- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
válasz fatpingvin #23254 üzenetére
nem.
én az automatizált megfigyelőrendszer adatbázisában részre reagáltam, azt hittem kormányzati rendszerre gondolsz.és igen, tudom, a telefon felold az arcodra, a facebook beazonosít a szomszéd fotóin, stb.
csak a véleményem, hogy azzal, hogy ezt aktívan próbálod kerülni, kizárólag a magad életét nehezíted (nyilván egy maszk nem akkora truváj, de gondolom nem ez az egyetlen óvintézkedésed), miközben amelyik szervezet dolgokat akar megtudni rólad, az meg is fogja, így én úgy vagyok vele, hogy lesz*romGvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X 1TB + Xbox Stereo Headset Bundle (bontatlan+garancia)
- Huawei P30 Pro 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone Xs 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12S 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!