- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
pro70
senior tag
Na mi a gyász van, sztereóba-e gyün a gőz?

-
gamek!ller
őstag
-
keIdor
titán
Pedig az csak jó.
Nagyon rendben tűnik az a kocsi is. Más kérdés persze, hogy egyelőre nem tudnád tankolni, ezért esélytelen. -
Lenry
félisten
végülis így már nem is tűnik olyan soknak.
meg egyszer aztán csak összeáll

-
keIdor
titán
Kipuffal mi lesz? Meg kéne csináltatnod, mert nagyon szép.
-
Polllen
félisten
Szerintem előbb várd meg, hogy működjön, aztán pár hónap múlva kiderül, h jó vásárt csináltál-e.
Amúgy 450k-tól szerintem már 4-5 évvel fiatalabb mondeo-kat árulják, némi alkuval 450-ből is megúszhatod az egészet. Minden 2.0-s benzines mondeo ilyen erős, uh nem igazán értem, mit akartál ebből kihozni... Nem corsa-kat emlegettem 500k környékén.

Psychonaut'93-s autó 500k-ért sok minden lehet, többek között pénznyelő is.
-
yooccoo
aktív tag
két dob, egy kipufogással
-
gamek!ller
őstag
Nem. Túl nagy a motorja.
-
Psychonaut
veterán
Persze, nem is amellett vagyok, hogy valaki mindenkeppen olcso autot vegyen. Ha tudsz sporolni, mert ugy keresel, es mert kepes is vagy megtartani a megszerzett penzt, akkor nyilvan tedd azt. De ha nem, akkor szerintem ez a kocsi egy jo megoldas. Meg ha most kolteni is kell ra es "uristen micsoda penztemeto".
-
Motion_Blur
félisten
Ez nem tetszik?
-
Motion_Blur
félisten
Én inkább gyűjtöttem éveken keresztül, és vettem egy olyan autót amire hosszú évekig - a kötelezőn kívül - semmit nem kell költeni (kopp-kopp).
Szerintem kb. 1 millióért lehet megbízható, viszonylag új és biztonságos autót venni.
De lehet csak én vagyok rosszul bekötve hogy nem akarok donorautókkal foglalkozni
mondjuk ennek is megvan azért varázsa, az ember megismeri a saját autóját és az is biztos hogy nem csak a számítógépet jó bütykölni 
-
gamek!ller
őstag
Nem tudom mekkora oválok vannak elöl, hátul.
Polllen: De nem tudtam volna eltenni 480k-t 3 hónap alatt, mert egy olyan ember vagyok akinek a zsebét égeti a pénz.#92: Ugyan már. 1 olyan autót mutass ami 500.000 forintból legalább ilyen felszerelt ilyen erős és ilyen állapotú lesz mint az enyém jövő héten.
-
Polllen
félisten
Ennyi utánajárásból már megtalálod a jó vételt.

-
Psychonaut
veterán
-
Polllen
félisten
500+ k-ból muszáj lesz neki.
-
Sandrew
őstag
Méret?

160-as?
-
szőröscica
addikt
-
gamek!ller
őstag
-
Polllen
félisten
Én csak egy dolgot nem értek. Augusztusban vetted az autót, és akkor 480k-ban fog megállni 3 hónap alatt, miközben azt mondod, egy év alatt se jönne össze a pénz...

joamilestonéPersze, h kellett volna, ez egy ilyen játék, de - lehet rosszul gondolom - nem mindegy az ember milyen autóra költ. A kolléga szeretett volna olcsón egy autót, most remélhetőleg lesz neki egy jó - teljes átépítés után kb. annyi pénzből, mint egy fiatalabb, csak még több utánajárással.
-
Sandrew
őstag
Értem.
Milyen zene van ezekben? Hangszorókra gondolok.
-
gamek!ller
őstag
-
Sandrew
őstag
80k az átépítés?

Azigen...
-
szőröscica
addikt
-
gamek!ller
őstag
Az átépítés kb 80k lesz, a papírozás meg 8.000ft. De látom még mindig nem értitek.. Nekem még 400.000 forintom sem lett volna 1 éven belül egyben, mert mindig van más amire költeni kellett volna a családban..

A műszerfal átépítés körülbelül fél órás munka lesz, viszont ebben nem töröttek a lamellák és nincs leharcolva mint az enyémben. A donorban tuti valós km van. Ez látszik a hibátlan belső teren és a pik pakk motorteren. (na meg persze az autó menetdinamikáján, a hangján, stb.) Na meg persze a szervizkönyvén
Az előbb voltam lent a szerviz előtt, láttam, hogy az autómból már ki van szedve a motor, kint áll az udvaron. A donor már a műtőasztalon van felemelve.
-
Polllen
félisten
A 400-ban még nincs sztem a szerelés+papírozás. Ha komplett motort cserél, változok a motorszám. Tehát a 250k értekű autóra rákölti majdnem a vételárat.

Az utánajárás meg nyűg kb. egy szinten van azzal, ha hajkurássza az ember azt a jó autót 400k-ért.
DE ha már nem kell rá költeni többet az elkövetkező 1 évben, még lehet belőle jó vétel, már ha ragaszkodunk ehhez az autóhoz. És ahogy korábban írtam, legyen így, eleget szívott már a verdával.
-
Motion_Blur
félisten
80k-t megér, még akkor is ha valszeg nem 119, hanem 319e km van benne

-
Sandrew
őstag
Höh. Műszerfal csere nem lesz egyszerű

-
Psychonaut
veterán
Vagyis 400-bol van egy normalis autod ha minden igaz. Azert akarhogy is nezzuk, ennyiert a jo hasznaltautot meg mindig nagyon hajkuraszni kell, szoval nem ertem, hol akkora penznyelo ez a kocsi...250-bol meg nyilvan nem lehet rendes autot venni.

Amugy meg "haters gonna hate".
-
gamek!ller
őstag
Itt leírtam
Nem vettem meg a motort amúgy, ebben tökéletes. Most tartunk 260+40+90k-nál. (+az átírás). De most egy darabig mindenem van. Ebből az autóból átrepül az egész motor + váltó + kuplung kombó és kicserélem az egész műszerfalat, átrakom a téli gumikat, a hátsó lengéscsillapítókat. -
Sandrew
őstag
-
pro70
senior tag
Jól össze van hangolva a motorral amúgy..overdrive + sport fokozat.., de ja nincs mit tenni, ezeréves konstrukció..400 forintos benzinár miatt ennyi az annyi! Az a 148000km is komoly
Hiszi a piszi..ember a telefonba 27X elmondta hogy a haverja csak hétvégi autónak használta

-
Sandrew
őstag
-
Psychonaut
veterán
-
Lenry
félisten
hinnye.
én akárhányszor benézek a blogodba, mindig egy újabb, legalább 5 számjegyű költségről van benne szó.
megéri ez így? -
pro70
senior tag
-
Sandrew
őstag
-
pro70
senior tag
-
Sandrew
őstag
-
gamek!ller
őstag
-
Vladi
nagyúr
Na remélem mostmár rád mosolyog a szerencse.

Egyébként apránként a donort is el tudod adni.
De azért a papíroknak nézz utána, mert én pl. úgy tudom, hogy valami 50k-ért veszik le a nevedről a gépjárművet, függetlenül attól, hogy már csak egy alvázad van. 
-
gamek!ller
őstag
-
pro70
senior tag
Ügyes vagy
..KÉPET!!! -
vwpolopg
őstag
Képek? Sok kép?

-
gamek!ller
őstag
-
Sandrew
őstag
De aztán nehogy elszökjön még 1x...
Gumik milyenek a szürkén?
-
gamek!ller
őstag
-
Sandrew
őstag
-
Viktor77
titán
-
Sandrew
őstag
Az a fránya klímagáz...
Ha össze lesz rakva az otó ismerősöd feltölti megint vagy megint pénzes mutatvány lesz?Motorra csak gondoltam hátha tudjátok néha valamire használni azt az autót. Valami tanyán vagy érted

-
gamek!ller
őstag
-
Sandrew
őstag
Van rajta egyébként olyan ami rossz? Tehát mittudomén nem megy a fűtés vagy valami.
A te motorod teljesen meghalt vagy azért bele lehetne tenni ebbe dísznek jaszkaris autónak?
-
gamek!ller
őstag
-
Sandrew
őstag
Ja igaz

Ez a szürke ki van vonva a forgalomból igaz? Tehát nem kell semmit fizetned rá?
-
gamek!ller
őstag
-
Sandrew
őstag
És egyébként melyik autó menettulajdonságai a jobbak?

Na de akkor remélhetőleg ha baj lesz akkor át tudod rakni az alkatrészeket

Te motorod teljesen használhatatlan vagy esetleg bele lehet majd rakni ebbe?
-
gamek!ller
őstag
-
Psychonaut
veterán
Remelem nem lesz vele kesobb sem gond. Gratula!

-
szőröscica
addikt
-
Sandrew
őstag
Jobban megy mint a 2.2-es?

Arra nem gondoltál, hogy az ezüst maradjon? Vagy bonyolult lenne megoldani a forgalomba helyezést?
-
Polllen
félisten
Szebb jövőt!

-
Carlo009
tag
Nem lenne érdemesebb ezt az ezüst színű kocsit meghagyni fő autónak és a másik lenne a donor?
-
gamek!ller
őstag
Hazaértem, az autó tökéletes, minden működik benne és kurv@'ra megy. A váltóra ránézek és bemegy sebességbe, a kuplung puha mint a vaj. Nagyon megy, eszméletlenül húz. Semmi sem szakadt, minden tip top állapotban van. Nagyon nagyon megérte azt mondta a szerelő. Már lent is hagytam nála, az én mondimból már majdnem ki van kapva a motor.
Szerk: Egyáltalán nem füstöl, tökéletes az alapjárat, minden. Nagyon egyben van. Azt mondják kár hozzá nyúlni, ezt bűn megbontani.

-
ferensz
senior tag
Szintén zenész, Suzuki SX4 - négy év - 172.000 km

-
pro70
senior tag
-
pro70
senior tag
Az rengeteg szerintem
...Én 2 év 4 hónapja nyúzom...122-vel vettem és 175 van most benne!(#36) gamek!ller
Biztos?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
-
szőröscica
addikt
-
gamek!ller
őstag
Na, sziasztok!
Délután jelentkezem.. 
-
gamek!ller
őstag
-
k.
őstag
-
gamek!ller
őstag
-
Sandrew
őstag
Ne tartsd magadban.
-
gamek!ller
őstag
-
gamek!ller
őstag
-
Sandrew
őstag
Az a történet már legalább 12éves. Akkor még kicsi voltam

Raádásul elég fiatal autó volt akkor fene se gondolta. -
Psychonaut
veterán
-
Sandrew
őstag
Ezzel a kilóméteróra állással kapcsolatban rossz megérzésem van.
-
pro70
senior tag
Ne fárassz
Holnap okosan bemész az okmányirodába oszt átiratod a színt....felpattansz a rendszámoddal forgalmiddal a vonyítra, körmenden meg leszállsz...többit a fantáziádra bízom
..amúgy is sokkal ütősebb szín az ezüst és jobban is néz ki az ötajtós min a szedán

-
gamek!ller
őstag
Kezdek izgulni.
-
pro70
senior tag
Akkor ennyi
..Enyém 95-ös V6 Ghia volt egy kis fostömlő kipufugóval 
-
gamek!ller
őstag
Nekem Ford szervizes srác mondta, hogy 95 január után már dupla kipufogóval jöttek ki a 2000ccm-es motorok. Amúgy felhívtam az NKH-t és elmagyarázta a srác, hogy: Amikor már bent van az új motor, az autóval fel kell mennem Székesfehérvárra hozzájuk és 2500 forintért megnézik, hogy tényleg típus azonos e a csere. Adnak róla egy papírt hogy igen, aztán már mehetek is az okmányirodába.
-
pro70
senior tag
Ebbe a kasztniba nem
...sőt még a V6-ba se! ..Később asszem a V6 már igen, vagy az ST dupla kidörgős! Ami meg az átírást illeti nem 6k hanem 12 + egy műszaki, de az is csak abba az esetbe, ha lesz számlád külön a motorról...ha nincs számla, csak kompletten a kocsi forgalmija és adásvételi, akkor lehet szívni fogsz a kpm-nél mivel a forgalmiba már nincs feltüntetve motorszám..járj te is utána, de én így tudom! -
gamek!ller
őstag
-
pro70
senior tag
Ha osztrák, kőfelverődés biztos nincs....119000km az nagyon kevés...motornak (meg úgy általába mindennek) nagyon pöpecnek kell lennie....ha több van, látszódhat a kormányon, váltógombon, pedálsoron és az űlésen is! Lárom a kiscsákó szereti ha mindkét oldarró gyün a gőz
..Lehet az is, hogy bécsbe lakott és salzburgba dolgozott...lenyomott napi 600km-ert...szal arra is fel kell készülnöd tesókám, hogy a motorba 1.119000
kilcsi van ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
gamek!ller
őstag
-
Sandrew
őstag
Nem kötözködésképp de valami leinformálható komolyabb márkaszerviz írta/pecsételte be?
Mert Suzukihoz a gyárból rendelve valami 2k-körül van egy szervízkönyv és a sima autószerelő és beírja/pecsételi.
Nem árt vigyázni!
-
gamek!ller
őstag
-
ferensz
senior tag
Abban 103.000 mérföld volt emlékeim szerint, nem km

-
gamek!ller
őstag
-
törölt tag
jó, én csak azt akartam mondani, hogy ha veszel egy olyan donort, aminek szintén szar a motorja, akkor nem jutottál előrébb sokkal

úgyhogy nézzétek meg nagyon alaposan...
-
gamek!ller
őstag
-
törölt tag
-
gamek!ller
őstag
-
Viktor77
titán
Az oldalon, amit linkeltél, 119K van benne, te pedig már csak 103-at írsz. Van valami oka?
-
Pukkancs
aktív tag
Jó lesz ez

-
gamek!ller
őstag
-
vwpolopg
őstag
Akkor bizony grat a biznichez

@#8: jólvanna
Akkor kivárok
-
Psychonaut
veterán
Ennyi tenyleg nem penz erte. MEH-ben tobbert beveszik.

-
gamek!ller
őstag
-
vwpolopg
őstag
Akkor most vettél 50-ért egy motort meg 80-éert egy donort?
Szerk.: érdeklődéssel követem a blogod, szóval abba ne merd hagyni

-
gamek!ller
őstag
-
Mania
senior tag
Ennyi pénzért ajándék

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Futás, futópályák
- CES 2026: máris tekert egyet HBM4 memóriáján az SK Hynix
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- OLED TV topic
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- LEGO klub
- Ingatlanos topic!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- ASUS RTX 5070 Prime OC garis
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET
- PlayStation Portal - Midnight Black - Garanciával
- Új ASUS RYZEN 5 7600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 750W TÁP 2ÉV GAR
- REDRAGON K530 TKL Draconic Compact RGB Red Switch
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 500GB, 320GB, 250GB notebook 2,5" HDD-k. Több db. (100/100%)
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 1TB RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nagyon rendben tűnik az a kocsi is. Más kérdés persze, hogy egyelőre nem tudnád tankolni, ezért esélytelen.

Hiszi a piszi..ember a telefonba 27X elmondta hogy a haverja csak hétvégi autónak használta

..KÉPET!!!