Hirdetés
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- enginev3.0: Torrent autodl beállítás
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Na mondjuk ez gáz. Nem jut eszébe senkinek szólni a mittomén ki az illetékes az ügyben hatóságnak? Vagy naív vagyok ha azt hiszem, ez így megoldható?
Errefelé megcsinálják azt hogy ha nem magát az utat, hanem mellette valamit túrnak fel, mondjuk útszélesítés miatt, és munkaidöben sok a felhajtó teherautó, akkor kitesznek mondjuk egy 50-es táblát, de a munkaidö végeztével rákasztanak egy 80-asat (ami a normál lakott területen kívüli megengedett sebesség).
-
Csemike
aktív tag
Pár éve? Én talán max. 1 éve, hogy realizáltam, hogy az ott van. Bár, én ráfogtam a Sasadi úti kereszteződésre, de így belegondolva, annak meg nincs értelme, hogy egy kereszteződés miatt csak 10 km/h-val csökkentsék a sebességet.
Notórius gyorshajtóknak azon a részen javaslom a külső sávot, az ha kell ha nem tötymörög ott pont a kereszteződés és a buszmegálló miatt, ott biztos nem trafiznak le 80-nal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Call of Duty: Black Ops 7
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Október közepétől kezdi el megoldani a PC-s játékosok gondját a Microsoft
- Hardcore café
- iPhone-t használók OFF topikja
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- LENOVO IdeaPad Slim 3 15AMN8 (Abyss Blue) Bontatlan új, 3 év garancia
- Megbízható Notebook Core i5-540M , 4096 MB DDR3, 120 GB SSD, 13,3", 1366x768 (HD) Áfás számlával
- Apple Iphone 15 128Gb 92% Független kiegészítőkkel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 256GB
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB // Számla+Garancia //
- Corsair HS35 ( v1, nagyobb fülpárna méret) Stereo Gaming fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman S2 TG Enermax 650W
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest