Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- potyautas: Nóta állj!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gadgetfun
tag
válasz
DeathAdder #32 üzenetére
Na, az ilyen műmájerektől engem kiráz a hideg, akik BT fülessel a fejükön mászkálnak egész nap, miközben nem is beszélnek senkivel
Nem tudom, talán azt képzeli mekkora menő és a mátrixban van, vagy csak annyira fontos menedzser ő...
Én maradok a gyári zsinóros fülesnél ha szükséges a használata, de ez már az én egyéni szocproblémám. Mint ahogy a G Note mérete is...
-
Gadgetfun
tag
válasz
DeathAdder #28 üzenetére
A belinkelt telefonok azért nem komikusak, mert abban az időben más volt az emberek arányérzéke, minden készülék körülöttünk nagyobb és robusztusabb volt a mainál és ezért ezek a készülékek az akkori környezetben természetesnek hatottak.
Nincs nekem különösebb bajom a Galaxy Note-tal egyébként, nyomkodtam is egy kicsit és jó cuccnak tartom. Az csak az egyedüli bajom vele, hogy ez már nem telefonnak való szerintem. Nagyon nagy, és ezért vicces látvány ha valaki a füléhez emeli, vizuálisan furcsán hat a mai ember arányérzéke miatt... Ha nekem ilyenem lenne biztos vennék valami BT headsetet hozzá és csak azzal használnám. -
gaborbp
tag
válasz
DeathAdder #14 üzenetére
A Samusng kezd az Apple re hasonlítani. Olyan komoly céggé nőte ki magát, hogy szinte bármit csinálnak azt venni fogják.
A Samsung óriási cég már most is, valahol olvastam, hogy a mobilos részleg árbevétele a Samsungnál a teljes bevétel 2.6%-át adta ki
-
Dunbar
senior tag
válasz
DeathAdder #14 üzenetére
Ezt a bármit csinál venni fogják elvet inkább az olcsóbb és árkategóriájukban szar termékeknél lehet megfigyelni, mert a felső kategóriában talán a legelőremutatóbb/legjobb droidos gyártó a Samsung.
Nem csodálom, hogy ez is jól fogy, mindent belepakolt a Samsung, SGS2 belseje + HD 5,3" SAMOLED kijelző- elfogadnám -
ducsidu
senior tag
válasz
DeathAdder #14 üzenetére
Nem új kategória:
mobilarena.hu/teszt/dell_streak_nem_tablet_tulmerezetett_telefon/eloszo.htmlAmúgy szép adatok,nem hittem volna,hogy ekkora kereslet lesz rá
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- ASUS notebook topic
- Autóhifi
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Google Pixel 8 128GB Rose, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Google Pixel 8 128GB Rose, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Eladó egy bontatlan Google Pixel 10 128GB Obsidian (fekete) okostelefon, ajándék eredeti tokkal
- IPhone 17 Pro max 256GB ÚJ gyári független 3 év jótállás
- iPhone 15 Pro 256GB gyári független megkímélt 3 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 Pro 16 Gamer notebook - i7 13700HX 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Samsung Galaxy S22+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest