Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomi_mod
aktív tag
Frissítettem a cikk elejét!
-
tomi_mod
aktív tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Kiegészítem ezzel az infóval! Köszi!
-és javítom a GoW "mentést" -
tomi_mod
aktív tag
Tesómnak sajna nem...még megjelensékor vette és nem volt hajlandó bejelentkezni, amíg jó adatokkal nem töltötte ki.
Lehet, hogy közben történtek változások ami miatt egy időben "mindegy" volt milyen régióban vagy...
Neki is több acc-ja van mert ugye a régiókban különbözhet a letölthető tartalom stb. Így különböző acc-okkal, több kieget is le tud szedni egy progihoz. Mondjuk ezek inkább hátterek kisebb csecsebecsék stb. szal nem kell nagy dologra gondolni. -
tomi_mod
aktív tag
Aláírom, hogy létezik más módszer...akár csak sorrendben, akár totál...
Pl.: amikor az írásom szerint beregisztrálod a Live-Id-t az XBox oldalán, azon a linken a jobb oldalon, indíthatsz is regisztrációt -tehát egyből az Xbox oldaláról és csak egy mailcím kell hozzá, így végülis kimarad a LIVE féle kutymuty, de ugye itt is kell majd régióadatot megadni. Szóval lehet máshogy is, de végül ugyaolyan paramétereket kell majd megadnod stb. stb.
Én úgy próbáltam ismertetni a módszert, hogy az egyértelműen jó végeredményt adjon! Úgy vélem, hogy jobb így, mint azt írni, hogy próbáld így aztán ha nem jó úgy, de ha ez sem segített akkor ez lesz a nekedvaló -ez csak összezavarna
-
tomi_mod
aktív tag
Akik segítségre várnak azokat nem a stilisztikai hibák fogják érdekelni...
Legalitás: legális úgy forgalmazni GfW játékot egy olyan országban ahol nincs támogatás ehhez a rendszerhez?
Ott az írt példa, Gears of War, ahol a játék használhatatlan account nélkül! Az MS support pedig nem segített, csak türelmet kér amíg itt is lesz támogatás.Jah és akkor mégegy. Xbox és PS3! Szerinted hány működik magyar account adatokkal, PS3 esetén még a store sem jön be nemhogy online játék
-ez így mennyire legális?!?"lol, túlbonyolítás? Mióta?" -azt hogy neveznéd amikor magyar adatokkal nem enged be a rendszerbe. Tényleg olyan nehéz lenne egy olyan régió kijelölése amihez a nem támogatott országok csatlakozhatnak?
-
tomi_mod
aktív tag
A linkelt képen Én egy kész fiók adatait látom nem pedig azt, hogy magyar oldalról kezdtél egy Live regisztrációt amit külf adatokkal tömtél meg végül pedig működött GfW-ben
Magyar oldalon loginoltál... Totál egyértelmű, hogy azokat az adataidat hozza fel amit megadtál, ha Hondurast akkor azt. Senki nem mondta, hogy Live-ba nem fogsz tudni bejelentkezni az viszont már kérdéses amit írtam:
a magyar oldalról kezdett szűz regibe valahol hátul beég magyarország mint adat -ha nem futottak volna ebbe bele százan akkor nem írtam volna!Javíthatnám úgy, hogy aki akarja kezdje magyar oldalról, de bakker ha másnál ez hibaforrás volt!!!!! akkor miért szivassam így a népet????? -ezért így marad
-
tomi_mod
aktív tag
Köszönöm!
Ha jól tudom van lehetőség a cikk utólagos módosítására... a hibamegoldós részt így igény szerint bővítem majd.
Természetesen nem sorolom fel az összes hibakódot, csak az általatok legtöbbször tapasztalt amolyan "általános" hibák kerülnének felvételre a lehetséges javításokkal.Írtam, hogy menet közben készült egy működő azonosító, ezt felajánlom egy GfW regisztrációval szenvedő emberkének -nekem már van alapon. A user XGamer_HUN névre hallgat, próbáltam nem elvont de nem is idióta nevet találni.
Nem verseny, de aki elsőként kéri annak átadom az adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- EAFC 26
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- www.olcsogamerpc.hu - Intel i7-12700KF - RTX 3080 - 32GB RAM - 1TB SSD - Z alaplap
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Eladó Xiaomi Redmi 10 64GB / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
-ez így mennyire legális?!?