Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gzbotii
nagyúr
válasz
kiskaktusz #50 üzenetére
iPhone esten nem, mert akarmelyiket is veszi, tudasahoz kepes tularazott, ez igaz (3GS szintu droid kevesebb fele annyiba kerul pl-es fele annyit is nyujt
) .
De itt Galaxy Nexus a tema, es aki ilyet vesz valoszinu tudja, hogy miert is (legalabbis remelem). Es akkor ki is szeretne hasznalni bizonyara azt a telefont. Ne meg i4/i4s van 34 GB es 64GB kiadas is. Azokat is megveszsik, es valoszinu azert mert kell a tarhely es nem azert mert csak azt kaptak -
gzbotii
nagyúr
válasz
kiskaktusz #35 üzenetére
Szerintem is mobilbuzi kategoriaba beleillek, baratnom es kornyeztem szerint is (foleg mennyi telefonom volt az utobbi egy evben
)....
Es azt is nezd meg, aki kiad 140e Ft egy ilyen telefonert, az valoszinu mobilbuzi.
Tehet ki tudna hasznalni tobb tarhelyet isAz ismretsegi korom meg 10e Ft is sajnal egy uj telefonra..na ok azok akik 100drb Mp3-al es 20drb hatterkeppel elvannak 2 evig. En nem. En ha egy kisseb vagyont fizetnek egy telefonert akkor elvarnam, h ne legyen mar aval baj, h a Star Trek mind a 9 resze ne ferjen fel, ha en ugy akarom...
Esetleg az vesz tevedesbol Wave M-et aki nem ert hozza de a szolgaltatonal ratukmaljak vagy megtetszik ott neki a keszulek de ok jellemzoen nem 100e+ kategoriabol valasztanak (na meg van az is aki nem ert hozza de van zseeee es a reklambol latott keszulek kell neki mert az meno mind Hummerel a Balatonon cirkalni
)
(#37) zack: tekeletesen egyett ertek aval a resszel, hogy ha az ember meteheti es megteszi akkor mar a legjobbat vegye meg maganak, es sokakat visszatart az, hogy "csak" ennyi a moemoria es nem lehet boviteni..
-
gzbotii
nagyúr
válasz
kiskaktusz #32 üzenetére
Hat erdekes, ahoz kepest, h WPüs Zune meg az iTunes is alapbol miden zenet es kepet felmasol a telefonra. Meg annak akinek nagyobb gyujtemenye van mind nekem simman elmegy 12GB is evel
Es akkor bizonyos szempontbol atlagos
-
gzbotii
nagyúr
válasz
kiskaktusz #21 üzenetére
Ebben cafolni tudnalak. En pl Optimsu 7-en is simman kihasznaltam zene+kepekel a 11GB tarhelyet. Meg a 16GB iPhone 3GS-emen zene+kepek+appok elvittek a 16-bol 12 GB-ot. Es ez csak egy honap alatt. Szoval ha meg gyujtogettem volna par jatekot hozza (jellemzoen 75-180-500MB) akkor mar az is szukos lenne. Es aki a Galaxy Nexus kiejelzojen netan filmezni is szeretne pl DivX formtumban felpakolt HD filmekbol...
(kicsit abszurd, de ha megtehetned, es igenyed van ra miert ne tenned)
-
gzbotii
nagyúr
Lenn igeny..sokszor a 16GB sem eleg
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az európai GSM hálózatokhoz tervezett Android 4.0 ICS referenciamodell kizárólag 16 GB belső memóriával szerelt változatban lesz elérhető.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest