Új hozzászólás Aktív témák
-
Top cat
addikt
Nagyot szólt, vagy csak csendben füstölgött?
Azért 5 évnél többet kellet volna bírnia. Bár már egy ideje tényleg úgy csinálják a cuccokat, hogy a garancia időig bírja ki, de ne sokkal tovább.
Nekem egy ilyen 400W-os van. Már közeledik a 20 hoz. Csak sajnos ahogy olvasom a fórumokat, az Enermax sem a régi már.
-
KROK640
nagyúr
Hát részvétem (nekem is volt ilyen)
Szerencse hogy egyik desktop gép, és nem A desktop gép.
A másik, hogy neked azért van annyi, hogy simán tudsz másik gépet rendelni, ha kell, nekem ebben a pillanatban az sem lenne.Egyébként egy 12 éves Corsair CX400-ast hajtok a fő gépemben.
[ Szerkesztve ]
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
Ha csak kinyílt és elfüstölt, akkor csere és jó eséllyel megy tovább. Csináltam már ilyet én is, csak ahhoz fordítva kellett betenni a pufferkondit a Codegenbe Az pofánköpött
Amúgy mindegy, mennyit vett fel a gép, és milyen idős a cucc, ez előfordul, ha nem is gyakran.@jokeph : A FSP-nek vannak baromi tartós cuccai, amiben rendszeresen a vezérlő IC tápja száll el, cserélgeted, és megy tovább. Puffer meg mindenben el tud szállni, amíg nem megy zárlatba (és nem szokott), addig nem öl meg semmit.
Itthon a NAS egy Q-Tec 650W tápról megy, abban így 15 éves korára már pár dolgot kicseréltem, és szépen működik. A Vmware hostban is egy havertól kapott FSP táp volt, amit én javítottam, és a mostani KVM alapú is táphibával jött
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
nagyúr
Na ne máár...
Azért a kondin van egy nem odaillő adat... nevezetesen, hogy 85 fokra van hitelesítve, jobbaknál ez 105 fok (Celsiusban).Remélem,mást nem vitt az örök bitmezőkre.
Kezdek is picit félni, 250W-os FSP Fortron tápról megy a retro DFI NF3-D Ultra konfigom.
RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
bambano
titán
a számítógép füsttel működik.
ha kijön a füst, nem működik tovább.
/ismeretlen szerző klavijából/szerk: egyébként nem illik hiányosan idézni!!!
kizártnak tartom, hogy a te szádból nem hangzott el egyetlen négybetűs szó sem[ Szerkesztve ]
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 49WQ95X-W Super Ultrawide Gamer Monitor! 49"/5120x1440/Nano IPS/144hz/G-sync-Freesync/Type-C/HDR/
- RTX 2070 Super/i5-9600K konfig
- Eladó Surface Pro 5 - hibás, de működő akksival (gyári Windows-al)
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Precision 5550 15.6" FHD+ IPS i7-10850H T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Sorszámozott, prémium 42%-os Negroni gin fa dobozban, szárított narancskarikákkal, díszdobozban
- Lenovo Legion Y7000 2019 - i5-9300H, GTX 1660 Ti 6 GB, 16 GB RAM
- LG 27GN750 1920X1080P 240HZ
- Nintendo Switch Utazótáska,Játéktartó,ésMicro SD. kártya egyben eladó baráti áron.
- Nintendo Switch Utazótáska,Játéktartó,ésMicro SD. kártya egyben eladó baráti áron.