- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zoltanz
nagyúr
Zárójelben, esetleg megpróbálhatod a Michael Schumacher Racing World - Kart 2002 ez egy gokart szimulátor, nem rossz.
-
Tegnap kipróbáltam a Ford Racing 3-at, elég jónak tűnik mérési szempontból (egy GF6600-ossal próbáltam és talán nem volt procilimites 1280x1024-ben, mert csak 30-40 fps-el futott, de még le kell mérni pár másik kártyával is hogy biztosra menjek. 640x480-ban 100-110 fps volt, ott lehet a procilimit). Az egyetlen bajom hogy nem lehet a replay-eket elmenteni vele, úgyhogy csak egy pár másodperces mérést tudok végezni a rajtnál... De elég konstans benne az fps érték, nem ingadozik, úgyhogy talán az is elég lesz
-
netpeti98
addikt
SuperTuxKart és Scorched 3D (most csak úgy körbe néztem a portableapp.comon)
Üdv netpeti98
-
Már írtam, hogy moddolt játékokkal nem szeretnék mérni... Ugyanazért, amiért nem tuningolok és nem softmoddolok kártyákat a tesztben. A lehető legéletszerűbb körülményeket akarom megteremteni, amit egy átlagfelhasználó tapasztalhatott ezekkel a kártyákkal. Mindazonáltal ha nagyon nem lesz más, akkor nem zárom ki hogy bekerül a GP4, de akkor az F1 2002 ki lesz véve, és helyette a GTR2 lesz betéve (ami ha jól tudom, ugyanaz a motor...)
-
-
zoltanz
nagyúr
GP4 -re godoltál már?
Az FPS -ekből mi lesz a 4?
-
válasz
atidzsiforc #68 üzenetére
Azok nagyon régiek és csúnyák...
-
atidzsiforc
őstag
Quake 3 rally :
csak vicceltem
valamelyik regi test drive? 5-6?
-
A Ford Racing-el még szöget ütött a fejembe, aki ajánlotta, este kipróbálom
Szerettem a Ford Racing-eket anno, bár jó rég volt hogy játszottam vele, még szerintem az FX korszakban
-
-
A Rallisport Challenge-t kipróbáltam, sajnos baromi instabil, állandóan lefagy úgyhogy nem lesz jó
A TOCA Race Driver 2-nél meg eszembe jutott, hogy végülis miért vetettem el a TOCA Race Driver 3-at is: minden felbontás váltás egy kész rémálom, 60-tól 240 Hz-ig végig teszteli az összes frissítési frekvenciát
Nem vagyok hajlandó szórakozni vele
-
-
-
atidzsiforc
őstag
Legyen a most wanted.
Fx szeria meg default method, ne kelljen veluk kulon tokolni, varjuk a tesztet. -
-
-
netpeti98
addikt
Lehet hülye 5let de hátha bejön:
ha alul óra jelezed a CPU-t akkor megszűnik a cpu limit és össze lehet hasonlítani a kártyákat.
Egyébként apgs fronton mi lsz a legkisebb kártya?Üdv netpeti98
-
-
-
A Re-Volt baromi régi már, az szinte biztos hogy már a leggyengébb kártyákkal is procilimites lenne...
A Juiced-et néztem gf6600-al... 1280x1024 max detail: ~30 fps, 640x480 min detail: ~40 fps... picit procilimit gyanús
Amellett hogy undorító a grafikája szerintem... A Juiced 2 már jobb lenne, de az meg dx9 VGA-t kér minimumnak
-
zoltanz
nagyúr
Alapórajelen tesztelsz mindent? Van néhány régebbi VGA ami meghálálja, valamit a különböző modifikáció lehetőségeket is megemlíted az írásban?
-
-
Mint írtam már, az NFS:MW benne lesz, másik NFS-t meg nem akarok bele tenni...
Bár a MW is milyen retek egy motor... ugye vannak benne a mikro akadások vagy mik, amik miatt még 60-70 fps környékén se tűnik folyamatosnak. De legalább elindul dx7 kártyákkal is, és nem is néz ki rosszul mert nincs rajta a takony az úton
-
-
válasz
Mr.Csizmás #31 üzenetére
Moddolt játékokkal nem tesztelek, csak gyári grafikával... Ez ilyen beidegződés nálam
-
-
-
madmaxxx
senior tag
1. Én az egykori (talán még ma is) nagy favoritomat a NfS: Most Wanted tesztelését ajánlom. Ha megnézzük a Most Wanted és a Carbon rendszerigényét az utóbbié volt elvileg a nagyobb. Viszont a gyakorlat az elsőt igazolta. Jobban megizzasztja a vga-kat ez a játék (az akkori időkhöz mérten).
Ha 4.-et keresel, szvsz valami hasonló szintű játék kellene. pl: NfS: Underground 2
2. Maradjon DX8, ha már ki akarod bontakoztatni az FX karik erejét. -
proci985
MODERÁTOR
kieg: Race07/WTCC/STCC/Race ON/GTR Evolution/Volvo the game azért nem rossz grafikára, legalábbis a Volvótól. lehet, hogy nem az a legrészletesebb, meg legszebb, ellenben szinte natívan támogatja a hárommonitoros setupokat. tetejében egyébként szerintem eléggé GPUlimitesek is lennének, q6600@3.0on 35-45% körül terhelt az evo.
szerk: Crashday viszont állat!
-
Mr.Csizmás
titán
mafia1+ikarus mod, ha szadista vagy, tedd fel az UDD-t (unlimited draw distance)
-
-
yolan
őstag
1. nfs:mw
2. kérdés, hogy az alap (dx8-9 kevert render) ugyan azt az eredményt fogja-e mutatni mint a dx9 erőltetés. erről én is olvasnék egy külön cikket, érdekel a két mód, hogyan állítja fel a sorrendet az fx szériában és lesz-e eltérés a két sorrend között -
KisTopi95
aktív tag
GT legends? Carbon is elég jó lenne hozzá, bár a most wanted jobb ötletnek tűnik.
-
-
KYZRR
őstag
rFactor?
GRID?(az már lehet procilimites :/) -
válasz
atidzsiforc #19 üzenetére
pont ezért tesztelek hang nélkül, hogy a hang kikeverése ne zabálja a proci erőforrásait. VGA tesztet készítek ugyanis
Minél kevesebb zavaró körülmény legyen, csak a VGA-k sebessége a fontos
-
törölt tag
válasz
Ezt erőteljesen befolyásolja a hangkártya is. Egy DSP-s kártya sokkal kevésbé csökkenti az elérhető fps-t, mint egy sw-esen dolgozó. Szóval nem sokat befolyásol, ugyan úgy bele lehet kötni.
-
beefjeez
senior tag
válasz
de ez mindegy, mert mnden hang nélkül fut, nem?
-
atidzsiforc
őstag
Hangkartya nelkul tesztelsz? Nem vagyok egy nagy pc guru, de nekem anno q3-ban hang nelkul 10-20fps-el tobb volt az 1600as p4emen. Telomon is gyorsabban megy, ha sound off-al inditom a quake3droidot. Szoval a teszteredmenyek nem biztos, hogy valosaghuek lesznek igy.
-
beefjeez
senior tag
ja és nekem geforce 6200 256mb + 866 p3 singlebe alap grafon ment 50fps t is single ben
-
-
beefjeez
senior tag
Life for Speed fusson !!!
hát, lehet hogy procilimites, de 3,4 p4 el már simán elfutna... megy az a játék mindenen...
hidd el, jó lenne az... gma 950 + centrinon közép beállitáson 30fps en áll mint a szög. -
-
-
-
-
zoltanz
nagyúr
1. Microsoft Rallisport Challenge (DICE grafmotoros)
2. DX9
-
törölt tag
A HL2 FX módja csak nevében volt DX8, valójában egy kevert DX8+9 renderutat használt.
Ha a valós használati módra vagy kíváncsi, akkor ezt a módot kell használnod. Ha nagyon sok időd van, akkor esetleg lemérheted a DX9 módot is, de szerintem nem érdemes időt vesztegetni rá. Legfeljbeb ha szentelsz neki egy külön cikket.
-
-
válasz
Speeedfire #5 üzenetére
az már benne van, azon kívül kéne valami
-
Speeedfire
félisten
+1 Most Wanted
-
-
netpeti98
addikt
Nem mondom 100%-ra de szerintem az rfactornak mennie kell ezeken a kártyákon.
Üdv netpeti98
-
A TOCA Race Driver 1-et és 3-at próbáltam... Az 1 nagyon procilimites, a 3-at már nem is emlékszem miért vetettem el
Talán azért, mert nem nagyon volt benne olyan jelenet amit le lehetett volna rendesen mérni... ja és nem indult dx7 kártyákon. A 2 meg nincs meg
De most hogy így mondod, lehet be kéne szerezni és kipróbálni
Tudom a Colin 05 se indul, de az legalább szép
-
Akos96
senior tag
1.:Valamelyik TOCA Race Driver?
2.: DX8
Új hozzászólás Aktív témák
- UFF! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- Dell Latitude 7490//7410//7420//7420 All-In-One
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14FHD/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- ASRock Steel Legends RX7900 GRE 16GB 2 év garancia
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest