- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
psyho85
aktív tag
Hát igen, ez egyértelműen egy olyan probléma, amit egy mezei user nem feltétlen vesz észre. Megveszi az aktuális kártyát, leszedi a drivert, az frissíti magát, elvan vele egy-két évig, lecseréli. Persze hű de nagy gyorsulást érez, miközben csak az egyre újabb driverekkel lett egyre kisebb a kártya teljesítménye... undor.
@Iván: Nem csak szánalmas, hanem dühítő is.
Mintha már lett volna erről teszt valahol.
-
psyho85
aktív tag
Sose volt NV kártyám, így nem is nyilatkozok a drivereikről, csak azt tudom mondani, hogy nekem az ATi-val se volt különösebb bajom. Felraktam a drivert és csak a drivert, meg ha nagyon kellett az avivo kodeket, oszt' jó napot kívánok. A CCC csak lassította gépet, a beállításokat meg mindig is a játékokban szabtam testre.
Azét mondom, hogy különösebb, mert anno volt egy driver, ami totál kiakasztotta a Cubaseben a Waves-plugineket, de csak azokat. Nem tudtam elképzelni, hogy mitől van. Aztán egy hónappal később a driver frissítéssel javult.
A legacy meg egy utolsó alja dolog. A lapospmra (X2300) úgy kellett a mobility modderrel a 10.2-ből mobil drivert faragni, mert a HP csak valami 2008-as drivert csinált hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Blu-ray lejátszók
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kompakt csúcstáblát is hozott a Redmi
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Megkímélt!! Dell Latitude 5480 i7-7820HQ 32GB 1TB SSD
- Új Poco F6 512/12GB Black 2év garancia!
- Western Digital GOLD 12TB SATA3 (WD121KRYZ) HDD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3504
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3396, 94% Akkumulátor
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest