Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbendre
őstag
Háátt. Ha Apple telefonod van (gondolom igen) akkor Apple watch.
- Csak support lesz Tizen órákra (GWA2-3) de már nincs fejlesztés
- Régi az óra, ha sokat állt (mivel nem most gyártották) akkor a szigetelés előregedett és nem lesz vízálló.
- Nem rossz a gwa2 de nem bajnokAz én tapasztalataim amiről keveset olvasni a tesztekben:
Ami az AW mellett szól:
- Ha megint kell maszk fel tudod oldani a telefont az órával
- Tudsz fizetni Apple pay-el.
- Ha utazol/koncertezel egy csomó mindent rá tudsz rakin az órára, jegyeket, belépőket, stb... (most a reptéren az órával jutottam át mindenhol, olasz vonatjegy az órán volt, koncert belépő az órán volt, stb...)Ami GWA2 mellett szól:
- relative kevesebb akku idő az AW esetén (naponta tölteni kell az Az Apple Watch-ot. A GWA2 3 napig bírja)
- Nincs letölthető óra számlap az AW-nál (Mondjuk van elég és sokkal jobban testreszabható. Előbb találtam jó AW számlapot mint GWA számlapot amit használtam)
- Érzékenyebb a GWA2 pl az edzés detektálásra és az alvásra.
(A GWA2 akkor is edzést ír amikor mondjuk takaritasz vagy játszol a gyerekkel, az AW meg fél óra edzés után megérdezi, hogy most edzel vagy mivan?
A GWA2 bárikor észreveszi ha alszol, az AW pedig nem)A feleségemnek AW SE van és nagyon szereti. Jobban mint a gwa2-t amit használt kb egy évig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi Watch Smartwatch okos karóra
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple watch Ultra 2 black edt. ÚJ csak beaktivált 2026.08.11. Apple jótállás
- szinte új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm fekete titántok titán milánói szíj 1 év garancia
- Apple iWatch SE 2 44mm Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3225
- Samsung Galaxy A35 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest