- A nagy Triple Channel Tesz: Hogyan lett egy hibás 24GB-os Kitből 1 "Tökéletes"
- XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- A PC-m több mint 1 évtizedes története - AMD FX OC, 64GB RAM, ipari SSD - 1.rész
- Agglegénykonyha 15 – Néhány tavaszias recept
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Legolcsóbb "x99" gép építése. (folyamatban)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- lezso6: Szekunder szarkazmus
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
GAI
senior tag
-
Tüzi
veterán
Azt hittem a címből, hogy...
Rüübiiiiiii
na mindegy, bocs az offért
-
666bombaTim
csendes tag
Az NV-nél tényleg az van, hogy felrakod a legfrissebb drivert, és hibátlanul működik vele GF6-tól fölfele minden kártya. Az ATI-nál kis túlzással minden szériához másik driver kell, és még ez sem elég, mert azzal is sakkozhatsz, hogy melyik driverrel fut jól a kártya, mert pl a HD 4xxx szériás kártyák a 12.akárhányas driverrel sokkal lassabbak voltak, mint a 11.2-essel, amit végül használok hozzájuk. És a HD 3xxx szériához ez a driver se túl jó, mert azok továbbra is lassúak vele, csak már belefáradtam a keresgélésbe, úgyhogy azzal lesznek mérve. Szerencsétlen X1000-es szériánál pedig még nagyobb a baj, mert pl OpenGL támogatást adó drivert alig találtam hozzájuk, ugyanis a legfrissebbel nem megy! És ezen kívül is van jópár program ami el sem indul rajtuk, vagy elindul de bugos képet ad, pedig a hardware tudja azokat a dolgokat, amikre szükség van hozzájuk, és a GF6-7 szériás kártyákon hibátlanul futottak.
örülök hogy megérkezett a kártya
-
Dr. Romano
veterán
-
madmaxxx
senior tag
Lehetséges, hogy a driver probléma meg sem oldódik, vagy tévedek?

-
psyho85
aktív tag
Az NV-nél tényleg az van, hogy felrakod a legfrissebb drivert, és hibátlanul működik vele GF6-tól fölfele minden kártya. Az ATI-nál kis túlzással minden szériához másik driver kell, és még ez sem elég, mert azzal is sakkozhatsz, hogy melyik driverrel fut jól a kártya, mert pl a HD 4xxx szériás kártyák a 12.akárhányas driverrel sokkal lassabbak voltak, mint a 11.2-essel, amit végül használok hozzájuk. És a HD 3xxx szériához ez a driver se túl jó, mert azok továbbra is lassúak vele, csak már belefáradtam a keresgélésbe, úgyhogy azzal lesznek mérve. Szerencsétlen X1000-es szériánál pedig még nagyobb a baj, mert pl OpenGL támogatást adó drivert alig találtam hozzájuk, ugyanis a legfrissebbel nem megy! És ezen kívül is van jópár program ami el sem indul rajtuk, vagy elindul de bugos képet ad, pedig a hardware tudja azokat a dolgokat, amikre szükség van hozzájuk, és a GF6-7 szériás kártyákon hibátlanul futottak.
Hát igen, ez egyértelműen egy olyan probléma, amit egy mezei user nem feltétlen vesz észre. Megveszi az aktuális kártyát, leszedi a drivert, az frissíti magát, elvan vele egy-két évig, lecseréli. Persze hű de nagy gyorsulást érez, miközben csak az egyre újabb driverekkel lett egyre kisebb a kártya teljesítménye... undor.

@Iván: Nem csak szánalmas, hanem dühítő is.
Mintha már lett volna erről teszt valahol.
-
Иван
őstag
ÉS ez szerintem 2012-ben enyhén szánalmas.

-
djculture
félisten
Azért volt az nvidiának is volt egy gyenge TDR hibája ami teljesen megfoghatatlan volt hogy előjön vagy nem és évekig nem javitotta az nvidia.

-
GAI
senior tag
Sose volt NV kártyám, így nem is nyilatkozok a drivereikről, csak azt tudom mondani, hogy nekem az ATi-val se volt különösebb bajom. Felraktam a drivert és csak a drivert, meg ha nagyon kellett az avivo kodeket, oszt' jó napot kívánok. A CCC csak lassította gépet, a beállításokat meg mindig is a játékokban szabtam testre.

Azét mondom, hogy különösebb, mert anno volt egy driver, ami totál kiakasztotta a Cubaseben a Waves-plugineket, de csak azokat. Nem tudtam elképzelni, hogy mitől van. Aztán egy hónappal később a driver frissítéssel javult.
A legacy meg egy utolsó alja dolog. A lapospmra (X2300) úgy kellett a mobility modderrel a 10.2-ből mobil drivert faragni, mert a HP csak valami 2008-as drivert csinált hozzá.
-
psyho85
aktív tag
Sose volt NV kártyám, így nem is nyilatkozok a drivereikről, csak azt tudom mondani, hogy nekem az ATi-val se volt különösebb bajom. Felraktam a drivert és csak a drivert, meg ha nagyon kellett az avivo kodeket, oszt' jó napot kívánok. A CCC csak lassította gépet, a beállításokat meg mindig is a játékokban szabtam testre.

Azét mondom, hogy különösebb, mert anno volt egy driver, ami totál kiakasztotta a Cubaseben a Waves-plugineket, de csak azokat. Nem tudtam elképzelni, hogy mitől van. Aztán egy hónappal később a driver frissítéssel javult.
A legacy meg egy utolsó alja dolog. A lapospmra (X2300) úgy kellett a mobility modderrel a 10.2-ből mobil drivert faragni, mert a HP csak valami 2008-as drivert csinált hozzá.
-
GAI
senior tag
-
Иван
őstag
-
djculture
félisten
Semmit se ér ez a kártya manapság ahogy írod a legacy driver miatt. Már a mafia 2 -ben is villogó megvilágítás van ennek köszönhetően.
-
JColee
őstag
Hogyne, most van először ATi kártyám, igaz laptopon (egy HD6490), de a driverével nekem is el kellett bíbelődnöm. Bár nem tudom az NV-nek a laptop driverei milyenek, pár ismerősömnek van, és szerintük olyan, mint az asztalinak: felrakod és kész.
Szóval ATi driverekről első benyomásom nekem se valami jók.
Ha intel procis a géped, akkor lehetséges, hogy a gyártó oldaláról kell leszedni a drivert. Legalábbis én ebbe futottam bele.
-
bbazs96
tag
Hogyne, most van először ATi kártyám, igaz laptopon (egy HD6490), de a driverével nekem is el kellett bíbelődnöm. Bár nem tudom az NV-nek a laptop driverei milyenek, pár ismerősömnek van, és szerintük olyan, mint az asztalinak: felrakod és kész.
Olyan mint a modellezés. Ha folyton b*szogatod, akkor valamennyire működik

-
Иван
őstag
-
bbazs96
tag
Mázlista! Bárcsak énalattam is megizzadhatna egyszer

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Garanciális samsung galaxy watch 8 classic
- Samsung QVO 870 SSD (1 TB) 100/100%
- Új, bontatlan - Apple MacBook Air 13 M4 16/256GB - Sky Blue
- Új Dobozos ASUS VivoBook Go 15 Laptop 15,6" -20% Ryzen 5 7520U 16/512 Radeon Graphics FHD OLED
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gaming PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / B550 / 32GB 2666Mhz / 512GB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- Dell Optiplex 3020 MT,i3-4130,8GB RAM,128GB SSD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest