-ról volt 90-re leárazva a Saturnban anno. (Fujitsu Siemens P19-2-t akartam venni, de aztán ezt nem lehetett kihagyni) -
koby11h
őstag
Én imádtam a 9" mono SVGA-mat! Amikor tesztelni kellett, akkor mindenki lesett, hogy van a táskámban egy monitor... is
Akkor még jó volt a szemem, el tudtam mindenhová vinni ha kellett tesztelni..."C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
60Hz az 60Hz mindenkor.
Max. a LCD-től nem fájdul meg a fejed, mert képfrissítés közben nem sötétül el."' 2006-2010 környékén nem is kellett nagyobb. "
Én nagyon szerettem a 19-es LG1919S-t, ami azóta is hibátlan Amíg meg nem láttam 2007-ben melóhelyen a 21"-os monitorokat, amikre a TV alaplapok tesztképe ment kiMutogatni való hater díszpinty
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 6
- DUNE médialejátszók topicja
- Digitális Állampolgárság Program
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen routert?
- Bluetooth hangszórók
- Nintendo Switch
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...