Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
DonMaster
addikt
átlag felhasználó nem vesz gamer gépet és átlag felhasználo nem irja le hoygan választot szinre szint gamer gépnek. persze kevesen vannak akik megtehetik, de nem a pénzröl beszélünk hanem arrol van szo, hoyg lehetséges és igen lehetséges, lehet hoyg 1000böl 1 ember nek de az is már 1-el több mint a 0. és emiat nö a lehetöség száma is.
hcl
persze de a sebesség ért fizetni kell lásd hdd vs ssd 2tb hdd-t veszel vagy 120gb ssd -t aközöt si van különbség 1,8TB vs 110GB árban megegyezik és a különbség nem nagy mert rendszer inditáskor és programok inditásakor töltésekor látod amivle emgsporolsz pár percet , de azért a 1,7TB helyel kevesebb lesz akkor is , -
DonMaster
addikt
nem ritam 1 szovalse , hogy átlagos, de attol fügetlenül megteheti.
Dilikutya
böngészö 800mb és flash 1,2gb
és ez csak 1 oldal semmi több .
nem szülön ezeket csak ötletelekmiértne lehetne 128gb ramja? simán csak pénzkérdése
nem voltszo smeiyélen átlagos játékos meg a töbiröl, csak egy felhasználási modot irtma le ahol kilehet használni a 32gb ramot , smemi többet semi átlag felahasz.meg átlag gamer.
joysefke
pl gta 5 összel . elég nagy világ kifogja pörgetni a 8gb ramot szerintem
Felhő
be és nem lehet unlockolni -
KAMELOT
titán
Tényleg csak az alap cuccok vannak fent + update. Ami ilyen nagyobb progi az a PS. Semmi más ezen kívül nincs telepítve! Nekem amióta WIN 7 vna mindig alapból ennyi volt a helyfoglalása!
(#217) DonMaster: Amikor LINUX-om volt akkor foglalt mindennel együtt a rendszer 40GB.
-
DonMaster
addikt
azért nem mindegy , hogy office allat mit értesz , mert office allt eleht érteni a excell word , vagy lehet érteni ateljes office csomagot ami nem kis lista .
a ps-röl annyi-t hogy az nem foglal sokat .persze én is tudom,. hogy nem midnekinek van 32gb ramja és azt is hoyg a gyorsitotár és virt mem nem használ annyi-t .
a harmadik kép elégé csaloka mert csak aprogramfile mapárol csináltad közben nem minden létezö programbol van 64bites mert uyge azokat menti oda a 32biteseket meg a programfile(x86)-ba menti
apdataez megint jo vicc
tudtad hogy nem mindent az appdata-ba ment??? ha nem akkor most lelöttem a poén-t
KAMELOT
én is iyg vagyok vele , nem tudom 20gb-ban hogyan telepitik fel a win-t.
Dilikutya
a 32gb ram témát megcáfolom miért ne rakna? ha van oylan funkcio az alaplapon és egy gamer gépben van akkor ha van 32gb ram abbol 26gb-ot egy virtuális drive nak rak és a játékot oda telepiti jah ssd sata3 750MB/s vs ddr3 8,5GB/s egy kis gyorsulás szerintem oylan több mint 10x gyorsabb mint egy ssd
nem kis javulást ér el játékban töltések szinte azonalik lesznek, de 26gb-val lehet ki-be csomagolni is , azért 8,5GB/s-el elég gyorsan elkészül 1 zipelés és kibontás is .másolási és ps müveletek is sokkal gyorssabbak haa ps file oda mented azonnal betölt mág a ps-is azt nem überi egy ssd ami lassabb .
gtamate2
csak utánad
hcl
ssd-böl 120-128gb-sat érdemes venni c-nek továbbra is ez nem nagyon kérdés. persze aki film és böngészésre használja annak elég a 60gb- is.
mdraco
ez egy totál friss rendszer , vagy kisem használod , mert nekem több mint 1 oldal csak a driverekkel együt az install uninstall amit linkeltél. bár ha csak ezeket a progikat használod akkor, egy sima mezei user vagy akinek böven eléga 50gb is cnek mert film böngészés olvasás és evvel kifujt a repertoálé . -
-
DonMaster
addikt
aha persze akik win95-öt meg nem használják ki a rendszerüket azoknak nem kell.
win7-tel irtál iso-tez jo gondolom a fényképezögépet videokamerád mind isoban ment és a fontos dukomentumokat is isoban kapod meg. tuodd xp-vel is tudtam irni már dvd-t iro program nélkül. de van 1-2dolog amit az alapnál nem lehet beálitani, pl az irási sebsesség ami fonots a dvd-nél is .
az lehet hoyg nem izgat de azt is a c-n fogllaja és a memoria duplája alapértéken . ergo 6gb rammal 12gb 16gb rammal 32gb 32gb rammal meg 64gb arra viszont már lehet közel azt mondani , hoyg gamer gép. és akor kell a 100gb?? ha 64gb csak virtuális memoria??? pl ssd-röl akor marad 36gb a winnek és alap dolgoknak , jah az már éphogy elég. igen mint irtam win95-el és dos operácios rendszerel a c-n elférek 4gb-helyen is , de amég a win 16-ot elfogyaszt addig nem elég a 50gb c-nek, aktiv használat???hagyjuk már az hoyg meg vezsel havi 1 game-et steam vagy origin felteszed játszolvele és használod a szövegszerkesztöt böngészét az nem iagzán használja ki a gépet . de mindenki máskép használja ki. de bármit is irtok persze ellehet férni 30gb-os c-n is win8-al még win7-tel is és win8.1-el is. de attol fügetlenül kell az operácios rendszernek a hely ésha van 100gb-os particio c-nek akor van helye 20-30gb kel szabadonmaradjon, vagy ti ugy toljátok, hogy van 50gb c-particio és az 1-2gb hiján teli? mert az gáz.
-
DonMaster
addikt
nem is kell gyözködj, 100gb simán kell egy win8-nak ne win95-el nézétek már.
és nem nullás rendszer hanem 9honapos rendszer . amit aktiv használattal. nem szerverként és nem netezés filmnézésre használva csak , hanem enél sokkal többmindenre, használva napi 12-orában . nem napi 2-3orás használattal ugy jo hoyg nincs. nem is ugy értetem hoyga friss rendszer fog 100gb-t használni söt iylet nem is irtam, de azt hogy kell c-meghajtonak 100gb az nem is angyon kérdés. nem tudom hol akadtatok ki???
azt irtma elsö perctöl is hogy kell a c-nek 100gb-t
az lehet hoyg belöle 30gb szabad és? ha hagynák 50gb helyet c-nek elférnák akro is de akor midnig jelezne hoyg kevésa hely azt emg utálom és akkor melete nem használhatnám ahoyg akarom mert nincs hely.
jah várj virtuális memoria azt uyge tudtad hoyg azt is a perticiorol veszi el??? nah nekem 16gb a c-n virtuális mem alap dolgokkal 40gb meg van és akor kell studio stb simán kijön a 100közeli érték.
jah neked nem kell dvd iro program bár midnegy hoyg hd dvd vagy bluer. de nem is eza lyéneg mert mivan ha kell egyszer kiirnom vlamit hamár vna irom akkor ne akkor keljen tököljek letölteni dvd iro programot hanem akkor egyböl letudjam irni a dvd-t bár elégé rég volt iylen de attol füegtlenül jol jön ha kell.Praston
nekem a te kutyafüléd az 35-40gb és ez csak kb 5program
Szoszo94
látod hoyg kell a 100gb c-nekmég ha nem is mindig vna kihazsnálva de jol jön , mert ugye a lustaság aza plusz 3klik a vegasban hoyg a d-re mentsen
átérzem én is c-re szoktma nem a d-re mert a lustaság
de emiat is kell hely legyen c-n
Dark Archon
nah igen, ezért is irtuk és még lesz itt jo sok hsz evvel kapcsoaltban, nem rosz a cikk. de aki gépet akar összerakni az ne a cikk alapján tegye -
DonMaster
addikt
mi a bullshit? nema drivereket irtam hoyg csak azok hanem a hozzá tartozi progik is és az cska egy kb szám ,
jah igen anno nekem is win95nél a játék mentések alig voltak 1-2mb-ok , és ajátékok is 100-700mb között mozogtak azota váéltozott sok mindne pl a játékok 10-25gb -ig mozognak midne kiegükkel még a 40gb is meglehet . azok nem 1-2mb os mentéseket csinálnak hanem sokkal többet .
igen anno elfért enkem is 4gb-is vinyon a játék alap program meg a win98 de most már nem .
persze de alap program nak vélem az office egy dvd iro virusirtot büngészöt vlami tömöritöt lejátszot stb. amikböl vna jobb mitn amit a win add , ezeket hivom alap programnnak az meg még plusz amiket én használok, pl studio az 8gb minden aproságával együt . akkro az alap rendszerben nicnsenek meg amegfelelö keretrendszerek azokat is stbstb. azpok amiket márannk tekintezs hogy aha ez van és megy és szeva azok midn alap progik. és ne modn azt hoyg nem jön ki a sok aproságbol 4gb .mefistofeles
elsöre megértettem, csak itt a sok süeltlenség amiket itt irnak hogy aház eniyre meg anynira fonsot meg mia az uristen, meg hoyga ház az egyik elgfontosabb alap és ezért érdemes áldoznia vasbol, hát szerintem nem,
kérdem én mi jobb egy 10k-s ház egy i7 8gb ram és egy r9 vga vagy egy 40+ezres ház egy i5 4gbram r7 vga?
szerintem egyértelmü hoyg az elsö jobb , a ház jo lehet 10évig és? a vas ha több mitn 1szezont kibir ami 1év és ha kibir 5évet és 5év mulva mit fogsz nézni? hoyg hu de király házam van de tetü lasso a gépema win11-el? amikor egy i7-eseel job vassal meg nem hud de szar hanem csak még jol megy , d ehamarosan venni kell ujajt katagoria adig ha gyengébbet vezsle akor nem azt mondod hoyg mégjol megy hanem már egy fos talicska és kell egy uj mert evvel nem lehet semmtisem kezdeni. ez a nem mindegy és akkro nema ház csilivili sége fog számitani.
de értem nem szakmai és nem tanács cska egy egéyni gépvásárlás amit emgosztot , annak tökéletes, de ez se gamer se jo ötlet azoknak akik ebböl indulnának ki gépet vásárolni, azoknak üzenném inkább szakmai forumon kérdezenek és sokkal jobb kaonfigokat kapnak uygan annyibol. -
Új hozzászólás Aktív témák
lo Corsair Obsidian 750D számítógépházam benépesítése egy játékra tervezett konfigurációval.
- Gamer PC R7 5700x 8/16 4.6ghz 2x16 32gb 3200mhz ram, rtx 3070, 1tb m.2 ssd
- Ducky One 3 full size billentyűzetek többféle színben és különböző kapcsolókkal
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest