- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
Egyetértek, én is így képzelném el. Hozzá meg egy kellemes kezdőárat, és máris kész van az, amire várnék. Ja és megjegyzés: A Galaxyk, meg a Beats marhaság is röhejes fülest kapnak gyárilag. Mindennek nevezném, csak minőségi tartozéknak nem.
(#47) -=Ghost=-
Persze, mert az egy magot nem lehet deep idle módba rakni készenlét közben...Nincs baj a párhuzamosítással akkor, ha van értelme, de most őszintén, mi a fene használja ki azt a sok magot? Max valami durva 3D játék, azt ennyi. A Nexusomon 720p-s videót nézek, de egy fejlettebb encoderrel simán mehetne a full HD. Akkor minek ilyen proci teljesítmény? Szerintem is inkább másra kéne helyezni a hangsúlyt, nem a Ghz-ek meg a magok növelésére. Nem vagyok ellene a fejlődésnek, de azért ésszerűen kéne mindent szerintem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- iPhone topik
- Vírusirtó topic
- LG LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Dacia topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Tanks - MMO
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i7-4GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest