- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
barcaforca
tag
Sziasztok. Time Zone Data nem sikerült telepíteni. Watch active 2 plugin. -Ezzel fogad a telefonom. El sem tudom tüntetni. 95%nál megáll. Mi ez és mit lehet ezzel kezdeni. A páromnak ugyan ez.
-
Signat84
tag
válasz
Yogibear974 #8298 üzenetére
Nekem csak az ekg szezor nem megy. De most hogy írtad a barométert, körbenéztem és minden oké. A gombot én is a (vizes) tisztításnak tudom be!
De, ahogy olvasgattam neten, sokaknak ment ez a funkció a levesbe a gomb meghibásodása miatt!
Egy éve cseréltek komplett vázzal kijelzőt, mert nem ment az érintője,de már nem garanciás sajna.
Pont ma találtam egy videót róla, hogy a hangszóró felől ázott be egy tagnak, a belsejében meg a panel oxidált volt. -
Yogibear974
senior tag
válasz
mistvan68 #8297 üzenetére
Diagnosztikai teszt mód, ha még nem ismeritek/láttátok a sok közül. Nekem a barométer szenzorom ment tönkre még a nyáron. Valószínűsetem, hogy ártatlan úszások után. Előtte működött. Most fail a teszt. Ennyi baja lett. Mostanság tűnt fel, hogy nincsenenek magassági adatok túrázás, futás, gyaloglás közben. Rögzítésnél sem. Túlélem, ezért nem rohanok másikért, csak nincs már úszkálás.
-
mistvan68
tag
válasz
Signat84 #8296 üzenetére
Szia! A *#0*# kódot hol kell bevinni, a telón vagy az órán? A telón hiába írom be az nem ad TESTMODE-ot.Üdv.István
Közben rájöttem.
Az órán kell beütni a tárcsázóba! Nekem is 5 az érték a bal felső négyzetben.Tehát hibás az EKG szenzor.Nekem már garanciaidőben sem mért csak nem vittem vissza szervizbe.Így marad.üdv.István -
Signat84
tag
válasz
ArthurShelby #8295 üzenetére
7x nyomj a TESTMODE feliratra legfelül, mert az aktiválja. És lejjebb 2TEST. (Ez az EKG szenzoré)
Nem tudom. Eddig nem volt semmi baja, de szerintem még ha mér a tiéd, addig oké!
Nekem már csak azt írja, amit Te leírtál. Hidratálás, csuklón szorosan stb. -
ArthurShelby
addikt
válasz
Signat84 #8294 üzenetére
Melyik értéket kell ehhez nézni?
Odáig van meg, hogy *#0*#, és ott hogy melyik menü, melyik érték, milyen szerzor azt már nem tudom.Nekem most ekg-nál elkezdett szólni, h hidratáljam a bőröm, meg 10percig kell viselni mérés előtt, és legyen szorosan a csuklómon. Ez már a vég?
-
Signat84
tag
válasz
lafaty80 #8287 üzenetére
Na a horkolást is veszi mostmár. Kb. egy hétig teszteltem. Elég fura, de az első 5 napban semmit sem rögzített (lehet nem volt mit). Utána már minden éjszaka vett fel valamennyit, szóval az óra reset segített!
Mindenkinek:
Adódott egy másik probléma. Az ekg-t nem méri az óra, néztem a teszt menüben (*#0*#) az a bizonyos érték, aminek 0-2-ig kellene lennie, az most 5-ön áll. Megéri magát a szenzort (gombot) cserélni vagy békeljek meg vele? Igazság az az, hogy most használnám...
-
róland
veterán
-
pusihusi
addikt
Sziasztok active 2 órám van-mit kell csinálnom vagy telepítenem hogy éjszaka mérje a vér oxigénjét? Köszönöm!
-
lafaty80
addikt
válasz
Signat84 #8282 üzenetére
akkor nem nálam (user) van a hiba
Annyit találtam most közben, hogy valakinek segített az, hogy:
- estére kikapcsolta az órán a BT-ot
- reggel alvás funció indítás, app jelezte, hogy van rögzített alvás adat
- BT bekapcs és telefon szinkronizálás (app)Na majd ma kipróbálom ezt, de így ez i csak kerülő megoldás.
-
lafaty80
addikt
Hali,
Használja valaki az alvás mérést az órán? Frissítés óta a horkolást is méri. 3-4 napig ment minden jól, aztán most csak annyit látok, hogy nem volt alvás rögzítés (horkolás sem).Hibát nem ír, mégsem csinál semmit, változás nem volt a frissítés óta.
Másnál megy? (aki használja persze)danke
-
nme.as
csendes tag
Sziasztok! Tokot keresek az órához. Konkrétan spigen rugged armor pro-t, vagy supcase ub pro tipust, de más ütésálló tokok is érdekelhetnek. Sajnos már egyik sincs raktáron sehol.
Akinek esetleg van, írjon nekem itt vagy privátba! -
Yogibear974
senior tag
válasz
Csocsesz75 #8277 üzenetére
Látom, külön kell engedélyezni a telefonon S-Healtban. Thx.
-
Csocsesz75
őstag
válasz
Yogibear974 #8276 üzenetére
Samsung Health - Alvás alatt van a horkolás észlelése.
-
Yogibear974
senior tag
válasz
jack982 #8274 üzenetére
Elsőre az S-Healt változott, mint ahogyan azt írták. A widget összesítőben. Kinézetre megkapta a Watch 5-ét.A részletek nézet is változott. Üzemidő tesztelés alatt. Alkalmazások és a lünetta kevésbé röcögősek. A horkokolás funkciót nem találtam, lehet nem horkolok alvás monototozás közben.
-
jack982
senior tag
új fw jött, felraktam. kiváncsi leszek sebességre, üzemidőre.
-
Koszi, Milano lett belole.
-
djalmasi
tag
válasz
Yogibear974 #8266 üzenetére
Valami hasonló történt nálam is, reggelre úgy néz ki megjavult, de csak reménykedni tudok hogy nem lesz már baja, nincs most pénzem újra no meg a szívemhez nőtt már a kis kettes
. Megfáradt már a 2 év alatt szerintem, korábban jobban bírta a vizet.
-
sziasztok, fem szijat lehet kapni a watch active 2-hoz valahol? koszi.
-
Yogibear974
senior tag
válasz
adamklark #8264 üzenetére
Szia!
Hasonlóképpen jártam én is. Balcsis fürdés után megkergülrt.
Össze-vissza villogott víz alatti módban. Az úszás szépen lemérte. Kirezegtettem belőle a vizet. Egész éjszaka alatt pörögtek a számlapok stb. Azután 1 nap után úgy néz ki rendbe jött. Majd rámedencéztem. Helyzet ua pár hossz után. A kijelző nagyon nehezen érzékelt. Beragadt, pörgtek az alkalmazások.
Törölt párat magától. Kikapcsoltam pár napra. Elvittem szervizbe, árajánlatra. Gondoltam, ha 40K, megjavíttatom.
Föpanep,ECG-szenzor, kikelző, akku, hátlap. Ezeket hozták ki hibára. 82K a javítás. Szét nem szedték, megálapították, hogy ismeretlen eredetű folyadék került bele,Korrózió nyomokat hagyott.
Most jelenleg tökéletesen működik. Minden funkció visszajött.
Gondolom kiszáradt a belekerült pára a kijelző és az üveg között.Kaptam egy utolsó esélyt az órától. Az biztos, hogy vízbe már nem viszem. Nem kísértem a sorsot. Nagyon szeretem ezt a króm kivitelezési órát. A lünetta is hiányozna a pro5-ről. Használom, ameddig lehet.
Egy bevizsgálasra beadhatod, nekem nem kellet fizetni érte.
Próbát megér. -
djalmasi
tag
Sziasztok. WA 2 44mm-ert megéri javításra küldeni? A 2 év alatt sosem ázott be, de most egy fürdés után úgy néz ki, hogy a kijelző nem reagál, az érintő lünetta működik. Próbáltam szárítgatni hangszóró nyíláson keresztul, de annyit ertem el hogy hol reagal hol nem
-
adamklark
senior tag
válasz
Yogibear974 #8261 üzenetére
nem hiszem, csak órán láttam az alkalmazást, nagyon Basic
-
adamklark
senior tag
válasz
Yogibear974 #8259 üzenetére
azt nem tudom, nekem Noteboard nevű alkalmazás van gyors jegyzethez
-
Yogibear974
senior tag
Samsung notes-t nem lehet alkalmazásként föltenni?! Storeban nem találtam erre lehetőséget.
-
Gabesz87
veterán
Pár napja feltűnt hogy az órám merül mint a Titanic. 3-4 napot el szokott menni, most még naponta kell töltsem. Alkalmazás adatok szerint az Oraszamlap használ 18%-ot és a Samsung Health szintén 18%. A többi elenyésző. Emlékeim szerint pár napja volt egy frissítés a Samsung Health -hez. Lehet hogy itt lehet a kutya elásva?
-
bbendre
őstag
Ausztria. Tönkre ment 4-5 hónap után a VR szemüveg. Bementem a Media Markt-ba és mondtam, hogy "kaput gegangen" se kép se hang. Annyit mondtak, hogy sajnálják és menjek fel a 3. emeletre és kapok egy újat kérdés nélkül és itt van 3 hónap ingyen zene az Apple Music-hoz és nagyon sajnálják.
-
HSanyi
tag
válasz
NiceCube #8239 üzenetére
Hát látszik, hogy nem Németország.
Nekem annyit mondtak, mikor 1,5 évesen kinyílt mint egy kagyló úszás után, hogy megvizsgálják, hogy édesvíz, vagy sós okozta a problémát.
(Ha bár a készülék keresés opció mutatta annak a tónak a partját, ahonnan utoljára bejelentkezett az óra egy Samu eszközre.)
Majd egy hónap múlva jött az új.
Az is 15 hónapos, így úszásra vettem egy mi band 7-t.....
Az is túl van az első úszásokon.... -
bbendre
őstag
válasz
gyarmatinic #8248 üzenetére
Itt tilos hirdetni. Arra van a hardverapro
-
gyarmatinic
tag
Sziasztok!
Ha valaki keresne alkatrésznek GWA2-t (40 mm) írjon!
Sajnos már csak a polcon fogja a helyet...nagyon szerettem pedig -
adamklark
senior tag
válasz
lafaty80 #8241 üzenetére
mókolás nélkül mennie kéne mert egy ideje hivatalosan is van Magyarországon. arra kell figyelni hogy mivel sok idő telt el a szenzor lehet szar, nekem pl nem megy az EKG mert a szenzor halott (vérnyomásmérés megy).
az hogy miért nem ismeri fel az órát a telefon azt nem tudom, lehet valami engedély nincs megadva vagy ilyesmi, azt szokták variálni érthetetlen okokból. van ugye külön alkalmazás ezekre (nem a sima Samsung health!) telefonon és órán is
-
lafaty80
addikt
Ezeken túl vagyok.
Azt nem tudom, illetve már nem követtem rég óta, hogy most mi a helyzet.
Ha most vesz valaki Mo-on watch2-öt és samsung (magyar, vagy európai) telefonnal haszálja, akkor tudja minden bütykölés nélkül használni a vérnyomás mérést és ekg-t? Vagy még mindig "mókulni" kell?
Nem utdom mi történt nálam, de eddig ment minden. Most meg telefonon nem talál kompatibilis órát, órán meg nincs is rajta ez a két funkció...hmm -
NiceCube
csendes tag
Üdv a klubban
Pont igy jártam múlthét pénteken...Balatonból ki, Rebooting loop...pedig birta rendesen.Hetfőn vittem az órát - hivatalos samsung márkaszerviz, oktogon - tegnap jeleztek, hogy elkészült az árajánlat ( amit e-mailbe persze nem küldtek el, igy bemásztam ), és azt mondták, hogy "Panel, hátlap, akksi ~ 40 000 ... ( btw..nem értem hogy a hátlapnak pl mi baja lehet meg a panelnak..persze nem szedtem még szét, hogy belenézzek
)
Most épp rágom a kefét, hogy fizessem ki, mert amúgy imádtam és számomra még mindig ennek a legjobb a dizájnja ...vagy tegyek még rá ugyanennyit és legyen egy 4-es classic 42 mm lte pedig nem vagyok oda a lünettáért
-
lafaty80
addikt
BT menüben csatlakoztatva, samsung health is látja.A health monitor mondja azt, hogy nem található kompatiblis óra (gw2 vagy gw3 kellene neki megfelelő ország beállítással, de ezzel eddig nem volt gond).
Másnál megy ez a két dolog simán, mókolás nélkül gw2 és samsung párossal? -
lafaty80
addikt
Sziasztok,
Most hogy lehet vérnyomás és ekg mérést "visszatenni" az órára? Eddig ment, de az órát nem használtam egy ideje, most viszont azt látom hogy nem látom rajta ezt a kettőt.... samsung s10 pedig azt mondja a health monitor app-ban hogy nem található galaxy watch óra társítva a telefonhoz (bt-on pedig párosítva vannak)...
Vagy lemaradtam valamiről? Olvasgattam vissza és kerestem, de hirtelen nem találtam semmit infót -
bbendre
őstag
-
g@bo
nagyúr
az igaz, uccsó darab volt a samsung store ban a gwa2... de akkor 70 ért ott marad. tulajdonképpen van egy gw első széria de csak 40mm amit kicsinek találok, magától az órától nem vagyok elájulva, csak az időt nézem rajta vagy egy éve.
bbeendre, köszi, ip12 mini van, lehet jobb ha maradok az aw-nél, de lestem jó áron garmint is..
-
bbendre
őstag
Háátt. Ha Apple telefonod van (gondolom igen) akkor Apple watch.
- Csak support lesz Tizen órákra (GWA2-3) de már nincs fejlesztés
- Régi az óra, ha sokat állt (mivel nem most gyártották) akkor a szigetelés előregedett és nem lesz vízálló.
- Nem rossz a gwa2 de nem bajnokAz én tapasztalataim amiről keveset olvasni a tesztekben:
Ami az AW mellett szól:
- Ha megint kell maszk fel tudod oldani a telefont az órával
- Tudsz fizetni Apple pay-el.
- Ha utazol/koncertezel egy csomó mindent rá tudsz rakin az órára, jegyeket, belépőket, stb... (most a reptéren az órával jutottam át mindenhol, olasz vonatjegy az órán volt, koncert belépő az órán volt, stb...)Ami GWA2 mellett szól:
- relative kevesebb akku idő az AW esetén (naponta tölteni kell az Az Apple Watch-ot. A GWA2 3 napig bírja)
- Nincs letölthető óra számlap az AW-nál (Mondjuk van elég és sokkal jobban testreszabható. Előbb találtam jó AW számlapot mint GWA számlapot amit használtam)
- Érzékenyebb a GWA2 pl az edzés detektálásra és az alvásra.
(A GWA2 akkor is edzést ír amikor mondjuk takaritasz vagy játszol a gyerekkel, az AW meg fél óra edzés után megérdezi, hogy most edzel vagy mivan?
A GWA2 bárikor észreveszi ha alszol, az AW pedig nem)A feleségemnek AW SE van és nagyon szereti. Jobban mint a gwa2-t amit használt kb egy évig.
-
-
g@bo
nagyúr
urak
érdemes ezt az órát (gwa2) megvenni újonnan 70k ért, vagy inkább apple watch SE 44mm 100k?
-
kmarci25
veterán
válasz
Csocsesz75 #8224 üzenetére
Nem.
-
Csocsesz75
őstag
Wearable alkalmazásban az utolsó frissítés óta nagyon darabos a függőleges görgetés az összes óralap megjelenítésénél. Másnál is ?
-
Csocsesz75
őstag
Nemrég indult watchface topik, ha tudsz ingyenes vagy kuponos linkeket itt megoszthatod vagy az ott lévőket letöltheted az órádra.
[link] -
kircsi28
aktív tag
Sziasztok! Lehet fizetninezzel az órával, működik a google pay?
köszönöm -
Gabesz87
veterán
Nem tudjátok mi lehet az oka annak, hogyan Watch Active 2 plugin már egy ideje szerepel az áruházban a frissítések közt, de valamiért nem tudja frissíteni. A teló egy Samu S21.
-
HSanyi
tag
Sajnos számit a Samu, sok dolog egyszerűen csak azzal kelthető életre.
Sajnos a vérnyomás számítás GAGYI. Párszor kipróbáltam, de felejtős. GWA2-nél biztosan.
Szerintem ezen is gondolkodhatsz: https://www.mobvoi.com/eu/pages/ticwatchpro3ultra
Wear google kompatibilis, sokan dicsérik. -
Mike81
senior tag
Nem akarok folyamatossan méricskélni meg monotirozni vele. Van erre megfelelő orvosi kütyü ami biztosan jó érteket mér én úgy gondolom, természetesen ha éppen rendelkezésr áll egy ilyen. Persze ha éppen érzed hogy esetleg valami nem kóser akkor arra jó lehet hogy ráböksz az adott funkcióra és kapsz egy esetleges figyelmeztető értéket.
Az alacsonyabb liga ahogy te fogalmazól és engem elgondolkodtatott (dizájn, funkciók meg nem a legalsó liga stb) az a Huawei GT 2 Pro és a Xiaomi S1, Amazfit GTR 3 Pro. Az Active 2 és a Watch 4 ezért került be a listába mert S21+ -t használok ha ez számit valamit. -
HSanyi
tag
Véroxigén mérés nincs.
Vérnyomást felejtsed el, ha ingadozó, mert nagyon sacográf. (párszor használtam, amikortól lehetett, de ha alacsony vérnyomásnál kalibráltad, mindig alacsonyt mért, ha magasnál, mindig magasat.)
Ha csak idő és értesítés kijelzésre kell, akkor elég az alacsony liga, habár nem tudom most a GWA2-s árakat.
Amit aktívan használok az a kihangosítás, bicajozáskor elég megállni, nem kell előkotorni a telefont.
A GWA2-t aktivitás rögzítésre használom, alvás és pulzus monitorozásra, így a 2 nap mindig megvan, ha az AOD csak akkor van bekapcsolva, mikor aktívan kell. (pl. vezetéskor kikapcsolom, a fejegységen megjelenik minden, ami kellhet) -
adamklark
senior tag
nekem átlagos használattal: viselem munkába, csak Bluetooth, nincs Internet meg GPS, nincs AOD, 10 percenként nézi pulzust ha jól emlékszem, értesítéseket nézem meg zenét váltom óráról este nem hordom , akkor olyan 4-5 nap.
ha megyek mondjuk erdőbe/vadasparkba sétálni: gyaloglás sport dolog eindítva, GPS órán bekapcs, akkor óránként olyan 10%-t merül
amikor volt alvásfigyelés az egy éjszaka volt talán 5-8% már nem teljesen emlékszem (azóta már ezt a funkciót nem használom mert szerintem felesleges)
összegezve : lightos használattal a 2 nap bőven megvan, ha mindent benyomsz akkor épp kijön a 2 nap, inkább másfél nap, Bluetooth model van nekem, LTE gondolom ennek a fele
-
Mike81
senior tag
Sziasztok!
Olvasgattam itt az üzemidővel kapcsolatos hsz-eket és elég vegyes kép alakult ki bennem ezzel kapcsolatban. S21+ -al használnám az WA2-t de igazából nekem a GPS meg hasonló dolgok nem is kellenének inkább az értesítések megjelenítése amik fontossak illetve az alvás monitorozás meg esetleg néha a véroxigen vagy vérnyomas mérés de ezek sem kellenének hogy autón legyenek. AOD sem kell a csukló emelés bőven elég. Így akkor elviekben a 2 nap meg kellene hogy legyen számításaim szerint. Pakliban van még a Xiaomi S1 is amiről tudom hogy nem egy liga az Activ 2vel de azért nem is tudok dönteni mert ilyen"fapados" felhasználas mellett lehet az is maximálisan kiszolgálna. Viszont ha ilyen felhasználás mellett is ki jön a 2 nap azzal még megbarátkozom és akkor már Samsung teló mellé inkább ezt venném későbbi eseeges funkciók miatt.Előre is köszi a válaszokat
-
worxland
addikt
válasz
Ferenczi Áko #8200 üzenetére
AOD van, amióta megvettem (~2 éve), nem égett be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Home server / házi szerver építése
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Battlefield 6
- Elektromos autók - motorok
- Sorozatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch 6 SM-R940 44mm Bluetooth Graphite okosóra eladó!
- Apple watch Series 8 45mm ÚJ garanciában cserélt
- új aktiválatlan Apple Watch Series 9 GPS 41mm csillagfény alumíniumtok 1 év Apple garancia
- Apple watch Series 7 45mm Stainless steel hibátlan akku 91%
- Garmin Instinct Crossover Okosóra Hibrid Kijelzővel és Kiváló Üzemidővel!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest