Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- mihók: A tabletpiac helyzete 2025 tavaszán
- droidic: Telekom router – fapados NAS tároló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
B.i.L
senior tag
Ezzel tökéletesen egyet tudok érteni.Most sokat vásárlunk sokszor is,mert ugye besegitünk mindenhol - sok az idős,vagy egyéb,ha úgy is megyünk(covid19 alatt főként mi mentünk)...persze ez visszafele is igaz,nekünk is vásárolnak,legfőképp a madaras tecsóba járunk.
Ott nem kell 20 percig sorba állni,gyorsabban lehúzok mindent is,hamarabb megy a fizetés is.
Ott vannak a segédek 15 másodpercen belül,mert látásból majdnem mind ismer minket.
Nekem többet ér,ez,mintsem valaki helyettem gürrizzen,és kieső időmet ne ossza be a sor/kasszás.Mondom ezt úgy,hogy kereskedelmben voltam nem keveset : 8.ker,Hűvösvölgy,stb,van Boltvezetői végzettségem is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Sokan találkoztunk már olyan ismerőssel, "üzletféllel", aki minden segítséget ingyen szeretne, és azt is...
- Beszámítás! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 49 mm Használt, karcmentes állapotban, 100% akku!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest