Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
Én szeretem a fizikai gombokat, de ez így elég bénán néz ki. A teljesítménye viszont egészen lenyűgöző, bár már az originált változatéra se lehetett panasz.
#13: Azért nem kellett tisztában lenniük, max. tisztában voltak/lehettek vele. Ettől még rosszabb amúgy nem lesz a "régi" készülék, bár tény, hogy veszít majd az értékéből, és kicsit kevésbé lesz vagi is. Mindenesetre ha én látnék egy SGSIV-et, nem az lenne az első gondolatom, hogy vajon milyen SoC van benne pontosan, hanem az, hogy "vóv, egy SGSIV"
.
Ugyan értelmezés kérdése, de szerintem a féléves elavulás is költői túlzás, bár az tény, hogy nagyjából ilyen gyakorisággal jönnek az újabb generációk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kisebb PC-t szeretnél? Az MSI-nek van számodra egy jó ajánlata
- Hobby rádiós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jövedelem
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- EAFC 26
- OLED TV topic
- Opel topik
- Milyen asztali médialejátszót?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- iPad 8 gen 32GB wifi dobozos megkímélt
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 13" (M4,M5) - US, fekete 2 év garancia
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- DELL LATITUDE 7275 2in1 12.5" IPS Win10 TABLET/NOTEBOOK 8G/256GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
.