Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- New Game Blitz - 2024
- Astra kalandok @Első rész
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Austin F.
tag
válasz Schuler888 #5301 üzenetére
Köszönöm :3
~ ~ ~ Rólam: https://logout.hu/blog/austin_f/index.html ~ ~ ~
-
róland
veterán
válasz Dello79 #5284 üzenetére
Telefonon nekem is megy a GPay Revolut-tal, s idén még a bankom is bevezeti a GPay-t.
Mégis az órával való fizetés hiányzik. Igazából nyárra, strandra kell az óra nekem, mert egyedül úszás közben nincs nálam mobil. Ha menne az órás fizetés, akkor 1-1 napi strandoláshoz nem vinném a telefont se, helyette inkább egy jó könyvet cipelnék.http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
djalmasi
tag
Halihó! A napokban beruháztam egy 44mm-es alumínium eszközre és a kérdésem az volna, hogy mennyire érdemes foglalkozni a fólia kérdéssel? Néztem, hogy mindenféle fóliát árulnak hozzá (sima full képernyőset, szélén fekete), de nem tudom mennyire létfontosságú. Valamint annyit kérdeznék még, hogy mennyire normális az akku gyorsnak mondható merülése? Úgy egy napja van meg tesztből bekapcsolva hagytam a Wi-Fi-t és úgy fél óra-45 perc alatt majd 20% ot merült, aktív BL-el mennyire számítsak? (6% Fényerő, AOD Off, 15 MP timeout, érintésre nincs megjelenítés). Előre is köszönöm a segítséget.
Apropó ezeket a Galaxy Store kuponokat, hogy kell használni? Nem nagyon jöttem rá -
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz Austin F. #5300 üzenetére
GWA2-ből tudomásom szerint csak acél volt LTE képes... Ha ez nem így van, akkor ez is valami újdonság.
A kicsi azért bírja kevesebb ideig, mert kisebb az akksija is.Kérdezni szeretnék. Volt ilyen órám, de mivel most iOS-t használok, megváltam tőle. De figyelemmel kísérném, hogy hogyan alakul az óra helyzete, mert összességében hiányzik.
Strava nem ment rajta, így Samsung health-et indítottam és azt szinkronizáltam be Strava alá, de azt vettem észre, hogy Strava másként számol, például kevesebb elégetett kalóriát mutatott, aminek jobban is hittem. Ez most hogy áll az órán? -
Austin F.
tag
válasz HoldfenyLuna #5305 üzenetére
"GWA2-ből tudomásom szerint csak acél volt LTE képes... Ha ez nem így van, akkor ez is valami újdonság."
Így van, újdonságként hivatkozik rá a Samsung termékoldala is.
~ ~ ~ Rólam: https://logout.hu/blog/austin_f/index.html ~ ~ ~
-
st6969
őstag
"Mégis az órával való fizetés hiányzik."
De hát ott van az összefoglalóban, hogy hogy kell "hackelni", hogy működjön...Azt gondoltam, ez egy kipróbált és működő megoldás. Többektől olvasom itt, hogy szívesen használná az órás fizetést, le is van írva, hogyan kell...ehhez képest mintha itt senki nem próbálta volna még
Csak kíváncsiságból kérdezem: akik szívesen használnák az NFC fizetést, azok miért nem csinálják meg a leírás szerint? Kockázatos? Bukik a garancia? Vagy mi az oka? -
kmarci25
veterán
A leírásban az órán 4.0.0.6-os Tizen van, most az enyémen 5.5.0.1, másrészt 3-as órám van, nem kettes, és annyira nem hiányzik az SPay, hogy belevágjak ebbe, épp elég volt az EKG és a vérnyomásmérés felmókolása.
A kollegád megcsinálta egyébként? Ha nem, akkor miért nem?"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
st6969
őstag
válasz kmarci25 #5309 üzenetére
Dehogy csinálta! Szegény egy Windowst sem tud újraindítani, nem hogy egy ilyen műveletsort. Én lennék erre a kiválasztott, viszont láthatóan ez a leírás csak úgy ott van, működni (igazoltan) nem működik, viszont félrevezetésnek remek
Minden fórum összefoglalót író bajtársat egyébként nagyon tisztelek (tényleg), de - ha élhetek egy építő jellegű javaslattal - egy sorral lehet, hogy érdemes lenne kiegészíteni, miszerint bizonytalan, hogy működik-e egyáltalán, tapasztalat nincs vele, csak saját felelősségre bátraknak...stb, stb.#5310 kabalababa
Ez világos, telefonos Google Pay-nél is hasonló a helyzet.#5311 adamklark
Tökéletesen igazad van, egyetértek, de tartok tőle, hogy nem a Samsung, aki blokkolja a hazai megjelenést és elfogadást, hanem inkább a banki oldalól nincs engedélyezve. Szerintem. -
adamklark
senior tag
persze igaz, több szereplős történet, csak arra gondolok hogy Samsungnak felelőssége van ebben, ha más nem kommunikációban mindenképpen.
pl a bankban ahol dolgoztam be lett ugye vezetve Elvira /2 lépcsős belépés cucc, androidra és Windowsra lett fejlesztve, IOS-re nem, mert drága lett volna azt is megcsinálni, ez az infó el lett küldve minden cégnek aki érintett (részletesen természetesen nem, csak a tény hogy iPhone-ra nem lesz egy ideig elérhető)
-
kmarci25
veterán
Sajnos itt nincs topikgazda, aki pár perc alatt szerkeszthetné az összefoglalót. Mondjuk, ha valaki megnyitja a linket, akkor félkövérrel kiemelve a 4. sorban láthatja, hogy: "Fontos: a műveleteket csak saját felelősségre hajtsátok végre!"
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
SpongyaBob
veterán
A leírás pedig működőképes (volt) Én is megcsináltam és azóta is minden rendben van, az óra működik, frissít, semmilyen hátrány nem érzékelhető.
Azonban ez a lírás csak active2-re érvényes és csak a 4.x.x szoftverhez. Ha jól tudom 5-ös főverzióra már nem tehető fel. Továbbá ha mégis sikerül, az új Curve kártyákat már nem lehet hozzáadni a Pay-hez (a régiek még működnek pl. nekem is). Szóval hiábavaló. A legjobb megoldás az lenne ha direktbe lehetne hozzáadni a saját kártyánkat...[ Szerkesztve ]
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
tag
válasz SpongyaBob #5315 üzenetére
Nemrég frissült a kapcsolódó Youtube videó, van benne 5.5.x kompatibilis combined firmware link is. Én így tettem vissza tegnap előtt az órámra a XEH CSC-t, várva az érkező hivatalos új funkciókat.
-
Akidobos74
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
atike
nagyúr
válasz Akidobos74 #5318 üzenetére
-
tag
Ennek a videónak a kommentjere utaltam: https://youtu.be/EyaGf31T6Xc
-
GaborGh
őstag
Sziasztok!
Abban esetleg tudtok segíteni, hogy a Telekomnál vásárolt eSimes LTE óra független, más szolgáltatóval is lehet használni, ha lesz másnál is eSim hamarosan, pl. Telenor?[ Szerkesztve ]
-
topyjo
aktív tag
Sziasztok!
Jött egy frissítés a múlt héten az órára, azóta nem csatlakozik az alkalmazás az órához.
A telefon felismeri bt csatlakozás van, de a wearable alkalmazás nem tud párosítani. Minden alkalommal azt írja, hogy a csatlakozás sikertelen. A telefon xiaomi note 8t.
Próbáltam több samu, és huawei telóval, mind hibátlan, és percek alatt csatlakozik.
A xiaomiról többször töröltem a samsungos alkalmazásokat, újratelepítettem, beállítottam, megadtam a kért engedélyeket, de semmi eredmény.
javaslat?az ekg valóban csak samsung telókkal fog működni?
" 10 milliárd légy nem tévedhet!"
-
Luser2000
addikt
válasz Georghe #5324 üzenetére
Szia!
Nekem a Samsung Health Monitor új, linkelt verziója nem akar települni.
Az előző szett (TPKpusher és a SHM) simán települt (Note20Ultra) korábban.
Úgy sem megy, ha letörlöm az előző verziót.
Tudnál segíteni?Köszi, Balázs
Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
Luser2000
addikt
válasz Luser2000 #5331 üzenetére
Storno, hülye voltam!
Nem a telefonon lévő alkalmazást töröltem, hanem hülyeségből az órán lévőt.
Tehát a Samsung Health Monitor előző verzióját töröltem a telefonon és utána simán fel ment az új verzió.
Magyar nyelvű a felület mind a kettőben. Köszi.Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
Ateszpapa
addikt
válasz Parallaxis #5332 üzenetére
De működik.
-
hematoma1
aktív tag
TPKpusher nem települ.
-
hematoma1
aktív tag
Az SHM nem érzékeli hogy kapcsolódva van azóra a telefonhoz.
-
Abanga
csendes tag
Sziasztok! Az miért van hogy az órán(T-mobile LTE) nem tudom a spotify-on(premieum) lejátszott zenét továbbléptetni ha közben egy edzést is indítottam. Ha csak simán indítom telórol a zenét, de edzés nélkül akkor az órán tudok leptetni. Valaki?
-
Ateszpapa
addikt
válasz Parallaxis #5343 üzenetére
Milyen ROM van a telefonodon?
Nekem TMH és müxik rendesen, nincs vele probléma, szűz telepítés volt.
Eddig Huawei-t használtam, de váltottam S21U-ra, sokkal könnyebb így telepíteni szerencsére, a Huaweire jóval körülményesebb. -
Badboys
őstag
Nekem ugyan felment az első linkelt verzió S20FE. Átnéztem a kalibrálási folyamatot. Kérdezném azoktól akik értenek hozzá. Azt írja tegyem a mandzsettát arra a karomra amelyen nem használom az órát. Akkor ez most, hogy van ? Bal kezemen használom az órát viszont akkor értelem szerűen a jobb karon kell mérni a mandzsettással. Az orvos is a bal felkaron mér akkor az órát miért kell a jobb csuklóra tenni? Meg köszönöm, ha valaki ezt elmagyarázza. Baromira nem értem a logikát. Igaz nincs egészségügyi gyakorlatom. Köszönöm
-
Schuler888
senior tag
válasz Badboys #5346 üzenetére
Roviden, a kenyelem es gyorsaság oltárán van felaldozva ez a metodus, nagyjabol eleri a celjat, de orvosilag egy hosszabb es korulmenyesebb metodust hasznalok a kalibrálásra
"Jelenleg 11(!!!) pro maxom van, minden téren megfelelő, az s21 ultrat földbe dongoli, aki mást mond az hazudik." - Tiger. :'DDDD
-
Joci??
senior tag
Szep estet! Ma vettem egy watch active 2 okosorat, neha van olyan hogy rezeg egyett, de ha ranezek hogy esetleg ertesites jott vagy mas, akkor nem mutat semmi extrat, nektek is csinal ilyet? Miert teszi ezt?
"Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem hogy alacsony a kerítés."
-
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest